Anbefalinger Roxana Kia

Blog forfatter

 

Sagt om Roxana Kia

 

Brug dig selv er titlen på kurset. Og det er en præcis og rammende titel. Det er det mest individuelle kursus jeg har været på. Den naturlige "kursusskepsis" bliver totalt gjort til skamme og erstattes af et væld af Aha-oplevelser. Ingen tilfældige øvelser eller teknikker - alt er præcist motiveret. Det er en rejse, hvor man griner og græder sammen - fuldstændig trygt i Roxanas erfarne, blide og insisterende hænder. Alle kommer sikkert og meget mere klog på sig selv i land.  

Den bedste anbefaling jeg kan give kurset er, at jeg rent faktisk anbefaler det vidt og bredt. 

 
Søren Lindhardt
Chef
Spot og Præsentation
Danmarks Radio - DR

 Hej alle Jer mine allierede i Roxanas navn ☺ 

Jeg er sgu vild med at være Roxana-cult-medlem.
Føler det som et kæmpe privilegium. At være medlem! At være en del af den gruppe som har fået LOV til at deltage, at være en del af den gruppe som nu har noget helt særligt sammen og med hinanden.

Kurset som handlede om personlig udvikling, personligt lederskab, personlig kommunikation var for mig temmelig grænseoverskridende. Jeg har brugt mig selv på helt andre måder end normalt – jeg er kommet derud hvor der ikke nødvendigvis er rart og fredfyldt - men hvor der heller ikke er nogen vej udenom. Og som alt sammen ender lykkeligt. Det var et meget personligt kursus hvor jeg godt tør sige at vi hver især fik forskelligt ud af det. Det fylder vanvittigt meget hos mig og helt sikkert også hos de kolleger som var med.

Jeg har en oplevelse af, at vi 6 og Roxana har noget sammen som en ”alliance”, noget som er værdifuldt, enestående og privat og derfor synes jeg det er svært at komme det nærmere.

Jeg kan parere, afvæbne og skabe.
Jeg kan ændre mine begrænsende tanker, bare ved at ændre min krops centrum.
Jeg kan frydes over at vide, hvilken mennesketype jeg er.
Jeg kan hvile ti gange mere i mig selv. Og når jeg slapper mere af, er jeg mere kreativ og afklaret.
Og jeg kan selv tage den beslutningen om at jeg vil gøre det.

Det er lige fra hjertet, og jeg er allerede i gang ;o)
Jeg vil elske, at du vil sende mig på Brug dig selv 2.

Til slut... tusind tak for at du gav mig denne oplevelse.

Det var to helt fantastiske dage. Det er meget svært at beskrive forløbet med få ord, men jeg har personligt fået åbnet øjnene for nogle ting, fået nogle nye værktøjer - både nogle generelle (læs: som kan bruges af alle) - og personlige, som jeg kan bruge fremadrettet i min hverdag og mit arbejdsliv.
Med værktøjer mener jeg i høj grad også noget som jeg kan arbejde videre med - dvs. at jeg nok endnu mere ser de to kursusdage som en begyndelse - end som et afsluttet forløb.

Roxana er i en klasse helt for sig selv. Hun er en fantastisk kvinde med så meget power og skøn at være sammen med. Jeg har været på mange kurser, men aldrig et, som i den grad rykkede. Og jeg tror ikke at jeg glemmer hendes råd, råb og øvelser. Det er som at blive et nyt menneske eller måske rettere at få fat i sig selv. 
Det smitter forhåbentlig af både i min fremtoning og måde at være på.

Det er det bedste kursus jeg nogensinde har været på. Jeg kan kun unde alle at komme på hendes kursus.
1000 tak fordi I sendte os til Roxana.

Fra nogle medarbejdere på
Danmarks Radio - DRRoxana mestrer en kunstart, der vanskeligt lader sig beskrive i ord – hun skal bruges og derigennem opleves. Efter kurserne Brug Dig Selv 1 og 2 er jeg ved hjælp af hendes ultimative indlevelse og koncentrerede, innovative energi blevet i stand til at være 100 % tilstede i mig selv uanset hvilken tilstand og situation, jeg befinder mig i.

Hendes sitrende nærvær, sublime håndværksmæssige kunnen og bevidste brug af universelle energier fik mig til at foretage et bevidsthedsmæssigt kvantespring, hvorved jeg i samtlige situationer i livet står på en helt ny platform, når jeg skal formidle dét, jeg har på hjerte. I faglig sammenhæng hører præstationsflimmer, over –og underforberedelse fortiden til.

Undervejs at være en del af de andre deltageres transformerende processer har været forløbets bonusmateriale. Roxana’s centrifugalkraft fik os alle til at artikulere det uartikulerede, folde vingerne ud og flyve til nye indre og ydre landskaber i en stemning af humor og lethed.

Det har lært mig at skubbe den gamle automatpilot til vurdering af andre i baggrunden. Når jeg betragter andre med det næstekærlige syn Roxana har åbenbaret for os, fyldes jeg med glæde og taknemmelighed og tager med stor appetit fra på mangfoldighedes brogede buffé.

