Psykoterapeut og spirituel vejleder Jane Mejlhede

Sjælslederuddannelsen. Spirituel coach

Blog forfatter

Sjælslederuddannelsen er en spirituel coachuddannelse, der lærer dig, hvordan du forbinder dig til din egen indre visdom og intuition, din power og din evne til at træffe valg, som er sunde, stærke og støttende for dig.

Du lærer hvordan du kan guide og coache både dig selv og andre til at komme i kontakt med ukendte og skjulte ressourcer, opdage og transformere skygger og projektioner og hive kraften hjem.

Du kommer tilbage til din sjæl og din essens, og lærer hvordan du kan bruge din personlighed som en allieret, fremfor at bruge din energi på en masse indre konflikter og overtænkning.

Seks weekendmoduler i indre København og fem onlinemoduler på mandage om aftenen henover ni måneder. Studiestart hvert år i september.

Du får en kæmpe værktøjskasse med konkrete og praktiske redskaber, du kan tage ud og bruge direkte i din hverdag, så du får nemmere ved at kommunikere med andre, nå dine mål, tage de beslutninger som er rigtige for dig, stå stærkt og sikkert i dig selv, og mærke hvordan du er en del af en bevidsthed, som er meget større end dig.

Høj faglighed samt intensiv personlig og spirituel udvikling til dig, der er klar til at committe dig for alvor til din vej og din livsenergi. 

Se alt om Sjælslederuddannelsen og tilmeld dig her

__________________________

Jane Mejlhede. Psykoterapeut og spirituel vejleder.
Læs mere https://janemejlhede.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sjælslederuddannelse Spirituel Coach Uddannelse