Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Skab et bedre og lykkeligere liv, 10.-12. Oktober 2022, Charlottenlund

10/10/2022 - 17:00

Er det tid til at styrke DIT selvværd? ...Og få den livsstil der vil gavne dig?

Så kom med på mit gratis webinar. "Et sundt selvværd er alfa omega for et rigt og glædesfyldt liv, så du kan hvile i dig selv og få den karriere og det kærligheds- eller familieliv du ønsker."

Selvværd eller mangel på selvværd har med dit selvbillede at gøre. Altså hvordan du opfatter eller ser på dig selv. Selvbilledet er noget, vi opbygger allerede fra fødslen af og hele vejen op gennem skole- og teenageralderen.

Alt efter om vi føler os ønsket, set, hørt og elsket, vil vi opbygge enten selvværd - en følelse af at vi er værdifulde som det menneske, vi er - eller mindreværd - en følelse af at vi ikke er gode nok, mangelfulde eller ikke er værd at være sammen med.

Det har store konsekvenser

At tro du ikke er værdifuld nok i dig selv til at få det liv, parforhold, venner eller job du ønsker, har store konsekvenser og er både smertefuldt og destruktivt. Vi holdes fast i vaner og mønstre og nøjes med mindre, end vi fortjener.

Mange af os prøver derfor at kompensere ved f.eks. at skulle præstere, dygtiggøre os, være den stærke eller den, der behager, den der altid er til rådighed for de andres behov. Følelsen af ikke helt at fortjene eller være god nok, ligger ofte dybt begravet i det ubevidste og styrer alle vores handlinger og resultater.

Det er IKKE sandt!

Den gode nyhed er, at det ganske enkelt IKKE ER SANDT, at du ikke er god nok. At du ikke fortjener det bedste eller at andre er bedre end dig. At du ikke er god nok til at få den succes du ønsker dig på alle planer. Det er IKKE SANDT, selvom du måske tror det!

Kom med på disse 3 gratis aftener, hvis du fx ønsker:

✅At få det bedre med dig selv og ikke længere nøjes, både når du er alene og når du er sammen med andre!

✅ At komme af med de begrænsende og selvkritiske tanker og ideer, du måske har om dig selv og dine muligheder. Ikke længere at nøjes – på alle planer!

✅At stå stærkere i dig selv og tro på det, du inderst inde føler og længes efter. Så du tør springe mere ud i tingene. Tage flere chancer. Få det liv du fortjener og ikke længere underminerer dit eget værd!

✅At have mere selvværd, selvrespekt og selvkærlighed. At kunne mærke dig selv, dine ønsker og grænser.

✅At kunne udtrykke det du har på hjerte, så du kan skabe mere flow, glæde og succes i dit liv.

Kurset afholdes: Mandag d.10.oktober fra 17-19 Tirsdag d.11. oktober fra 17-19 Onsdag d.12. oktober fra 17-19 (Hvis du ikke kan deltage alle dagene, har du mulighed for at se replay i 48 timer efter)

Tilmeld dig kurset her!

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Skab et bedre og lykkeligere liv - Gratis webinar af Psykoterapeut Kasha Hansen