Susanne Bruggisse
cand. psyk. 
Seniorkonsulent 
ProPerson Consult

 

 Kære Roxana.
Jeg er stadig fyldt med den magi, jeg oplevede på "Brug dig selv 1".
Den nok største gevinst, for mig personligt, er overfor mine børn. Der er ingen tvivl om, at Louis, Adam & Carl-Oscar har fået en endnu bedre far; Når jeg ser dem, reagerer de prompte med en meget stærkere kontakt. Det er meget fantastisk!

Også i jobbet som proceskonsulent har jeg fået øjnene op for, hvor effektivt, det er at bruge mig selv. Hvor jeg tidligere gjorde en dyd ud af at have en tilbagetrukket og neutral faciliteringstil, oplever jeg nu både større gennemslagskraft og øget engagement fra deltagernes side med min mere levende og synlige måde at facilitere workshops på. 

Det helt magnifikke for mig i din metode er, at du viste mig vejen til at kortslutte mit hoved. Resultatet var en tydelig ny fysisk forankret erfaring. Så hvor alle andre bruger intellektet (selvom de siger noget andet) formår du at gå direkte i kroppen. Dit fokus på ny adfærd, frem for dvælen ved modstande og endeløse refleksioner - der bare styrker gamle og opbygger nye barrierer - er ekstremt effektivt. Tak for det!!!

Som jeg nævnte, er jeg dybt, dybt fascineret af, at du i den grad er dit materiale og det levende bevis på at det virker. Du har en kraft, en menneskelighed og emmer af en oprigtighed, jeg ikke kan mindes at have set tidligere og ud over at være en helt enestående facilitator, udviser du et livssyn, der er meget, meget inspirerende.

Så tak igen Roxana, fordi du så generøst deler ud af dig og alt det du kan!

De aller aller bedste hilsner

Gunnar Näsman
Design Manager
DSB


Wauw. 
Jeg havde nok en fornemmelse af, at jeg kunne meget mere end jeg gik rundt og troede. Men at det i en så overvældende grad ville lukke op for livet, havde jeg
ikke drømt op.

Roxana's kursus var som at få et indre tæppe trukket til side, og få et glimt af de kolossale kræfter, der ligger slumrende hen og venter på at blive brugt konstruktivt. Det er lige pludselig ikke et spørgsmål om, hvorvidt jeg har lyst til at udforske mere... Det er blevet til noget, jeg har PLIGT til at udvikle, hvis jeg skal kunne være mig selv bekendt som menneske. Fordi jeg bliver mere autentisk og fordi det så er det jeg går ud i verden med!

Karin Maury
Selvstændig 
Behandler, billedkunstner, kursusleder


Hej Roxana! 
Tack, tack, tack för två fantastiska dagar! Sitter åter här på min arbetsplats, full av energi och glädje och tänker på alla upplevelser du bjöd in oss till. På min personliga resa i livet samlar jag "happy places", dvs platser/händelser som gett mig det där extra och som är så härliga att tänka tillbaka på för att få ny kraft när det känns lite motigt. Denna utbildningen kommer vara en av mina "happy places"!

Tack för att du delade med dig!
Bästa hälsningar,

Cecilia Björkman
Private Banker
Nordea Bank


Sjældent har jeg været til et så energifyldt og medrivende kursus som Roxanas 
”Brug
 dig selv 1”.
Med en FANTASTISK energi og fornemmelse for sine kursister formår Roxana at få alle med, hun er et utrolig godt forbillede for det hun gerne vil give videre.

Kurset har givet mig en fantastisk indsigt i, og accept af, hvilke kvaliteter jeg personligt har som formidler. Før kurset kunne jeg gå i stå med at skrive mine foredrag, bare ved tanken om også at holde foredraget. Nu har jeg fået helt personlige værktøjer til at bearbejde min frygt for at tale foran en gruppe mennesker, samt unikke værktøjer til at bruge min krop og stemme i formidlingen af min viden. Det har givet mig en frihed og jeg føler faktisk at mine idéer flyder mere frit.

Tak for 2 sjove, inspirerende og selvudviklende dage.
Tak fordi du har fremhævet hvem jeg er i personlig formidling.
Tak fordi du fremhævede mine talenter og vist min at også jeg er unik.

Jane Nagel  
stylecoach
DESIGNERSROOM


Det har været en fantastisk smuk og rørende oplevelse at være på dit kursus, Roxana. 
En intensitet og kraft fylder rummet fra første øjeblik du går i gang og alle er tryllebundet af din power.
Din skarphed ser lige ind til sagens kerne og gør at du ved hvordan du skal skubbe os ud over kanten på en tryg og helt vild morsom måde. 

Hvis jeg kan lære at stå helt roligt foran et publikum, så kan alle!
Du er skøn og skal opleves.

Susanne Modler


Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Roxana både som samarbejdspartner og som deltager i en proces for mig og mine kolleger. Jeg er dybt betaget af hendes unikke evne til at bevæge mennesker – både når de bevæger sig i deres egen personlige udvikling, og når de bevæges følelsesmæssigt i samværet med hinanden og med Roxana. Det er altid både sjovt, inspirerende og bevægende at opleve, hvordan Roxana formår at bringe det bedste frem i mennesker og fællesskaber. Hun skaber en anerkendende og udfordrende udviklingsarena, hvor man tør tage det ekstra skridt, der skal til for at udfolde sit unikke potentiale. 

