Selvværd for sensitive børn - 3-timers online seminar

28/03/2020 - 13:00

Vigtig viden og redskaber til at styrke dit sensitive barn. 

Ved Lise August, autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi. Forfatter til bøgerne 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke' og 'Sensitive børn og voksne'. 

Ønsker du at give et sensitivt barn styrken til at holde af sig selv og bruge følsomheden positivt? Vil du lære at genkende et sensitivt barns selvværdsproblemer, så du bedre kan forebygge og løse dem? Vil du vide, hvordan et sensitivt barn kan blive mere robust i modgang og klare sig godt i livet?

Få svar på disse og mange andre spørgsmål og lad dig inspirere af en række levende eksempler fra hverdagen. Seminaret giver dig praktiske redskaber, som kan bruges i de konkrete situationer og udfordringer, man kan opleve, når et sensitivt barn har selvværdsproblemer.

Seminaret henvender sig til forældre, bedsteforældre og andre nærtstående voksne, som ønsker at forstå og støtte særligt sensitive børn med selvværdsproblemer. Seminaret retter sig også mod fagpersoner - f.eks. lærere, pædagoger, dagplejere, sundhedsplejersker, psykologer og psykoterapeuter.

Seminaret foregår online den 28. marts 2020 kl. 13- ca. 16.

Pris: 335 kr.

Du kan læse mere om seminaret og tilmelde dig på vores hjemmeside:

https://sensitiv.dk/selvvaerd-hsp-saerligt-boern-voksne/

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Seminar om selvværd for sensitive børn