Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

E-kursus i Loven om Tiltrækning. 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv

Blog forfatter

 

Manifester din Livsdrøm - skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning er et e-kursus, som består af 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv.

De 5 nøgler i dette e-kursus - eller online kursus - i Loven om Tiltrækning er designet sådan, at de på hver sin måde lukker op for din evne til at manifestere det liv du og din sjæl ønsker sig. 

 

Kort om Loven om Tiltrækning

Når vi snakker Loven om Tiltrækning - Law of Atrraction - kommer vi ikke uden om også at snakke vibrationer. Fordi Loven om Tiltrækning bygger på 2 helt grundlæggende principper:

 1. Alt er vibration

 2. Lige tiltrækker lige 

Det betyder, at du for at være i stand til at manifestere et liv med masser af højtvibrerende tilstande - så som glæde, begejstring, tilfredshed, kærlighed og meningsfuldhed - så er dine egne vibrationer nødt til at kunne matche disse høje vibrationer. Fordi lige tiltrækker lige.

Derfor går alle 5 nøgler i dette e-kursus i Loven om Tiltrækning først og fremmest ud på at give dig viden og redskaber til at hæve dine egne vibrationer samt til at blive bevidst om de forhindringer og den modstand, der spænder ben for, at du kan være fyldt af høje vibrationer. Så du kan transformere modstanden og manifestere det liv din sjæl ønsker sig.

 

Indhold i e-kursus i Loven om Tiltrækning

Titlerne på de 5 nøgler er:

 1. Find din passion og formuler din vision (fordi det at være i kontakt med din passion er den sikreste måde at hæve dine vibrationer på)

 2. Kend dit lille Selv og dit store Selv (fordi dit store Selv sikrer dig høje vibrationer, mens dit lille Selv vibrerer lavere)

 3. Hæv vibrationerne i dine følelser (fordi dine følelsesmæssige vibrationer er din primære tiltræknings-magnet)

 4. Hæv vibrationerne i dine tanker (fordi tanker skaber følelser og dermed vibrationer. Og fordi du bliver hvad du tænker - ikke bare gennem dine daglige bevidste tanker, men også gennem underbevidsthedens overbevisninger).

 5. Hæv vibrationerne i dine handlinger (fordi du nemt kan dræne og udmatte dig selv ved at foretage handlinger, som ikke er styrkende men svækkende)

 

Hver af de 5 nøgler indeholder:

 • en undervisningsvideo på ca 1 time (video fil)

 • oversigt over slides fra undervisningsvideoen (PDF fil)

 • en eller 2 guidede meditationer (audio fil)

 • en eller 2 øvelser (PDF fil)

 

I pakken med alle 5 nøgler får du ialt ca 5 timers undervisningsvideoer, ca 2 timers guidede meditationer/visualiseringer samt stof til 6-10 timers øvelser.

En unik coctail der tilsammen styrker din evne til at manifestere det liv du ønsker dig.

 

Det praktiske omkring e-kursus i Loven om Tiltrækning

Et e-kursus er det samme som et on-line kursus. Dog med den forskel, at når du køber dette e-kursus i Loven om Tiltrækning, får du alle filerne (videoer, audio filer, PDF filer m.m.) til download på din egen computer til evig eje.

Det betyder, at du kan arbejde med materialet præcis hvor, hvornår og hvordan du vil - også selv om du er et sted, hvor du ikke har net-forbindelse. Og du kan vende tilbage til materialet lige så ofte du ønsker det.

Kurset er meget indholdsmættet, så det er en rigtig god at dykke ned i videoer, meditationer og øvelser flere gange. For hver gang kommer du et spadestik dybere og får styrket kontakten til din sjæl og dermed din evne til at manifestere det liv, du og din sjæl ønsker sig.

 

HVAD SIGER CHARLOTTE OM KURSET?

Jeg er rigtig glad for e-kurset. Har været igennem alle 5 nøgler og vender tilbage gang på gang. Det er lige som at blive ladet op. Kurset har også ændret mit livssyn radikalt ...

... Jeg har haft en overbevisning om, at hvis jeg tager for meget til mig selv, så er der ikke nok til andre. Nu har jeg vendt det om, så jeg med god kontakt til min skaberkrft blot skaber mere til alle - også til mig selv ...

… Jeg har i det hele taget meget mere energi og tager ikke tingene så tungt, for ja hvorfor springer over hvor gærdet er højest …

Charlotte Djurhuus. Læs hele Charlottes udtalelse HER

 

Se introvideo til e-kurset her

Læs mere om e-kurset her

Se mit video foredrag om Loven om Tiltrækning her

 

Spirituel coaching

Hvis du gerne vil have personlig sparring som alternativ eller supplement til e-kurset, tilbyder jeg en-til-en coaching, hvor vi sammen udforsker, hvordan du har skabt dit liv, som det er lige nu. Og selvfølgelig allervigtigst: hvordan du kan hæve dine vibrationer og ændre det, som du ikke trives med.

Læs mere om Spirituel Coaching her

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer, coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
E-kursus i at manifestere med Loven om Tiltrækning