Soul Transformation Dansemeditation

Seksualitet & Indre Frigørelse Lørdag d. 17. marts kl. 10 – 16 i The Buddhi Room, Nørrebrogade 14B, 2200 Kbh. N.

17/03/2018 - 10:00

Ønsker du fuld adgang til din SEKSUALITET, SKABERKRAFT og POWER?

Seksualitet & Indre Frigørelse

Lørdag d. 17. marts kl. 10 – 16

i The Buddhi Room, Nørrebrogade 14B, 2200 Kbh. N.

Den seksuelle energi er en del af vores livsenergi, og den kan, som vi alle ved, være blokeret på forskellige måder. Vi har brug for vores livsenergi til at skabe det liv, vi ønsker både i det ydre og i det indre. Og vi har brug for at udfolde os som mennesker og udleve den vi er. Men det kan være svært med de blokeringer, der ligger indkodet fra vores seksuelle arv.

Vores blokeringer ligger både i kulturelle normer, overgreb, skyld og skam. Samt i ubalancer mellem det maskuline og det feminine og indkodninger som vi tror, vi er hævet over, fordi vi har perspektiveret dem på et intellektuelt plan, men de lever i bedste velgående på det energetiske plan, i cellerne og i vores dna. Det gælder både hos mænd og kvinder.

Vi arbejder med dybt transformerende healingsprocesser, guidet dans, meditationer og øvelser. Vi renser, samler og opgraderer hele dit energisystem. Vi integrerer det vertikale og det horisontale, hvilket vil sige, at vi integrerer vores forbindelse med Universet og Moder Jord med vores menneskeliv. Vi har brug for at frigøre os fra alle bindinger og blokeringer, så vi i vores seksuelle energi og livsenergi kan udtrykke passion for alt i livet.

Vi arbejder med at transformere energetiske ubalancer fra tidligere elskere og oplevelser, ophobning af følelser og tankeformer der forvrider hele feltet omkring seksualiteten og påvirker vores evne til at have fuld adgang til vores seksuelle energi og skaberkraft. Vi arbejder med at komme ud af meninger, agendaer og konklusioner omkring vores seksualitet, både dem vi selv har skabt og dem vi har arvet.

Hvis vi ønsker at skabe autentiske seksuelle møder uden agendaer, må vi først kunne være autentiske med os selv, og det kræver at vi fralægger os de masker og roller, som vi identificerer os med. I healingen og øvelserne renser vi og åbner op for en større kontakt til vores højere selv, så vi kan mærke og tillade at leve fra en højere frekvens i vores liv, hvilket vil give os et nyt perspektiv på os selv og livet. Det er meningen at livet og seksualiteten skal være fyldt af glæde, saft og kraft, og ikke være fyldt med forventninger, blokeringer og alvor.

Der er en tendens til at løsrive vores seksualitet fra vores øvrige liv og tænke det som to parallelle strømme, og det kommer til at give store indre konflikter, der udmønter sig i enten et seksuelt overfokus eller underfokus.

Vi har brug for at integrere vores seksuelle energi i vores livsenergi, så vi kan udtrykke alle facetter af dem, vi er. Og vi har brug for frit at kunne transcendere vores seksuelle energi og bruge den kreativt og skabende, når det er i vores livsflow.

Soultransformation er et nyt og yderst avanceret healingssystem, som er kanaliseret af Signe S. C. Rosenweis og Timiann Melissa Olsen. På denne workshop rydder vi op i de seksuelt relaterede blokeringer. Vi arbejder med dybe transformerende healingsprocesser i et trygt rum, hvor stor forvandling og opblomstring kan ske. Vi arbejder med helliggørelse ved at sætte symboler ind i kroppen, samt arbejde med energistrømme, der opgraderer chakraerne, aktiverer pinealkirtlen og det tredje øje, vi stabiliserer nervesystemet samt aktiverer hjerteåbninger, hvilket løfter hver enkelts grundvibration permanent.

Pris 1200,-  Tilmelding til signe@rosenweis.com

Læs mere her: http://www.soultransformation.dk/seksualitets-workshop/

Og her: https://www.facebook.com/events/316840012158221/

 

__________________________

Soul Transformation Dansemeditation
Signe & Timiann
http://www.soultransformation.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Seksualitet og indre frigørelse - kursus København. Læs mere