Singlerejse med fordybelse til Kreta

Yoga Rejser Mindfulness Retreat - Wise On Life

Singlerejse med fordybelse til Kreta

04/10/2018 - 00:00

Tag med på denne skønne singlerejse til Grækenland 4.-11. oktober 2018

Og bliv klogere på dig selv og kærligheden

Vi bor ved den lille livlige og meget autentiske by Sitia på det mere uberørte Østkreta lige ud til stranden på Sitias bedste hotel.

En fantastisk mulighed for at få en både indre og ydre livsberigende rejse. Her kombinerer du større selvindsigt, indre ro og klarhed med ferie, afslapning og oplevelser.

Wiseonlife’s egne nye singlerejser er unikke fordi de har et fordybende og livsberigende indhold af højeste kvalitet til sjælen.  

Singlerejse med tema

Temaet på denne Singlerejse er: kærlighed, selvomsorg, indre ro m.m. “Hvad er et godt parforhold for dig, og hvordan skaber du de bedste forudsætninger for kærligheden?”

Med på turen er den yderst anerkendte, afholdte og erfarne kursusleder, Lotte Palsteen, som morgener og sene eftermiddage inspirerer dig til at du møder dig selv på en anden og dybere måde.

Resten af tiden derimellem kan du gøre lige hvad du vil. Alle dage vil der blive foreslået fælles aktiviteter og udflugter, måltider og hyggelige stunder hvor også indholdet af undervisningen helt sikkert inspirerer til interessante og fordybende samtaler.

Hvem deltager

Singler fra omkring de 30 år og opefter der kommer for at være sammen med andre singler, som også er åbne for fordybelse og med lyst til at arbejde med sig selv.

Du kan komme alene, med en ven eller veninde eller måske har du dit barn med.

Singlerejse til Grækenland, Sitia paa Oestkreta med wiseonlife.dk

Se artiklen og tilmeld dig på wiseonlife.dk: klik her

 

__________________________

Besøg Wise On Life ved ved at klikke her: Rejser, Retreats og  livsstil 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Singlerejse med fordybelse til Kreta