Seksualitet contra spiritualitet

Seksualitet contra spiritualitet

Ikke alle er opmærksomme på, at der her er en sammenhæng! Mennesker som søger at udvikle deres spirituelle evner, er måske ikke altid bevidst om, at for at de kan udvikle det spirituelle talent de har optimalt, også er nødt til at få den seksuelle tilfredsstillelse de har behov for!

Jeg mener vi alle har et spirituelt talent. Hvor udviklet en person kan blive på det spirituelle område afhænger dels af talentet størrelse og dels om forudsætningerne er til stede. Nogle har et stort - måske medfødt - talent, medens andre - hvor talentet er mindre - må øve sig, måske igennem flere år for at opnå en øget spirituel tilgang til livet. Det er givet, at den person som er opmærksom på at udleve sine seksuelle behov, har god mulighed for at komme i kontakt med sin spirituelle side.

Muligheden for at øge den spirituelle evne sker også i takt med at der "renses ud" i de dele af følelseslivet, som måtte være belastet af hengemte negative oplevelser. At have et positivt livssyn fremmer også processen. At stræbe efter at være ren i sjæl og sind, lyder som en gammel floskel, men efter min opfattelse giver det stadig god mening!

Alt hvad vi ikke er så gode til, kan vi øve os at blive bedre til.  

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Seksualitet contra spiritualitet