Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Selvværd, lavt selvværd og hvordan du får mere af det gode og sunde selvværd

Blog forfatter

At heale dine ar på sjælen. At hele det indre barn og sætte dig selv fri af negative selvbilleder, tvivl og angst.

Jeg håber, du er kommet godt igennem julen og så småt er ved at indstille dig på det nye år, hvor alle mulighederne jo på en måde ligger åbne for os hver især. Det er i hvert fald her mange tuner ind til nye og gode nytårs-fortsætter og mål og det er rigtig givende og fint at bruge lidt tid på at skrive ned og visualisere, hvad du ønsker det nye år skal bringe. Og tænk også over hvordan det første skridt kan se ud, så det bliver til din virkelighed.

 

Alting starter med en tanke
Eftersom at alting starter med en tanke eller en forestilling, er det rigtig givende og vigtigt at give dine drømme og ønsker liv og opmærksomhed, så de har en chance for at blive din virkelighed. Vi ved alle, at ”øvelse gør mester”, så lad dine tanker og billeder handle om det du ønsker og gerne vil, fremfor at dvæle ved det du ikke vil og det der ikke lykkes. Så er det nemmere for hjernen og universet at fokusere og støtte dig i den ønskede retning.

 

Ved du allerede nu, at 2018 er året, hvor du vil frisætte dig selv fra stress, angst og gamle mønstre? At du gerne vil give dig selv 1 eller 3 fantastiske weekender til at styrke dit selvværd, indre ro og selvkærlighed?

Jeg tilbyder 1 eller 3 sammenhængende weekender hvor fokus netop er selvværd, styrke og indre
ro. Hvordan du får opbygget eller snarere genfundet dit
naturlige selvværd og kærlighed til dig selv, som er en del af din Essens, din væren
og din naturlige kerne. Som hvis du slipper de gamle roller og mønstre, dybest set er, hvem du allerede og dybest set ER…….
Hvordan du kan lære at håndtere og overvinder din frygt, tvivl og bekymringer og på den måde kan sætte dig selv fri. 

 

Har du netop et ønske om at heale dine ar på sjælen? Dit indre barn? Overvinde angsten , den indre kritiker og de steder, hvor du tvivler på dig selv??
Så tilmeld dig en weekend eller et sammenhængende forløb, der vil hjælpe dig med at kunne holde fokus, holde fast i dig selv og det du ønsker og samtidig heale de ar på sjælen, dit indre barn og den indre kritiker, som mange gange netop forhindrer os i at leve og gøre de ting, vi dybest set ønsker og længes efter. 

Den enkeltstående weekend eller kursusrækken/udviklingsgruppen: ”Ind i essensen” Healing af det indre barn/ vores ar på sjælen. - er for dig, der gerne vil mødes en enkelt gang eller 3 gange om året i et trygt, inspirerende og fordybende forløb sammen med andre, som også har et dybt ønske om forandring. Om at finde ind til større selvværd, styrke og indre ro og samtidig kunne overvinde frygt, tvivl og bekymring. Om at udvikle sig, heale og frisætte sig selv. 

Har dette fanget din interesse så tilmeld dig et af mine kurser, få en privat time eller få tilsendt mit nyhedsbrev, læs mere om mine kurser og private sessioner, klik her, samt blive inspireret af de mange fine måder at udvikle sig og “finde hjem” til sig selv på. 

Hjertelig tak for året der gik til alle jer, der skriver eller læser her på Lev Lykkeligt - og ha et helt fantastisk, givende og smukt nytår 2018

Kærlig hilsen Kasha

www.kashahansen.dk 

 

Nyhedbreve
Hvis du ikke vil gå glip af mit gratis nyhedsbrev og flere inspirerende og støttende ord om, hvordan du får større selvværd og indre ro, så tilmeld dig mit nyheds-brev her og så får du samtidig en nytårsgave på, kr 200,- som du kan bruge til et af mine kurser eller til din første privat time/session hos mig her i 2018.

 

 

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
www.kashahansen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
indre barn selvværd fri af negative selvbilleder tvivl angst