Parterapi-parterapeut.dk i København

SKIN Party - Gratis og hyggelig aften med lækre hudpleje produkter

11/03/2020 - 19:00

Gratis Skin Party
Lækre hudplejeprodukter
Klinisk testede
Resultater på 7 dage

Kom, se, duft og prøv Herbalife's SKIN produkter på den ene halvdel af ansigtet og oplev straks resultaterne på egen krop. Du vil samtidig få serveret et glas bobler og en smagsprøve på en lækker og ernæringsrigtig shake, som holder din hud og dig selv sund og slank. Herbalife er nemlig både indre og ydre ernæring, der både nærer og plejer din hud indefra og udefra.

Jeg har selv på kort tid opnået fantastiske resultater, som jeg glæder mig til at fortælle om. Er du også straks overbevist kan du tilkøbe en fuld ansigtsbehandling ... eller sove på det og de effektive skin-produkter. Du kan læse mere om skin-serien med de garanterede resultater nedenfor. Tilmelding pr. 61661900. 

Nutrition & skin coach
Energtic facelift practitioner
MBA Kasper T. Larsen

Overskousvej 7, st., th.
2500 København
100 m fra Valby Station

Herbalifes Outer Nutrition er udviklet af Dr. Paolo Giacomoni, Ph.D. Han har over 20 års erfaring med forskning og udvikling af kosmetik fx hos Estée Lauder og Clinique. Han har siden udviklet Herbalifes Skin Products.

SKIN tilbyder en ernæring til din hud, som indeholder mere end 15 vitaminer og urteekstrakter. En unik blanding af B3-vitamin, antioxidantholdigt C- og E-vitamin, aloe vera og andre plantebaserede ingredienser. Uden sulfater og parabener. Dermatologisk og oftalmologisk testet med garanterede resultater. Blød, glat, balanceret og strålende hud med klarhed samt mindre synlige linjer og rynker. Og money back garanti.

Nu med 67% mere indhold til 30% mindre pris. Dem der følger med i markedet siger, at produkterne i sig selv er 30% billigere og ligeså gode/bedre end de dyreste på markedet. Logisk nok.

 

https://herbalifeskin.dk/ 

Herbalife supervisor og selvstændigt medlem

__________________________

Yogalærer, coach og psykoterapeut Kasper T. Larsen, MBA
Access Bars, Yogaterapi, Psykoterapi, Parterapi og Sexologi
Alkoholbehandling og terapi til Voksne børn af alkoholikere
Læs mere https://parterapi-parterapeut.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
SKIN Party - Gratis og hyggelig aften med lækre hudpleje produkter