Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Saml din familie og venner til et brag af en havefest

Dette indhold er sponsoreret

Har du lyst til at arrangere et hyggeligt event, hvor du kan mødes med alle dem, du holder af? Så er det en oplagt mulighed at holde en fed havefest til sommer. 

Der er nemlig ikke noget som en god havefest, hvor alle kommer i sommertøj og nyder kolde drinks. Men hvordan du i gang med planlægningen af en havefest? 

Lav en forfriskende velkomstdrink

Når du har din gæsteliste og invitationer på plads, så kan du begynde at tænke over, hvordan du skal stable et festligt arrangement på benene. 

Det er f.eks. en god start at finde på en lækker og forfriskende drink, som du kan byde dine gæster velkommen med. Det er en god måde at starte en havefest på. 

Du kan servere din yndlingsdrink eller finde på en forfriskende sommerdrink med frugter og bær. Det kommer helt an på, hvad du og dine gæster er til. 

Gør din terrasse klar med havemøbler 

Der er selvfølgelig brug for nogle havemøbler på din terrasse, så du og dine gæster kan sidde ned og nyde noget mad eller noget koldt at drikke. Hvis ikke du har nok siddepladser udenfor, så kan du gå på jagt efter nogle have havestole

Du kan få havemøbler i alle designs, prisklasser m.m. Derfor kan du nemt finde noget, der passer til dit arrangement. Ellers kan det også være, at nogle af dine gæster har mulighed for at medbringe nogle havestole. Det kommer helt an på, hvor mange gæster du får, og hvor mange havestole du har lyst til at købe. 

Lav nogle sjove havelege 

Det er helt sikkert ikke noget problem at holde gang i en god snak, når du samler din familie og venner. Men derfor kan det alligevel være sjovt at diske op med nogle lege. Et par havelege kan altid sparke gang i en fest. 

Derfor kan du sætte dig ned og være kreativ, så du kan finde på nogle lege, som alle kan være med på. Hvis du har svært ved at finde på nogle lege, så er det også altid en sikker vinder med diverse havespil såsom Kongespil, Crockett, stangtennis m.m. Det er en god mulighed for, at folk har noget at være fælles om. 

Varm din terrasse op hen på aftenen 

Hvis der er godt gang i din havefest, så kan det sagtens gå hen at blive sent. Men derfor når det måske også at blive lidt køligt hen på aftenen. Derfor er det helt sikkert en fordel, hvis du har noget, der kan varme din terrasse op. Det gør nemlig, at du og dine gæster kan feste og hygge til meget længere ud på aftenen eller natten. 

Du kan f.eks. varme din terrasse op med en smart varmelampe eller en pejs. Det kommer helt an på, hvad du har plads til eller mulighed for. Men i hvert fald er det rigtig hyggeligt at have mulighed for at sidde udenfor, selvom det begynder at blive mere køligt. 

 

 

Relaterede artikler efter områdeSaml din familie og venner til et brag af en havefest