Mentor for mønsterbrydere - Din Rette Vej

Skab det du ønsker dig

12

Har du ofte en længsel indeni efter noget andet eller noget mere.

Efter forandring i dit liv, som du føler alligevel ikke vil være muligt for dig at opnå?

Så snart vi går rundt og længes efter noget vi opfatter som uopnåeligt, vil vi ofte også have en følelse af, at vi må nøjes med det næstbedste. 

Men det behøver du ikke. Du skal ikke lade dig nøjes med...Du fortjener at leve et liv, hvor du føler at du kan gøre og opnå de ting, du gerne vil.

Det er ikke kun forundt alle de andre, de rige, de smukke, de kendte (ikke at jeg tror, at du ikke er smuk, men jeg håber du forstår min pointe).

Min pointe er nemlig, at DU kan OGSÅ godt få mere ind i dit liv, af det du virkelig ønsker dig.

Det kræver dog 1 ting - at du stopper op og beslutter dig for at gøre noget andet end det du har gjort indtil nu. At du stopper med at spænde ben for drømmene med forklaringer som: 'nå, det kan alligevel ikke lade sig gøre, så jeg kan ligeså godt lade være overhovedet at forsøge'.

For den forklaring er en show-stopper af de helt store.

Find istedet ind til hvad du ønsker dig og hvad du længes efter - og tag så action på hvordan du kan starte med at skabe bare en lille smule af det.

Jo mere du skaber af det du ønsker dig - også selvom det til en start virker helt ubetydeligt - jo mere vil du hele tiden finde nye veje, til at skabe mere og mere og mere af det. 

Go for it :)

Og du kan evt. som inspiration se videoen herunder, hvor jeg deler med dig hvordan jeg var lige ved at spænde ben for min egen længsel, men heldigvis fik overtalt mig selv til i det mindste at forsøge - for det gav nemlig pote ;) 

Kh Camilla

__________________________

Camilla Schou Andersen. Mentor for Mønsterbrydere, foredragsholder og Ph.d. i Sundhedsvidenskab
Læs mere her: http://www.camillaschou.dk/

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Længes du efter mere? Sådan skaber du det.