Line Larsen cand.mag. i Psykologi og Udviklingsprocesser

Sig farvel til den INDRE KRITIKER som selvstændig

02/08/2017 - 10:00

Har du en indre stemme, der kritiserer dig for ikke at kunne nok, vide nok eller have erfaring nok?

Eller har du tårnhøje krav og forventninger til dig selv, som du kan have svært ved at leve op til?

Så er din "indre kritiker" blevet destruktiv og kan begrænse din udfoldelse, kreativitet og glæde.

Men sådan behøver det ikke at være.

Du kan med 3 enkle trin lærer at kommunikere konstruktivt og kærligt med den indre kritiker.

På kurset "Sig farvel til den indre kritiker og skab en indre støttende indre dialog med 3 lette trin" lærer du enkle teknikker fra mindfulness og psykologien, der hjælper dig til at kommunikere konstruktivt med den indre kritiker.


Få en gratis smagsprøve på kurset her: http://friogkreativ.dk/levlykkeligt 

Kurset er et onlinekursus, som du kan tage ligegyldigt hvor du bor i verden.

De redskaber og den viden du får på kurset, er sammensat af det bedste og mest brugbare til at håndtere den indre kritik.

Her er hvad andre siger om kurset:

"De konkrete redskaber i form af spørgsmål og sætninger man kan sige til sig selv er det vigtigste jeg tager med mig videre. Jeg har været opmærksom på min indre kritiker i mange år, men har manglet noget konkret at gøre ved den - det har jeg fået nu." 

-Naja

"Nu har jeg været igennem alle tre trin af kurset, samt meditationer. Og jeg er overrasket. Det føles som om jeg er brudt igennem blokeringernes lydmur. Jeg har været meget glad for dit kursus. Det blev hjælpen til en åbenbaring for mig. Og det var fantastisk. Opbygningen af kurset er dejlig enkel og meget nem at gå til. Det er et kæmpe plus. Og din introduktion til øvelserne er rigtig god."

-Susanne

 

"Teknikkerne på kurset var ret let tilgængelige. Og efter kurset har jeg kunne identificere, hvis der er kommet en selvkritik. Jeg er blevet mere omsorgsfuld overfor mig selv, og jeg tør at dele noget usikkerhed og sårbarhed med andre i højere grad. Jeg har mere ro i min usikkerhed. Usikkerheden bliver ikke så destruktiv, den bliver til noget, som kan hjælpe mig mere på vej, end at pille mig ned. Jeg ved, at jeg kan gøre noget ved den destruktive kritik, og at den kan forandre sig. Og det er virkelig dejligt.” Lisa 

 

De redskaber du får på kurset er nøje udvalgt og gennemtestet. Du får små spiselige bider i form af 7 korte videoer, der er lige til at gå i gang med.


På kurset får du helt konkrete redskaber, du kan bruge med det samme. Du får blandt andet:

  • Viden om hvorfor den kritiske stemme igen og igen har held til at SNYDE dig til at tro, at du ikke kan nok, ved nok eller er god nok, selvom det slet ikke passer. Og tro mig, du vil blive overrasket!

  • Konkrete redskaber til at skabe en støttende indre dialog, hvor du taler kærligt og støttende til dig selv, frem for at kritisere.

  • Viden om hvordan du kender forskel på destruktive og konstruktive kritik. Det er vigtigt, fordi det hjælper dig til forsat at udvikle dig via den konstruktive kritik, uden at lade den destruktive kritik bremse dig.

  • Viden om hvad du for alt i verden skal UNDGÅ, når den destruktive kritiker dukker frem, så du slipper for at blive fanget i en ond cirkel, hvor kritikken bliver mere og mere destruktiv.

  • Og meget mere. 

Se mere og få en gratis smagsprøve på kurset her: http://friogkreativ.dk/levlykkeligt

 

Skriv dit navn og din e-mail, så får du "3 skridt til at håndtere den indre kritik" GRATIS tilsendt med det samme.

__________________________Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sig farvel til den INDRE KRITIKER som selvstændig