Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Sensommer-retreat på Møn med Aerial og Hatha-yoga

27/09/2024 - 15:00

27.  – 29. september 2024

Slut sommeren med luft i lungerne, ro i sindet og sved på panden på det helt sprit-nyistandsatte Møn Retreat Center. Kom ind i kroppen med Hatha, Aerial Yoga og Meditation i vidunderlige omgivelser på smukke Møn. En weekend med fokus på genopladning, ny begyndelse, selvomsorg og varme i hjerte.

 Kom helt ned i gear og find energi og glæde, med supersund mad, leg i slyngen og meditation. Vi dyrker yoga og meditation flere gange hver dag. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Der bliver brugt pøller, bolde og også slyngen som redskab. Om eftermiddagen den mere legende og dynamiske Aerial-yoga, der foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet.

Aerial Yoga

Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding, der krammer og sætter gang i lykkehormonerne. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind.

Aerial  Yoga er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge så meget vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen bliver svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og vi tager os god tid, så alle kan vænne sig til slyngen i trygge rammer. Begyndere som øvede er velkomne.

Vi mediterer morgen og aften, meditationen er guidet hele vejen igennem, ud fra enkle mindfulness-teknikker. Lørdag aften har vi en cacao ceremoni og chanter i mørket. Det er smukt!

Midt på dagen er der mulighed for at vandre ved havet, se Møn eller bare slappe af. Møn byder på en række seværdigheder, hvor Møns Klint og Nyord nok er de største.

 Møn Retreat Center

Møn Retreat Center har fået nye ejere og er i år blevet gennem istandsat, og er blevet utrolig smagfuld og indbydende. Naturen omkring stedet er smuk og stranden indenfor gåafstand. Der er mulighed for enkelt- eller dobbeltværelse og rigeligt med fælles bade og toiletter. Der er fine fællesarealer, spisningen foregår i den smukke åbne stue og den kæmpestore stemningsfyldte bambussal har plads til at svinge sig i de fritliggende bjælker. Jeg har altid elsket Møn Retreat Centers charme og ønsket for den store, gamle bygning at den blev gennemrenoveret, og nu er det sket.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, så du kan blive opladet og udrenset og finde ny energi. Vi spiser et overdådigt morgenmåltid kl 9.45 efter morgenyoga og meditation, en let frokost kl. 13.30 og et superlækkert aftensmåltid kl. ca. 18.30 efter eftermiddagsyoga. Vi medbringer egen kok, og vi hjælper lidt til med afrydning osv.

LÆS MEGET MERE: https://www.blaahimmelyoga.dk/sensommer-retreat-med-hatha-aerial-yoga-og-hjerteaabnende-meditation/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Retreat på Møn med Aerial Yoga