Psykoterapeut MPF - Thomas Bøttern

Samtaleterapi

Blog forfatter

Samtaleterapi

Jeg tilbyder samtaleterapi med et klinisk og behandlende sigte. Terapien bygger på neurovidenskab, tilknytningsteori og emotionsforskning. Jeg har et særligt fokus på emotioner, indre følelsesmæssige konflikter og fastlåste mønstre, der skaber symptomer i både psyke og krop.

Samtaleterapi er en nænsom og effektiv metode til at håndtere vores problemer og udfordringer. Vores venner, familie, kærester, mand, kone kan give os råd, men ofte er gode råd ikke nok, eller ikke helt det vi har brug for. Det er hér, psykoterapi kommer ind i billedet.

Hos en psykoterapeut bliver du mødt med empati, anerkendelse, åbenhed og forståelse. Det er et professionelt møde med fokus på dig og det du vil tale om, og det du vil arbejde med. Hos en psykoterapeut får du den hjælp du har brug for.

Nogle går i terapi for at lære sig selv bedre at kende. For mange er terapi en metode til at lære om sig selv. Terapi handler ikke om at give gode råd. Det handler om at lære at se dine problemer ud fra et andet perspektiv, at opdage gamle og uhensigtsmæssige mønstre, som du gerne vil ændre.

Jeg vil ikke give dig svarene. I stedet får du hjælp til at finde dem selv. Det kan ske, at jeg stiller dig spørgsmål, som du måske aldrig har stillet dig selv før. Men de kan være meget relevante for dit aktuelle problem. Afhængigt af din situation kan jeg også give dig øvelser, som vil hjælpe dig.

Terapi er en nyttig ressource for alle. Vi er ikke uovervindelige, og nogle gange har vi brug for andre synspunkter hvis vi skal se nye udveje og muligheder. Og vi er helt sikkert ikke perfekte, så sandsynligvis vil vi lave fejl, som vi skal gennemgå for ikke at lave dem igen.

“Nogle siger, at de endnu ikke har fundet sig selv. Men selvet er ikke noget, man finder; det er noget, man skaber.“ Thomas Szasz

Nogle har et egentligt behov for at gå i terapi. For andre er det måske ikke et behov, men bare en meget god ting for deres følelsesmæssige og mentale sundhed. Livet er fuldt af udfordringer, svære valg og vanskelige tider, og der er ingen grund til, at vi skal håndtere dem alene. Psykoterapi er for alle.

Vil du vide mere?

Så ring eller skriv. Du finder kontaktoplysninger hér. Jeg ser frem til at høre fra dig :-)

Psykoterapeut MPF - Klinik på Frederiksberg og i Faxe.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

www.thomasboettern.dk

__________________________

Psykoterapeut MPF
Familieterapeut
Psykologi, PD

Thomas Bøttern
Ny Strandvej 10 - 4640 Faxe
Tlf. 42 72 88 41
www.thomasboettern.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut MPF Thomas Bøttern - Frederiksberg & Faxe