Psykolog i København Camilla Bruun

Selvværdskursus - skab stærkt selvværd med mindfulness

06/11/2017 - 18:30

Du lærer, hvordan du opbygger dit selvværd, og der bliver på kurset skabt et helende hjerterum i gruppedynamikken, et opbyggende og nærende rum, hvor du bliver mødt og accepteret, som du er. Kurset varetages af autoriseret psykolog, Camilla Bruun.

Vi bruger de nyeste teknikker indenfor kognitiv terapi og mindfulness. Nyeste topforskning viser, at mindfulness revolutionerer vores hjerner. Mindfulness kan radikalt forandre dit selvværd. Læs en beretning om hvordan ved at klikke på linket her: Revolutioner dit selvværd eller læs lidt mere om hvordan, vi arbejder her: Ved du hvorfor du dømmer dig selv så hårdt?

Kurset strækker sig over 4 uger. Du lærer, hvordan du i praksis accepterer og holder af dig selv, som du er, og du får skriftligt materiale og lydfiler udleveret.

Du vil lære, hvordan du kan hele den smertefulde oplevelse af lavt selvværd, som kommer til udtryk i bl.a. negative tanker omkring dig selv og følelsen af ikke at være god nok. Du lærer, hvordan du får et bedre forhold til de sider af dig selv, som du har svært ved at acceptere, og du lærer hvordan du håndterer selvkritik og skaber en kærlig indre dialog med dig selv.

Praktisk info:

Vi mødes 4 mandag aftener 2 1/2 time af gangen, fra 18.30 til 21.00. Kurset foregår på Strøget, Amagertorv 14 B, 4. sal. 1160 København K. Der er max 6 deltagere på holdet, for at sikre tryghed og nærvær.

Oprindelig pris 3850,- kr. pr. deltager. Halv pris for brugere af Levlykkeligt: 1925,- kr.

Hold 2017/2018

November 2017: D.6., d.13., d.20. og d.27. November

Januar 2018: D.8., d.15., d.22. og d.29. Januar 

Ring på tlf: 21 18 34 36, eller skriv til Camilla Bruun for mere info eller tilmelding. Mail@camillabruun.dk

__________________________

Camilla Bruun, psykolog i København K
Læs mere på: http://elskdigselv.com/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Selvværdskursus, mindfulness lær at elske dig selv ubetinget, psykolog Camilla Bruun