Selvkontrol for udadvendte sensitive - 1-dagskursus i København

09/11/2019 - 10:00

Strategier og redskaber, som hjælper dig til at få mere kontrol over samspillet mellem modsætningerne i din personlighed.
1-dagskursus ved Martin August, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Forfatter til bøgerne ’Sensitive børn og voksne’ og Sensitive børn – fra sårbarhed til styrke’.

Kan du til tider føle dig splittet mellem behovet for ro til din sensitive side og behovet for flere udfordringer og et mere udadvendt liv? Kan det indimellem være svært for dig at træffe valg, fordi de to sider af dig "trækker" i hver sin retning? Kommer den udadvendte side for ofte til at dominere? Eller oplever du indimellem at den sensitive side "spænder ben" for dine planer? 

På 1-dagskurset Selvkontrol for udadvendte særligt sensitive får du en dybere forståelse af modsætningerne i din personlighed. Du lærer strategier og redskaber, som hjælper dig til at få mere kontrol over samspillet mellem dem, så du kan skabe en god balance, der styrker din evne til at møde udfordringer, bevare overblikket og finde ro i hverdagen.

Kurset henvender sig til sensitive mennesker, som pga. udadvendte, nyhedssøgende og/eller sensationssøgende personlighedstræk søger flere oplevelser, mere social kontakt og flere udfordringer end de fleste andre sensitive mennesker. Kurset giver viden og redskaber til at finde og bevare en bedre balance i livet.

Kurset foregår den 9. november 2019 kl. 10 - 15.30 på Peter Bangs Vej 7A, etage 4, gang 9, 2000 Frederiksberg. Lokale: 20.

Pris: 1900 kr.
Nedsat pris til ledige, studerende og pensionister: 1400 kr.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside:

https://sensitiv.dk/saerligt-sensitiv-ekstrovert-selvkontrol/ 

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kursus i Selvkontrol for udadvendte særligt sensitive. Læs mere