Psykoterapeut Faxe og Frederiksberg Thomas Bøttern

Samtaleterapi - Når livet bliver svært

Blog forfatter

Hvis dit liv er blevet svært eller hvis du oplever angst, depression eller stress, så er det vigtigt, at du tager dig selv alvorligt og søger hjælp.

Samtaleterapi er en vej til at håndtere livets udfordringer

Samtaleterapi er en form for terapi, hvor en person taler med en professionel psykoterapeut eller psykolog om sine tanker, følelser og oplevelser. Terapeuten lytter aktivt og støttende og hjælper personen med at forstå sig selv bedre og finde nye måder at håndtere sine udfordringer på. 

Der er mange forskellige årsager til at søge samtaleterapi. Nogle af de mest almindelige er:

At håndtere angst, stress eller depression: Samtaleterapi kan være en effektiv måde at håndtere angst, stress og depression. Igennem samtaleterapien kan du få hjælp til at forstå dine symptomer, udvikle strategier til at håndtere dem og forbedre sin mentale sundhed.

At håndtere en livskrise: Samtaleterapi kan være en god støtte i forbindelse med en livskrise, fx en skilsmisse, alvorligt sygdom, et dødsfald eller et jobtab. Samtaleterapien kan hjælpe dig med at bearbejde dine følelser og finde nye måder at håndtere situationen på.

At forbedre sine relationer: Samtaleterapi kan hjælpe dig med at forstå dig selv bedre og dine relationer til andre mennesker. Du kan blive bedre til at kommunikere, håndtere konflikter og opbygge stærkere relationer.

At udvikle sig personligt: Samtaleterapi kan være en god måde at udvikle sig personligt på. Du kan få hjælp til at sætte mål for dig selv, finde din indre motivation og blive den bedste version af dig selv.

I min praksis arbejder jeg med alle livets udfordringer, og jeg har klienter i alle aldre. 

Det ligger mig meget på sinde, at mit kliniske arbejde i min praksis er baseret på en solid faglighed. Jeg har en grundig viden indenfor udviklings- og relationspsykologien, neuroaffektiv psykoterapi, samt kognitiv psykologi.

Når det er sagt, så er det vigtigt for mig at have relationen og den menneskelige kontakt i fokus i mit møde med dig.

Husk: Du er ikke alene. Der er mange mennesker, der har brug for hjælp til at håndtere livets udfordringer. Søg hjælp når livet bliver svært.

 

__________________________

Thomas Bøttern
Psykoterapeut MPF, Familieterapeut, PD i Psykologi
www.thomasboettern.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Samtaleterapi Faxe og Frederiksberg - angst, stress, depression.