Psykoterapeut i Nordsjælland

Samtaleterapi i Nordsjælland

Blog forfatter

Læs mere om samtaleterapi i Nordsjælland i Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Jeg møder dig lige der, hvor du er. Ved at blive mødt som dig, vil du opdage, at du får åbnet døren til dig selv - til din personlige vækst, selvindsigt og balance i livet. Du møder din virkelighed og bliver dermed i stand til at navigere igennem livets udfordringer. 

Jeg arbejder holistisk med samtaleterapi. Det vil sige du arbejder med krop, sind og hjerte. Alle dele arbejder sammen, og må ses som en samlet organisme. Det er også derfor at jeg er uddannet både psykoterapeut, yogalærer og terapeut og meditations og mindfulnesslærer. Det sikrer at jeg kan støtte dig på alle områder. Det er vigtigt for mig. 

Med samtaleterapi får du indsigt i dine mønstre og får selvindsigt og accept - og dermed mulighed for forandring. Terapi handler om at finde tilbage til den, du er. Når du stopper op, og begynder at se dig selv som den du er, kan forvandling og forandring ske. Jeg arbejder både psykoterapeutisk kropsligt, følelsemæssigt og tankemæssigt. På den måde sikres en forankring i din krop, en forståelse for dine følelser og indsigt i dine tankemønstre. Læs mere her  Dit nervesystem afbalanceres både ved hjælp af psykoterapeutiske teknikker, somatiske værktøjer samt fra mindfulness og yogaens verden. 

Måske har du angst, stress, depression, sorg, pårørende problematikker eller overgangsalder problemer, eller bare tænker at livet må være mere end dette og har et ønske om selvudvikling, vækst og bedre balance. 

Intet er for stort eller småt. 

Jeg møder dig lige der hvor du er, og skaber et trygt rum baseret på empati og nærvær. Derved bliver du set, rummet og mødt, som den du er, og dermed kan heling tage plads. 

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik i Hørsholm. 

 

 

__________________________

Psykoterapeut i Nordsjælland
https://www.balancekompagniet.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Samtaleterapi i Nordsjælland