Psykoterapeut København Katrine Boeck

Selvværdet, der gemmer sig i skyggen (GRUPPE)

25/04/2019 - 18:30

SELVVÆRDET, DER GEMMER SIG I SKYGGEN

Har du et lavt selvværd? Og mangler du troen på, at du ikke bare mangler værdi, men også at det (trods anstrengelser) er umuligt at finde frem til din værdi? 

Så kan det være, at du ikke har set på dine skyggesider endnu. Skyggesiderne indeholder nemlig de kvaliteter, som vi ikke tæller med i regnskabet, fordi de ikke talte for vores forældre, eller tæller i vores omgivelser og samfund. Men lige her, ligger din værdi måske og venter på at blive accepteret og taget til dig. 

Kom og bliv mere klog på dine skyggesider, dine værdier og den enorme ressource, der er i at tage det hjem, som er dig dybest set. Vi går ikke ad den kognitive og analyserende vej med masser af spørgsmål og øvelser. Vi går til de forbudte kvaliteter, som censureres, og som står i vejen for at tro på os selv og for at agte os selv. Og at tage beslutninger ud fra den selvagtelse. 

Alternativet er selvtabet, og herfra kan vi udvikle angst, stress, udbrændthed, depression, fysiske invaliderende symptomer som spændinger, smerter mv. Så det er så essentielt at lære at agte sig selv og at tage vare på de grænser man har. Og det handler om at få øje på, hvad du er, og hvad du ihvertfald ikke er, og så at stoppe med at presse dig selv ned i en skabelon, hvorfra du nedvurderer den kæmpe kvalitet, du bringer ind i denne verden, og som den har brug for, at du står ved.

For hvordan kan man som individ erkende og bære sine egne værdier? Og hvordan forholder du dig til samfundets værdier? Matcher dine værdier med samfundets? Hvem har så ansvaret for at tage dine værdier alvorligt?

I løbet af en dag (workshop) eller i et gruppeforløb arbejder vi som gruppe med at give dig støtte til selverkendelser og selvagtelse, så din videre vej i livet udspringer fra et mere sandt og meningsfuldt sted. 

Vi kommer ind på, hvad der dybest set driver dig, og som du pt. tager beslutninger ud fra...

Holder du dig udelukkende på solsiden, hvor du får anerkendelse - eller ihvertfald ikke vover at være dig? Eller er du begyndt at eksperimentere lidt med alt det du rummer, men som kræver at du selvbekræfter og anerkender og kærer om dig selv som den vigtigste del i dit lederskab af dit liv?

Dræber du lederen, så lider gruppen, så ingen har fordel af, at man gemmer sig og ikke agter sig selv. Lederen af din styregruppe er dig, og du skal plejes ubestrideligt og beslutsomt. 

´Selvværdet, der gemmer sig i skyggen´ ledes af Psykoterapeut PMF Katrine Boeck, og afholdes som workshop og gruppeforløb på 3 eller 6  gange. 

Katrine vil dele ud af sine erfaringer med 30 års arbejde med lavt selvværd hos sig selv og andre.  

 

Nærmere info

Du deltager i en lille gruppe med 4 - 5 personer, der mødes jævnligt. 

Gruppe og workshop varetages af Katrine Boeck, psykoterapeut MPF, coach, forfatter og foredragsholder. Mere info om gruppeleder her.

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Datoer og pris annonceres fremover på facebook. Klik her, hvis du vil følge facebooksiden. 

 

Læs mere i forhold til emnet

I gruppen forholder vi os bl.a. til begrebet "skyggen". Læs evt. mere herom skyggen: 
http://coachcare.dk/skyggen-debbie-ford-psykoterapi-coaching-kobenhavn-lyngby/  

.. eller her om lavt selvværd: 
http://coachcare.dk/lavt-selvvaerd-psykoterapi/

... eller her om svigt og følgerne, f.eks. lavt selvværd:
http://coachcare.dk/svigt-psykoterapi-psykoterapeut-koebenhavn-lyngby-nordsjaelland/

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Lavt selvværd gruppe i KBH