Psykoterapeut København Hanne Christensen

Skilsmisse - få hjælp af Psykoterapeut i København

Blog forfatter

Psykoterapeut Hanne Christensen 

Kom godt i gennem din skilsmisse

Jeg tilbyder at støtte og hjælpe dig i individuel psykoterapi og/eller parterapi i trygge proffessionelle rammer. Når du/I skal skilles eller oplever konflikter eller uløselige problemer med partner, børn, forældre eller andre betydningsfulde personer. Personer du ikke ønsker at undvære eller miste i dit liv, og som er svære for dig at være sammen med, af årsager du ikke kan gennemskue.

Sparringspartner i dit skilsmisseforløb

Jeg tilbyder at støtte dig/jer, så du/I kommer så godt som overhovedet muligt igennem skilsmissen.

Så du får mærket alle følelserne, vendt alle tankerne og talt om alt det, der er så svært, der pludselig skal tages stilling til. Så du får taget nogle velovervejede beslutninger i forhold til fremtiden. Så du føler dig klædt på til at træffe nogle gode valg for dig selv og dine børn.

Hjælpe dig, så du ikke står helt alene og det ikke bliver de rene grublerier, der ikke kommer noget konstruktivt ud af.

Give dig plads og tid til din sorg, din vrede og alle frustrationerne.

Støtte dig så angsten ikke tager over og du får reageret på en måde, som du senere fortryder og som skaber mere ravage end gode løsninger.

Måske vender du alle dine problemer og følelser indad, måske gubler du meget, måske kører tankerne i ring.

Måske vender du din vrede udad og syntes det er alle andres skyld. Bliver opfarende og mister overblikket, det er heller ikke særligt befordrende for dig i den krise du højst sandsynlig befinder dig i.

Føler du dig meget stresset, deprimeret eller er du begyndt at blive mere modtagelig for sygdom, kan det være en naturlig måde for dig at reagere på. Det er ikke farligt, men kan være meget angstprovokerende og et udtryk for et alarmerende højt stresniveau. Du har så meget behov for alle dine ressourcer lige nu og dem vil vi finde sammen.

Jeg vil hjælpe dig med at få og bevare overblikket, så du kan bruge alle dine ressourcer på bedste måde til gavn for dig og dine børn i den svære periode i skal igennem sammen.

Indtil i langsomt falder til ro i jeres nye liv.

At falde til ro i det nye liv

Måske har du mistet kontakten til dine følelser og din intuition, at kunne mærke hvad du har lyst til og behov for. Tabt kontakten til dit fineste pejle instrument du er født med, som skal guide dig til det der er et godt liv med lyst og glæde for dig og dine børn.

Måske føler du lige nu, du er endt med at være til for andre og gøre alt af pligt mere end glæde. Måske føler du dig meget presset og måske er du bange for fremtiden, hvilket er helt naturligt, du aner måske ikke, hvordan din fremtid bliver lige nu.

Denne usikkerhed kan virke frygtelig skræmmende, at gå alene med. 

Hvordan har du med at sætte grænser, f.eks. sige nej, når du mener nej og stå ved det og hvilken konsekvens vil det have. Disse og mange andre overvejelser, vil vi reflektere over sammen, så du træffer dine valg med fuld opmærksomhed.

Så der kommer færrest mulige overraskelser, væltende ned i dit liv.

Hvordan støtter du dine børn

Hvordan støtter du bedst dine børn og hvordan får du lavet de bedste aftaler omkring dem.

Hvordan får i skabt to hjem med nogenlunde fælles værdier. Hvordan får i etableret en dialog og en stemning, der er befordrende for en fremtid, hvor i kan samarbejde, en fremtid der er god for alle parter.

Hvordan får i afstemt forventninger og lavet gode aftaler

Hvordan får i afstemt forventninger til fremtiden, nu hvor i alle er meget påvirkede følelsesmæssigt. Hvordan kan du få skabt så meget ro, så i kan få etableret en ordentlig dialog, der ikke løber af sporet, igen og igen.

Måske har i begge to lyst til at mødes med mig, som den der holder den råde tråd i alt det, I skal blive enige om i forhold til fremtiden.

Måske er konfliktniveuet allerede højt, lad mig støtte jer og mægle, for jer og jeres børns skyld, så i ikke skal leve med en dårlig stemning mellem jer mange år frem.

Uanset årsagen til i går fra hinanden, er det vigtigt at i finder en måde at samarbejde på ellers kan det gå hårdt ud over jeres børn og kan påvirke deres liv i negativt retning.

Du/I er velkomne til at kontakte mig - mobil 2398 5826 - helt uforpligtende for at finde ud af, om jeg er den ret psykoterapeut eller parterapeut for jer, som du/I ønsker at samarbejde med, så I kommer igennem Jeres skilsmisse, så godt som overhovedet muligt.

Læs mere her.

__________________________

Hanne Christensen, Privatpraktiserende Psykoterapeut & Parterapeut
Læs mere på: http://www.kbhpsykoterapi.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut København skilsmisse hjælp. læs mere