Roxana har fornemmelse for et særligt lag i kommunikationen, som kan være svært at sætte ord på, og som de færreste derfor formår at arbejde med, men som hun bringer frem og arbejder med via kropslige øvelser, fordybelse og personlig feedback. Man er ligesom ikke helt den samme, når man har været på kursus hos Roxana…

Trille Frodelund Lykke
Cand. Psych.
Chefkonsulent i RMC Attractor 

Roxana Junkie! Er hvad jeg hurtig blev efter 2 dages kursus og hurtig forsatte i videregående forløb. Jeg måtte bare have mere mere mere. Den energi jeg har efter en seance bobler i flere dage bagefter og smitter mine omgivelser overalt. 

Hendes enkle metoder virker. Jeg har fået et blik i mit indre på selvbyggede kantsten og selvsagte sandheder og metoder til bevidst at styre energier. 

Den positive metode gør at jeg kan ærgre mig over foredragsholdere der ikke kan kunsten med det positive fokus. Jeg har nu nye værktøjer til at tage kærligt imod mig selv og komme videre, samt slippe mig selv løs. ”Du er fandeme så skæv” var det sidste Roxana råbte begejstret til mig. Min største triumf hidtil – som junkie.. (:

Gry Jebsen


Tusen takk for fantastiske dager med kurset Bruk deg selv!
Ingen ting kunne forberede meg på hva disse to dagene ville by på av forandringer. 
Du har evnen til å se og få fram det beste i hvert enkelt menneske. Med noen få minutters øvelse forvandlet den ene etter den andre deltakeren seg, rett foran øynene på oss. 

Det var magisk

.

De første tankene var: Er det mulig? Hva er det jeg ser og opplever? Når er det min tur? Jeg vil NÅ! 

Jeg har fått ny kunnskap som frigir MASSE energi, trygghet, kreativitet og lekenhet. 
Denne energien smitter mellom mennesker og livet blir en berikelse, hver dag.
Tusen takk Roxana for enkle redskaper og teknikker som jeg bruker til å motivere meg selv og andre. 

Siv-Grete Lea

Daglig leder
Gjestdal Møbelfabrikk AS, Norge


I vores team arbejder vi med udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere i en anerkendende optik og vi bygger på kommunikation. Derfor var det fantastisk at arbejde med os selv med udgangspunkt i krop, udtryk og nærvær. Det var en betydningsfuld dag med Roxana, både for os som kolleger og som inspiration til vores professionelle virke. 

Vi arbejdede i sær med at være tilstede i nuet uden at vurdere og vi øvede os i at forstærke forskellige kropslige virkemidler for at fremme kommunikation i rummet. Vores team blev bundet tættere sammen og vi fik nogle nye tilgange med os, som vi vil bruge i vores arbejde med organisationer.

Heidi Graff
Business Manager
Attractor


Det var en absolut fornøjelse at samarbejde med Roxana. 
Hun er uhyre professionel og besidder en utrolig veludviklet evne til at se hvor og hvordan hver enkelt af os kan udvikle vores personlige potentiale. 

Jeg giver Roxana mine varmeste anbefalinger!

Christian Bason 
Innovationschef
MindLab
Økonomi- og Erhvervsministeriet


Dit Brug-dig-selv kursus var en fantastisk positiv oplevelse, 
og din måde at komme under huden på folk, 
og få dem til at udvikle sig, er jo helt i særklasse! 

Jeg har allerede refereret dig videre til adskillige mennesker i mit netværk.

Ture Wibrand
Kreativ Chef 
PLUSPEOPLE 


”BRUG DIG SELV” kursuset blev et drastisk og banebrydende vendepunkt for mig og var med til at flytte min store byrde fra skuldrene med et ordentligt brag. Aldrig har jeg haft og mærket så 2 intense dage, der udløste så uendeligt meget energi, frihed og åbenhed sammen med gruppen og Roxana som underviser og som det bærende fundament.

Mine omgivelser lagde straks mærke til forandringen i min måde at være til stede på. Jeg har utallige gange modtaget anerkendelse og ros for den, jeg er, og det arbejde, jeg udfører. Det allerbedste er, at kernen i mig er vækket til live. Jeg har hverken påført mig nye egenskaber eller skal huske på, hvordan jeg skal være i forskellige situationer. Det er en fantastisk frihedsfølelse, hvor nærvær, lykke og inspiration affødes. 

Roxana Kia er den person, der har vækket mig til live og åbnet op for energier, som jeg troede ikke eksisterede. Hun har vist mig, hvordan jeg møder folk ligeværdigt og får det bedste frem i mig selv og andre. Det giver en enorm tilfredsstillelse, en glæde og livsappetit, der smitter, hvor end jeg er, og som gør mig skabende og kreativ.

Jeg vil takke Roxana Kia resten at mit liv. Jeg er hende dybt taknemmelig. Hendes kursus er alt det, der skal til for at får succes i arbejdslivet og i privatlivet, når det handler om personlig formidling.

