Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Selvværd kursus - healing af det indre barn Charlottenlund

23/03/2018 - 09:00

Selvværdskursus - healing af det indre barn  

Rejsen Hjem - ind i Essensen

Bliv fri af mindreværd, tvivl og bekymring

Vi kender alle det sted af indre glæde, kærlighed og fred, når vi er fri af mindreværd, tvivl, stress og bekymringer. Det sted de fleste af os længes efter, da vi her har kontakt med vores

naturlige selvværd og har nemt ved at stå op for os selv. Hvor vi tror på os selv og har kontakt med en indre kerne, som har styrke og handlekraft og som kan rumme og acceptere både os selv og andre. Det sted hvorfra vi naturligt kan være os selv, føle overskud og tage de rigtige beslutninger.

Når vi er i vores begrænsede “jeg” og hæmmende roller og mønstre, så mister vi ofte os selv og kommer ud af balance. Vi bliver stressede både i jobsammenhænge, på hjemmefronten og i vores mange daglige relationer og gøremål. 

At bevare os selv - også når vi kritiseres eller ikke føler os gode nok

Vi vil på begge weekender helt sikkert arbejde med “ det indre barn” og de ar på sjælen, som kan gøre det svært at bevare vores centrum følelsesmæssigt, når vi f.eks. kritiseres eller ikke føler os gode nok. Når vi tror vi altid skal præstere, være den stærke eller den perfekte for at få anerkendelse eller accept. 

For dig, der ønsker større frihed og glæde ved at være dig
Kurset eller individuelle sessioner er for dig, der føler dig begrænset i din måde at være på og som er træt af at føle dig fanget og hæmmet i at være den du er. Eller for dig der ønsker større bevidsthed og forståelse. Som gerne vil udvikle dig, få større balance, overskud og have det bedre med dig selv.

At føle større selvværd og selvrespekt

Essensarbejde er med som et grundlæggende aspekt i alt hvad jeg laver. Det handler om at finde tilbage til vores naturlige nærvær, hvor vi kender og har kontakt med vores egne kvaliteter, såsom følelsen af selvværd og selvrespekt, styrke og følelsen af at have det der skal til. Når vi kommer dybere i kontakt med vores Essens, så kan vi dels hvile mere i os selv , men også bedre rumme de mange udfordringer  og gøremål, vi hver især kæmper med.

En smuk, intens og fordybende proces omkring det at vågne op og ”finde hjem”, til sin egen naturlige væren. En indre styrke og hvilen i sig selv, som også John Bradshaw og A.H. Almaas skriver så meget om. Via ”Essens- og Indre Barn arbejde”, Mindfulness og meditation at finde ind til en naturlig værens-form og her opleve, hvordan det igen og igen er muligt at komme ud fra hjertets åbenhed fremfor jeget`s angst og bekymringer.

Kursets indhold
Vi vil se på de roller og mønstre, som er tillærte og derfor ikke nødvendigvis er dem, vi dybest set er. Ved hjælp af oplæg meditationer og guidede rejser vil du lære at frisætte dig selv fra den indre kritiker, begrænsende overbevisninger og væremåder, som du ikke længere har brug for i dit liv. I stedet vil du via Essensarbejdet finde ind til det sted, hvor du kan hvile i dig selv, føle selvrespekt og kærlighed til dig selv. 

Kurset og processen vil være healende i sig selv, men du vil også få nogle simple, men effektive redskaber med dig hjem, så du kan integrere det i din hverdag. Vi kommer også ind på emner som stresshåndtering, målsætning, Mindfulness - og hvordan du kan ændre dårlige vaner til nye og bedre, som vil støtte dig i stedet for at sabotere det du egentlig ønsker dig i dine relationer og i dit liv.

Du vil være i gode hænde

Kurserne foregår i trygge rammer, baseret på mine erfaringer over mere end 30 år med personlig og spiritual udvikling. Jeg arbejder på en nænsom, blid og præcis måde og er god til at skabe tillid og hurtigt nå ind til sagens kerne.  Jeg har stor respekt for den enkeltes proces og grænser, så jeg tør godt sige, at du vil være i gode hænder.

Jeg håber, du kan få en god fornemmelse af, hvad jeg står for både i ovenstående og ud fra hjemmesiden, selv om det ikke er helt let at beskrive de meget fine og fordybende processer, der sker på kurserne. Det kan nok kun oplevesJ

Sted: Charlottenlund den 23-25. marts og den 13-15 april

”Rejsen Hjem” - “Ind i Essensen og healing af det indre barn og de ar vi har med os på sjælen”. (Praktiske oplysninger ses her)

Du kan læse mere her på hjemmesiden www.kashahansen.dk

PS: skriv dig op til mit gratis nyhedsbrev og få en gratis uforpligtende samtale og en rabat på 200 kr. til første session. Mit mobilnummer er 21240068. Klik lige her: http://www.kashahansen.dk/dk/kontakt-menu/fa-nyhedsbrev

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
www.kashahansen.dk




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Selvværd kursus - healing af det indre barn. Læs mere