Psykoterapi i Aarhus ved Mads Bo Falk

Samtaler om bevidsthed

Blog forfatter

Det er aldrig virkeligheden, der er problemet, men altid dine tanker om den! I den personlige samtale med mig har du mulighed for at arbejde med dine tanker på en ny måde. Vi undersøger sammen de tanker, overbevisninger og trossystemer, som pt. styrer dit liv. Er de i overensstemmelse med sandheden? Hvad er sandheden? Hvad er virkeligheden?

I uforstyrret kontakt til den skinbarlige virkelighed er der altid fred, og lidelse er ikke mulig. Den kontakt kræver en bevidsthed, som er højere end egoets. Med udgangspunkt i dine konkrete problemer underviser jeg i værktøjer til opnåelse af denne højere bevidsthed. Det er ikke et mål i sig selv. Det er din lykke derimod!

Du skal ikke tro på noget som helst af det, jeg siger. Du skal selv undersøge, om det er sandt, og den undersøgelse hjælper jeg dig på vej i. Kun, når du selv ser sandheden, bliver tro til vished. Kun med vished slipper sindet sine stressende tanker.

Jeg arbejder også med par, som ønsker at tilgå de evt. udfordringer i forholdet fra en ny, ansvarlig og gensidigt bevidsthedsudviklende vinkel.

Læs mere om mit perspektiv, min baggrund og andre klienters erfaringer på frihed.nu.

Samtalerne kan foregå hos mig i Aarhus, eller over telefon eller Skype. Pris kr. 600 pr. samtale à 1,5 times varighed, for par kr. 1000.

 

__________________________

Mads Bo Falk
Psykoterapeut
https://www.frihed.nu/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Undersøg sandheden i dine tanker og bliv fri