Trine Madsen


Roxana Kia evner som ingen andre at læse et menneskes essens og iværksætte de øvelser eller hviske de nøgler, der skal til for at fremkalde denne essens. Jeg har set mennesker forvandle sig fra små grå mus til powerfyldte, strålende individer på blot to dage. 

Mange performancetrænere gør folk bevidste om alt det, der ikke virker. Roxana er lige modsat: Hun får det bedste frem i folk, og man går fra hendes sessioner fyldt med nærvær og styrke. Både hendes kortere og længere forløb kan varmt anbefales. Jeg kender ikke én, der har været andet end dybt taknemmelig for at arbejde med Roxana Kia. 

Hun er en er en sjælden perle: En kosmopolit, der samler mange kulturer og felter. Hun spænder fra mangeårige studier og praksis inden for indiansk visdom over kaospiloteri og skuespilkunst til dyb bevidsthed om energi, kollektiv intelligens og det nye lederskab.
Roxana er som sublim kunst, der vanskeligt lader sig beskrive fyldestgørende. 

Mit bedste råd er: OPLEV HENDE!

Kirsten Stendevad
Forfatter, underviser
VEO Pure Evolution
Gudindeskolen, Millionøseskolen


Tusinde tak til dig for en helt unik, værdifuld og nyttig træning - en helt anderledes, spændende og udfordrende "kursus"-oplevelse. Den var styret og muliggjort af en kvinde med tilsyneladende ubegrænsede reserver af energi og en aldrig sluttende flod af intelligente påfund og vittige indspil. Din personlige måde at skabe en kreativ og positiv stemning, formidle kommunikationsteknikker, udvikle vores potentialer og forbedre vores færdigheder, har været meget givende Det er en gåde for mig, hvor du får al den energi fra, som du klarer så fantastisk at give videre til os.

Uden tvivl kan jeg anbefale dit kursus "Brug dig selv" som et værktøj til at forbedre og videreudvikle kommunikationsevner, bringe energi ind i processer og møder og skabe en kreativ og positiv arbejdsatmosfære. 

Derfor vil jeg give udvalgte medarbejdere i min organisation muligheden for at videreudvikle sig selv og deres potentiale ved at deltage i dit kursus.

Karl Wolfgang Dubois
President
Region Northern Europe
Bosch A/S


Som professionel foredragsholder er det en stor fornøjelse og meget indsigtsfuldt at følge Roxana Kia's kursus. Det er klart med at til at forløse et indre potentiale, som man nok fornemmer er der, men som jeg personligt ikke for alvor kunne udtrykke, før jeg via Roxana arbejdede mere intenst med det. 

Roxana har en ganske særlig evne til at se, hvad der er specielt ved én, og hvor ens barrierer ligger, og på den mest tillidsfulde måde få ens skjulte kræfter frem.

Emilia van Hauen
Sociolog, foredragsholder og forfatter


Roxana kan noget helt særligt. Hun kan "se" sine kursister og få dem til at føle sig set, og hun kan få øje på det potentiale, som hver enkelt er klar til at udfolde. Desuden har hun sin helt egen stil og inspirerer alene med sit nærvær og sin skønne positive væremåde. 

Jeg kan varmt anbefale kurset "Brug dig selv", som jeg har fået så stort et udbytte af.

Anne Chritine Hagedorn
Essential Life
Forfatter til Dit indre klima


Roxana Kia har været en vidunderlig katalysator for en livsvarig transformation i min måde at kommunikere og forstå kommunikation på. Jeg har aldrig mødt en så kompetent person inden for det felt, hun arbejder med. Hendes tilgang er fyldt med varme, kreativitet, professionalisme, humor og åbenhed over for alt og alle. Hos Roxana blev jeg set på en måde, så hun fik alt det bedste frem i mig, og hver gang formåede hun at udbygge det repertoire, jeg har at spille på. Hun sætter kommunikation ind i en helhed, hvor ændringerne ikke blot sker i ordene og tankerne, men i hele kroppen. Hun har en enestående evne til at møde udfordringer og få dem vendt til gaver og potentialer. 

At opleve Roxana er en gave i sig selv, og man bliver smittet af al den visdom og livserfaring, hun hiver ud af ærmet, lige når det passer. Hun er, hvad hun gør. Jeg har nydt hver eneste gang jeg har været på kursus og er gået derfra med konkrete værktøjer og inspiration, og fået mere af mig selv med hjem. Tak Roxana.

Lene Heide, kurserne ”Brug dig selv I og II”
Selvstændig
Power-Start


Jeg er nu halvvejs gennem Roxana Kias spændende kursusforløb ”Brug dig selv i formidling II” – og jeg er fuldstændig addicted. Roxana er den perfekte ”fødselshjælper” for mennesker, der vil udvikle sig professionelt som privat. Allerede nu har jeg fået sandheder om mig selv og mine egne formidlingskompetencer frem i lyset, som jeg tidligere troede, jeg slet ikke bar i mig. Jeg har lagt antagelser og teknikker væk, som jeg troede var mit bedste værktøj i mit formidlingsarbejde – og jeg har fået nye, som jeg slet ikke havde drømt om kunne være relevante. 

Hver eneste gang en ny kursusdag starter er det med frydefuld forventning, jeg træder ind i det magiske rum, Roxana byder os ind i. 
Hver gang en kursusdag slutter, tager jeg værdifuld erfaring og viden med mig tilbage på min arbejdsplads – og i mit liv.

