Sensitive børns følelsesliv - online 1-dagskursus - venteliste

12/09/2020 - 10:00

Få viden og redskaber til at få de positive sider frem i dit sensitive barns følelsesliv.
1-dagskursus ved Martin August, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Vil du lære, hvordan du kan støtte dit sensitive barn til en bedre balance i følelseslivet? Vil du vide, hvordan du kan påvirke dit sensitive barns hjerne og nervesystem, så positive følelser fylder mere i hverdagen? Ønsker du viden og værktøjer, som hjælper dit barn til at få en mere tryg og varm tilknytning til dig og til andre?Vil du gerne give dit barn redskaber, som det selv kan bruge til at håndtere sine følelser mere bevidst og kompetent? 

1-dagskurset i Sensitive børns følelsesliv gør dig bedre rustet til at klare udfordringer og få de positive sider frem i dit sensitive barns følelsesliv. Du får praktisk inspiration til at anerkende og styrke dit sensitive barn både før, under og efter overstimulation, og du lærer en række enkle og nyttige strategier til at hjælpe dit sensitive barn med at "skifte gear" fra negative til positive følelser. Kurset indeholder nogle af de mest virkningsfulde redskaber fra vores forældrerådgivning.

Kurset henvender sig til forældre til særligt sensitive børn. Der er især fokus på børn fra 3 - 12 års alderen. Forældre til sensitive børn i andre aldersgrupper kan også have gavn af kurset, fordi en del af den viden og de redskaber, der gennemgås er vigtig og brugbar på alle alderstrin.

Kurset foregår online d. 12. september 2020 kl. 10 - 15.30.

Link til at deltage i kurset sendes ca. 1 uge før kursets afholdelse. 30 min inden kursusstart er der kort prøve af udstyr. Systemet er let at gå til, men tøv ikke med at skrive til os, hvis du har brug for ekstra hjælp til at komme igang. 

Pris: 1900 kr.
Nedsat pris for ledige, studerende og pensionister: 1400 kr.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside:

http://www.sensitiv.dk/styrk_tilknytningen_til_dit_sensitive_barn

__________________________

Sensitiv Balance
Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: https://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kursus i Sensitive børns følelsesliv i København. Læs mere