Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Selvomsorg og gode vaner i hverdagen

17/05/2020 - 14:00

Denne workshop bliver tilbudt både live og som streaming – dvs. dem der ønsker det kan blive hjemme.

Du kender sikkert godt yoga-effekten eller The Yoga High – den dér skønne fornemmelse i krop og sjæl, når man går hjem fra en yoga time. På denne workshop undersøger vi, hvordan man kan tage den følelse og gøre den til en god vane i hverdagen. Hvordan kan man, i et almindeligt travlt liv, give sig selv små lommer af tid til at trække vejret og mærke kroppen? Tit kan man blive overvældet af, at ikke at have tid, eller slå sig selv i hovedet med at det ikke giver mening, hvis man ikke har tid til at gøre det ordentligt. Men yoga giver altid mening. Selv når du har 5 minutter eller kun orker at lave barnets stilling. I sengen.

At have en fast yoga praksis kan give overskud fysisk, mentalt og give dig et ståsted, så du bedre kan rumme alle facetter af livet: når det er bedst, når det er hverdagstrummerum og når det engang imellem bliver hårdt. Essensen af yoga er, at bringe os tilbage til os selv – til vores krop, vores vejrtrækning, vores sind, når vi bliver distraherede. Og vi bliver ofte distraherede; det er en del af det at være menneske og i vores moderne verden et livsvilkår. Her kan vores praksis få os tilbage til et sted, hvor vi ikke skal præstere eller bliver bedømt (heller ikke af os selv) og hvor der er plads til at lade op. Det bedste er, at den altid er der at vende tilbage til, selv hvis vi i noget tid har forsømt den.

Temaet for denne workshop er selvomsorg, som betyder, at du er i fokus. Hvad kan du gøre til en god vane? Hvad er realistisk for dig at bruge tid på? Har du brug for fysisk eller mentalt overskud? Du vil få redskaber til at forfine evnen til at mærke dig selv og mærke, hvad du har brug for. Vi kommer derfor også til at se på, at det nogle gange er decideret ubehageligt at mærke sig selv og at vi derfor nogle gange undgår det. Vi vil øve simple meditationsteknikker, der går ud på at sidde med det du mærker, godt eller dårligt og holde fokus, når tankerne myldrer.

Vi vil bevæge os både i dynamisk flow og i stille, dybe yin-stillinger, og mærke hvad begge dele kan gøre for kroppen og sindet. Vi laver sekvenser, du kan bruge som helhed eller i mindre bidder i din egen praksis og som er tilgængelig på alle niveauer. Udover bevægelse og meditation, skal vi også lave enkle pranayama (vejrtrækning) øvelser og bruge tid på reflektion.

Workshoppen er for alle uanset erfaring med yoga og egen praksis.

Underviser: Katrine Johnsen er yoga- og børneyoga-lærer, og har mange år på måtten bag sig – som elev, som lærer og i egen praksis. Du kan læse mere om Katrine under Lærere på Blå himmels hjemmeside.

TID: Søndag d. 17. maj kl. 14.00-16.30

PRIS: 300,- eller fire klip.

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/vare/selvomsorg-og-gode-vaner-i-hverdagen-med-katrine-johnsen/

MEDLEMSPRIS: 250,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med fast månedligt abbonement i BHY.)

Tilmeldingen er bindende.

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Selvomsorg og gode vaner i hverdagen