Psykoterapi i Aarhus ved Mads Bo Falk

TankeYoga

Blog forfatter

Det er aldrig virkeligheden, der er problemet, men altid dine tanker om den! I den personlige samtale med mig har du mulighed for at arbejde med dine tanker på en ny måde. Vi undersøger sammen de tanker, overbevisninger og trossystemer, som pt. styrer dit liv. Er de i overensstemmelse med sandheden? Hvad er sandheden? Hvad er virkeligheden?

Dine tanker kan smidiggøres, og du kan være med til at bestemme, hvad de skal indeholde. Lad dem ikke styre dit liv! Jeg kalder det bevidste arbejde med tankerne for TankeYoga - for det er netop, hvad det er: en stor værktøjskasse af "strækøvelser" for sindet, der fuldstændigt vil transformere dine tanker,  din bevidsthed om dem, og dermed gøre dig fri.

I uforstyrret kontakt til den skinbarlige virkelighed er der altid fred, og lidelse er ikke mulig. Den kontakt kræver en bevidsthed, som er højere end egoets. Med udgangspunkt i dine konkrete problemer underviser jeg i værktøjer til opnåelse af denne højere bevidsthed. Det er ikke et mål i sig selv. Det er din lykke derimod!

Du skal ikke tro på noget som helst af det, jeg siger. Du skal selv undersøge, om det er sandt, og den undersøgelse hjælper jeg dig på vej i. Kun, når du selv ser sandheden, bliver tro til vished. Kun med vished slipper sindet sine stressende tanker.

Jeg arbejder også med par, som ønsker at tilgå de evt. udfordringer i forholdet fra en ny, ansvarlig og gensidigt bevidsthedsudviklende vinkel.

Læs mere om mit perspektiv, min baggrund og andre klienters erfaringer på frihed.nu.

Samtalerne foregår over telefon eller Zoom. Pris kr. 600 pr. samtale à 1,5 times varighed, for par kr. 1000.

 

__________________________

Mads Bo Falk
Psykoterapeut
https://www.frihed.nu/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tankerne skal ikke styre dit liv!