Jeg vil varmt anbefale Roxanas kurser til alle, der tør arbejde med sig selv på en helt anden måde end gennem den klassiske kursusmodel. 
De giver virkelig langvarige resultater!

Christine Lind Ditlevsen

Instituttet for Fremtidsforskning


Jeg har deltaget i Roxana Kia's "Brug dig selv" kursus i maj 2009, og hvilken fornøjelse det var. Jeg har tidligere gennemgået kurser i præsentationsteknik og kommunikation og i sammenligning med disse er Roxana's kursus det rene Formel 1 race i forhold til det udbytte, jeg fik med hjem. 

Roxana forstår at skabe en umådelig positiv ånd på kurset, der åbner for en meget tillidsfuld og konstrukiv læring baseret på praktiske øvelser frem for en masse teori. Læg dertil en fantastisk evne Roxana har til at se og arbejde med den enkelte deltagers styrke og personlige udtryk i kommunikation og den meget individuelle coaching, vi hver især fik for at udvikle disse. 

Jeg havde stor glæde af min egen personlige coaching og lærte også rigtigt meget af at overvære Roxana's arbejde med de andre kursusdeltagere. Tak for en meget kraftfuld og opbyggende oplevelse, der bliver siddende i kroppen mange uger efter.

Klaus Stahl Rasmussen

Head of OSS Integration Practice
Nokia Siemens Networks A/S 


Roxana fanger hurtigt sine kursusdeltagere med sin smittende energi og sit nærvær. Det er ikke nogen skovtur at være på kursus med hende. Man er meget på - også mere, end man umiddelbart kan mærke. Kurset og energien giver genlyd i lang tid bagefter, og indsigter derfra dukker ofte op præcis, når man har brug for dem.

Terkel Skårup

Senior Consultant
Workz a/s 


Brug dig selv!-kurset er helt unikt og en fantastisk mulighed for at arbejde med sig selv og de udfordringer, du lige præcis står med. Der er en helt speciel og unik stemning på dette kursus. Roxana er en fantastisk personlighed med en helt særlig gennemslagskraft og en følelse og et nærvær for det, der sker nu og her. 

Personligt var jeg blandt andet rigtig glad for den feedback, jeg modtog i den individuelle præsentationsrunde, og har allerede anvendt utrolig meget af dette. Og det gælder generelt alt, hvad jeg foretager mig - om det er arbejde eller privat. 

Roxana er fantastisk til at finde netop dit ekstraordinære potentiale frem og arbejde videre med dette. Jeg kan kun anbefale dette kursus på det varmeste, hvis du ønsker at gå på opdagelse dybere i dig selv.

Ralf Toftgaard
Category Manager
Global Sourcing
Chr. Hansen A/S


Det er fantastisk givende at være på et kursus, hvor jeg mærker, at når Roxana arbejder med os, så ser hun et unikt menneske. Hun borer sine fantastiske blå øjne helt ind under huden og helt ind gennem alle lag af beskyttelse - derind hvor der gemmer sig skatte, skønhed, ægthed og enorme talenter. Så tager hun lige så smuk og hiver det frem i hver enkelt af os. 
Vildt! Smukt! 

At se et menneske forandre sig dramatisk foran ens øjne ved hjælp af rimelig simple, men ekstrem præcise metoder, er en øjenåbner af rang, og det er noget, jeg husker og bruger hver dag.

Jeg føler, at kurset får mig til at blive et menneske, jeg holder mere og mere af - et menneske, der er på vej til at tro på, at det at stille sig op foran andre mennesker og virkelig formidle et vigtigt budskab, så de faktisk har lyst til at lytte, er noget der en dag bliver en hel naturlig del af mig.

At mærke min indre kraft skyde sig ud gennem musklerne, op gennem hovedet, ud i hele kroppen og ud af munden er vidunderligt, og det er det absolut mest givende ved kurset. 

Jane Pedersen
Group R&D Consulant
DONG Energy


Min oplevelse på kuset "Brug dig selv!" var helt og aldeles magisk. Oplevelsen af at gå ind af døren som en person - og nærmest flyve ud igen som en helt anden var på alle måder mindblowing

Hver enkelt person i gruppen blev transformeret i Roxanas nærvær, og hun fik os alle ud over rampen. Jeg fik oplevelsen af at nå ind til min kerne - fandt min stemme - og fik brugbare øvelser og midler, som jeg kunne tage med mig og bruge i min dagligdag.
Jeg er klar til mere - og glæder mig til step 2!

Helle Dysseholm


Efter at have været på kursus i formidling hos Roxana har jeg fået åbnet op for en ny side af mig selv, som jeg længe har haft brug for, men ikke har turdet tage i brug. Jeg føler mig i den grad beriget, beruset og fyldt af en stor trang til at formidle de budskaber, jeg i mange år har holdt inde med.

Det, der er unikt ved Roxana og hendes performancetræning, er, at hun formår at få os alle trygge og glade på rekordtid. Igennem alle øvelserne og aha-oplevelserne blev vi stille, men sikkert klar til at udvikle os fra larver til smukke sommerfugle, der på hver vores måde kommuniker stærkt og fængslende over for vores tilskuere. Ingen frygt, ingen hæmninger - men ren, stærk formidling og historiefortælling. Jeg er stadig helt høj.

