Psykolog i København Camilla Bruun

Selvværdsgruppe for kvinder i København

14/11/2016 - 18:30

Selvværdsgruppe for kvinder - november/december 2016

Kom og bliv mødt og accepteret som du er, og lær hvordan du møder og accepterer dig selv, som du er. Vi arbejder med de nyeste redskaber indenfor mindfulnessbaseret terapi.

Læs mere om denne måde at arbejde på i disse indlæg: Ved du hvorfor du dømmer dig selv så hårdt? og Revolutioner dit selvværd

Kernen i mindfulness er at rette accept mod alle sider af din oplevelse som menneske, det er også kernen i selvaccept, at rette accept mod den du er på godt og ondt, uanset hvad du oplever. Derfor er mindfulness et fantastisk redskab til at lære og praktisere selvaccept. Læs evt. mere om hvad forskningen siger om hvordan mindfulness virker: Mindfulness revolutionerer vores hjerner.

Giv dig selv en julegave på forskud. Kom og arbejd i dybden med dit selvværd i november og december 2016, sammen med ligesindede. Der bliver skabt et helende og opbyggende rum i gruppedynamikken, hvor du er velkommen præcis, som du er, med alt hvad du er.

Vi mødes 4 mandage, d. 14. november, d. 28. november, d. 5. december og 19. december, på Amagertorv på Strøget i København. Det varer 2 1/2 time hver gang, fra kl.18.30 til 21.00. Prisen er 850 kr. pr. gang.

Har du en henvisning fra lægen gives reduktion i prisen på 100 kr., pr. gang, eller du kan få tilskud, hvis du er medlem af Danmark.

Kontakt Camilla for yderligere information eller tilmelding på mail@camillabruun.dk eller tlf. 21 18 34 36

__________________________

Camilla Bruun, psykolog i København K
Læs mere på: http://elskdigselv.com/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Selvværdsgruppe for kvinder, lær mindfulness og selvaccept