Selvkontrol for udadvendte - 1-dagskursus i København

22/09/2018 - 10:00

Strategier og redskaber, som hjælper dig til at få mere kontrol over samspillet mellem modsætningerne i din personlighed.

1-dagskursus ved Martin August, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Forfatter til bøgerne: 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke' og 'Sensitive børn og voksne'.

Kan du til tider føle dig splittet mellem behovet for ro til din sensitive side og behovet for flere udfordringer og et mere udadvendt liv? Kan det indimellem være svært for dig at træffe valg, fordi de to sider af dig "trækker" i hver sin retning? Kommer den udadvendte side for ofte til at dominere? Eller oplever du indimellem at den sensitive side "spænder ben" for dine planer? 

På 1-dagskurset Selvkontrol for udadvendte særligt sensitive får du en dybere forståelse af modsætningerne i din personlighed. Du lærer strategier og redskaber, som hjælper dig til at få mere kontrol over samspillet mellem dem, så du kan skabe en god balance, der styrker din evne til at møde udfordringer, bevare overblikket og finde ro i hverdagen.

Kurset henvender sig til sensitive mennesker, som pga. udadvendte, nyhedssøgende og/eller sensationssøgende personlighedstræk søger flere oplevelser, mere social kontakt og flere udfordringer end de fleste andre sensitive mennesker. Kurset giver viden og redskaber til at finde og bevare en bedre balance i livet.

Kurset foregår den 22. september 2018 kl. 10 - 15.30 på Peter Bangs Vej 7A, etage 4, gang 9, 2000 Frederiksberg. Lokale: 20.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside:

http://www.sensitiv.dk/ekstrovert_srligt_sensitiv_selvkontrol

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
særligt sensitiv HSP udadvendt selvkontrol balance modsætninger ro i hverdagen, kursus