Tilbage som fagansvarlig inden for kundeservice, har jeg fået øjeblikkelig respons fra mine omgivelser. Jeg oplever, at mine budskaber kommer mere tydeligt igennem og derfor har større effekt. Det samme gælder i privatlivet over for venner og familie.

Jeg har aldrig nogensinde oplevet så stor øjeblikkelig implementering af nylærte værktøjer i mig. Jeg er simpelthen blevet markant bedre - fra dag 1! Tusind tak for Roxana. Jeg føler mig som en nyfødt fantastisk formidler!

Iben Guldager Nielsen

Fagansvarlig, Kundeservice
EnergiMidt A/S


Roxana - "walks her talk". Sjældent har jeg oplevet en undervisning, der er så kreativ og udfordrende og samtidig skaber tryghed og er opbyggende. Roxana bærer på en viden og nogle metoder på en helt unik og autentisk måde.

Der vælder en evig kilde af overraskelser ud af Roxana, som er så inspirerende og sjove, at jeg ikke har oplevet noget lignende før - og alt er båret af en ægte og kærlig kvinde. Roxana bærer på gammel visdom og moderne metoder i en autentisk og ny version - det er dybt inspirerende og befordrende for kunstnere, ledere, undervisere - for ALLE, der ønsker at forandre og skabe nye muligheder.

Det har forandret mig og åbnet for helt nye dimensioner i mit liv. 

Else-Marie Bierlich
antropolog


Roxana har en evne til at få etableret et trygt rum, hvor vi helt uden forbehold kan gå ud over kanten - i vished om at blive grebet. 

Det ER muligt at udtrykke sit autentiske selv på så kort tid!  TAK!

Charlie Steenberg

Arkitekt
Jordan + Steenberg


Hej Roxana!

Jeg har lige deltaget i dit og Britta's to-dages kursus på Miljøcenter Odense og vil sige tak for jeres visdom og kærlige spark til os og vores arbejdsplads. Selv følte jeg, der var meget at hente i jeres kursus, og at jeg selv er nødt til at ændre nogle ting i min tænkning for at komme mere ind i kampen - ved at give noget mere af mig selv. Der er ikke noget at miste.

I har åbnet mit hjerte. Tusind tak - og bliv ved med det gode arbejde i åbenhedens og frihedens tjeneste.

Bjarne

Miljøcenter Odense


Jeg har været på mange kurser i mit arbejdsliv, men aldrig har jeg haft to så berigende dage. Det var en fantastisk positiv oplevelse med en gruppe skønne mennesker. Det var helt utroligt at se, hvordan Roxana kunne arbejde med hver enkelt af os - at se forandringen i udtryk og kropssprog, at se hvordan de enkelte deltagere voksede og fandt ro i deres eget udtryk. 

Personligt har jeg for første gang fået en række redskaber til for alvor at tage fat på de udfordringer, jeg har arbejdet med i mange år. Det er første gang, jeg rent faktisk føler, at det rykker, og det ikke bare med et, men med syv-mile skridt.

Jeannet Dimsits
læge
Associate Global Clinical Project Director
International medical Officer
Novo Nordisk A/S


Jeg kan varmt anbefale at bruge 2 dage med Roxana! Hun er i den grad i stand til at skabe et nærvær og en intensitet, som er fortryllende. Jeg gik fra kurset med ro og totalt overskud, og dette har siden præget mine foredrag og workshops. Ens grænser brydes i trygge rammer med anerkendelse og fællesskab i centrum. 

PRØV DET og forstå de rosende ord.

Sonja Bock

Kogebogsforfatter
Kantineinspirator


Jeg er stadig høj efter at have været på kursus hos Roxana Kia. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i lang tid. Det har givet så meget på rigtig mange planer, og jeg kan ikke anbefale det nok.

Kurset er helt unikt. Jeg har arbejdet meget med personlig udvikling de sidste mange år og underviser andre mennesker i at finde egne ressourcer. Alligevel synes jeg, at jeg fik så meget med fra disse to dage, som ligger lige under huden og fortæller mig, at det SKAL jeg integrere i mig selv, da det føles SÅ godt. 

Kurset tager udgangspunkt i det anerkendende og er baseret på øvelse efter øvelse, hvor vi gang på gang udfordres. Hver gang med følelsen af succes. Kurset kulminerer, når vi alle - en for en - kommer på podiet og skal stå frem og performe. Gradvist slippes gamle uhensigtsmæssige mønstre, og Roxana giver nogle udfordringer undervejs, som der skal arbejdes med her og nu - sammen med hende. Det føles så svært og dog så godt. At finde sig selv, stille op og pludselig kunne performe med power og styrke og selvværdet forankret helt ind i min sjæl er fantastisk. Og det er sjovt! Det er som om en ny verden åbner sig, og det skal bare prøves af med det samme.

Det mest unikke er, at ALLE får denne oplevelse - ofte udfra nogle helt andre kriterier, end vi forestillede os. Roxana er pragtfuld og eminent til at se, hvad der er det rigtige for os hver især. Og vi får redskaber til selv at arbejde med i hinandens processer, så ikke alene får vi meget, vi giver endnu mere. Og vi ser verden og vores medmennesker på en helt ny måde. Verden er blevet smukkere på blot to dage.
Kommer der et kursus 2, er jeg ikke i tvivl om, at jeg skal med.

Det er så berigende, at jeg kun kan anbefale dette kursus som den største gave til dig selv. Det bedste er, at du ikke ved, hvad du får, før båndet løsnes!

Helle Aaskov Kubsch
Fysioterapeut


Kære Roxana, dit vidunderlige menneske! Dit kursus var suverænt - du er suveræn! Det er utroligt som du kan finde det unikke i hver enkelt persons udtryk. Det var sjovt, lærerigt, inspirerende og fantastisk givende! Jeg kan kun give de bedste anbefalinger af dit kursus!!! 

Mange hilsner - og forhåbentlig gensyn!

Cartsen Lund Madsen
PODA A/S


2 dage hvor jeg grinte non stop!

Kom fra triste januar med hængemule og vendte hjem sprøjtende af energi, nok til at opmuntre en hel familie.
Jeg tilmeldte mig kurset i personlig formidling, fordi jeg gerne ville lære at elske scenen og pga. anbefalinger fra meget entusiastiske tidligere deltagere. Præcis som jeg selv nu anbefaler kurset til alle, som skal sælge, præsentere, holde foredrag, optræde eller blot udvikle sig.
Jeg har tidligere, fordi jeg ofte bliver spurgt, om jeg vil holde foredrag om mine bøger m.m., været på et professionelt tre-dages kursus i præsentationsteknik. Her vendte jeg vente hjem og tænkte: Scenen er bare ikke noget for mig.

Men pga. Roxanas konkrete, billedrige virkemidler og evne til at skabe en fantastisk opbyggelig stemning, vendte jeg denne gang hjem med en fantastisk følelse af, at jeg kan overvinde mig selv, og at min iboende Pippi også med tiden kan udfolde sig på scenen. Jeg har set lyset.

Herudover var kurset meget underholdende og lærerigt. Spændende at se Roxana arbejde med de andre kursister og selv deltage aktivt i arbejdet - alle fik ”special treatment”.

Så, kære Roxana, her 2-3 uger efter dit kursus flyver jeg stadig...

Tina Scheftelowitz

Mor til Suveræne salater m.fl., Floras kaffebar og Amokka
Kogebogsforfatter, produktudvikler, iværksætter


Det gule felt i trygge rammer.

Roxana skaber tryghed, nærvær og god stemning i rummet. Hun gør det ved at inddrage kursisterne hele vejen igennem. Derfor er alle kursister med på at flytte sig ud i det gule felt, hvor isen er lidt tynd. Roxana sørger for, at det sker i et tempo, der passer til den enkelte deltager. Det er en fornøjelse at være en del af.

Kurset har på overbevisende måde givet mig (eller måske snarere genopfrisket) nogle gode ledetråde i hverdagen: 

  • Du skaber selv stemningen i rummet
  • Formidling og personlig kommunikation handler om at turde være ekstraordinær
  • Fokuser på dine stærke sider, så skal de svage sider nok følge med

Jeg kan kun anbefale, at du bevæger dig ud i det gule felt i trygge rammer.

Allan Lyngsø Madsen

Økonomisk konsulent, LO


Kurset, du bare MÅ tage!

Jeg blev anbefalet Roxana Kia's kursus i personlig formidling, og efter at jeg nu selv har deltaget, må jeg bare anbefale det til alle, der har lyst til og brug for at arbejde med deres personlige komunikation, på det varmeste.

Det var to fantastiske dage, og du, Roxana, er intet mindre end et enestående menneske. Du formår at bruge din erfaring, din viden og din passion så flot. Jeg er virkelig imponeret over, at du kan 'spotte' hver enkelts potentiale og få det frem med så enkle og underholdende virkemidler. Jeg fik utroligt meget godt, smukt og brugbart med hjem. Og også en masse tricks til god projekt- og mødeledelse. 

Det er SÅ meget bedre, sjovere og mere effektivt end langt de flest andre kurser!

Gitte Larsen

projektleder/redaktør
Instituttet for Fremtidsforskning


Roxana har en helt speciel evne til at se essensen i det enkelte menneske og inspirere til, hvilket bidrag man kan være. Jeg havde frygtet en masse grundregler om, hvordan man skal gøre med sin krop og stemme, når man præsenterer. Og i stedet oplevede jeg, at vi alle blev mere os selv, end vi havde været da vi kom. Det var lidt provokerende, og jeg følte til tider, jeg blev skubbet ud over en kant, og det virkede!. Og alle kom så smukt i land.

Marie Kraul
kommunikationsrådgiver


Roxana – et anderledes formidlingskursus! 

Det tør siges - vildt sjovt og lærerigt. Jeg er selv blevet meget bevidst om, hvordan jeg får mere energi og meget mere MIG frem, når jeg holder møder og skal præstere. Træningen foregår på små hold, så hver enkelt person virkelig får mulighed for at deltage 100% aktivt, og med meget konstruktiv personlig feedback fra hver enkelt deltager og ikke mindst fra Roxana og hendes store menneskelige indsigt. 

Jeg kan kun anbefale det, uanset om man er vant til at performe eller det er en ny udfordring.

Erik L. Jakobsen
Driftschef
Renoflex-gruppen


Roxana kan ikke beskrives – hun skal opleves!

Ud over at være en fantastisk dygtig underviser, performer og menneskekender, der VIRKELIG forstår at spotte menneskers højeste potentiale, så har Roxana denne X-faktor, som ikke kan beskrives. Hvis jeg alligevel skal prøve, så handler det om, at Roxana opererer på en anden frekvens end de fleste. Alt ved Roxana er så rent og så klart, og jeg mener, det er det, der gør Roxana i stand til at trække det bedste ud af ethvert menneske, der måtte være så heldig at krydse hendes vej.

Min personlige gevinst af formidlings-kurset var, at jeg i dag er klar over, hvor min udviklingsvej er i forhold til min performance. Jeg er ikke blevet spist af med standardløsninger for, hvordan ”man” bliver en god performer. Jeg er derimod blevet bekendt med præcist hvilke ting, jeg hver gang skal øve mig på at forbedre, så jeg kan bevare min personlige stil og udvikle og finjustere nøjagtig dén finesse, der gør mig til en "out-standing” performer.

Anne Bune Schrøder

Undervisningskonsulent


Glem alt om de traditionelle præsentationsteknikker med regler og guidelines for, hvad du ”skal huske”, og hvad du ”absolut ikke må gøre”, når du performer! Roxanas kursus i personlig formidling befinder sig i en helt anden liga og er ganske enkelt fantastisk. Hun forstår at flytte hver enkelt deltager lige derhen, hvor der er godt at være – på den følsomme og respektfulde måde. Hun ser det unikke potentiale i hver enkelt deltager og bibringer med sin positive og intuitive tilgang lige det, der skal til for at få hver enkelt deltager til at folde sig ud i fuldt flor.

For mig personligt har det betydet et stort gennembrud. Fra angst for at performe, hvis der var mere end to deltagere i lokalet, til at være parat til at stille sig op foran 100 mennesker – og oven i købet nyde det!

Belinda Donkin

Samlivsrådgiver, coach og PREP-instruktør


På en legende let, kompetent og tillidsvækkende måde formåede Roxana at frembringe min indre styrke og energi så kraftfuld og udtryksfuldt, som jeg ellers ville have svoret UMULIGT. Den opdagelse er guld værd for mig.

Ivan Skafte
QA/QC-Manager
Babcock & Wilcox Vølund ApS


Det var meget bevægende at opleve, hvordan Roxana skabte så meget tillid og tryghed i gruppen og hos hver enkelt deltager. Fx var en af deltagerne meget, meget bange for at 'træde frem'. Hun fik via Roxanas nærvær og evne til at 'tune' sig helt ind på det unikke i hver enkelt, styrken til at bryde igennem sin barriere. Det var dybt bevægende at se et menneske få det så radikalt anderledes bedre med en situation, der blot timer forinden havde været ubærlig.

Hanne Fischer


Comonto
 
Roxanas kursus i personlig formidling satte fokus på hver enkelt deltagers egne unikke egenskaber i forhold til formidling.
Det var utrolig givende at deltage i kurset for mig. Igennem spændende øvelser sammen med de øvrige deltagere, blev der åbnet for en anderledes kommunikationsform, end den jeg har været vant til tidligere. 

Som deltager var jeg dybt fascineret af Roxanas måde at undervise på. Det er første gang, jeg oplever en så engageret underviser, der har så mange strenge at spille på. Det mærkes tydeligt, at Roxana er uddannet skuespiller samt har en bred erfaring som underviser. 

Roxanas virkemidler og feedback til hver enkelt deltager var yderst forskellig og fuldstændig tilpasset den enkelte deltager. Hun var opmærksom på hver enkelt deltagers særlige kompetencer og fik dem synliggjort bla.ved hjælp af de øvrige deltageres engagement. Som team havde vi et fremragende samarbejde, og det var meget spændende og givende at følge de øvrige deltageres udvikling i løbet af kursusforløbet. 

Selv kunne jeg tydeligt mærke, at jeg fik frigjort energier, som alt for længe havde været hengemt, og som det var skønt at få hevet frem, og som jeg nu tør bruge igen. Det føles som en foryngelseskur, hvor sanserne vækkes og omgangsformen med andre mennesker bliver mere ligetil. 

Tænk at to dages kursus kan få så stor betydning!!!

Ulla Hedegaard
Leder for Grindsted Udvilkingcenter


I Novozymes har vi gjort brug af Roxana Kia's kompetencer på et program, vi kalder Novozymes International Leadership Workshop - et samarbejde, der nu har varet i mere end fire år. 

Roxana har en sjælden evne til at kombinere en stor faglig indsigt inden for interkulturel forståelse og interpersonel procesforståelse med et fantastisk smittende engagement og en veludviklet situationsfornemmelse. Dette giver tilsammen en meget stor grad af troværdighed omkring hendes person og i de opgaver, hun har løst for os - en kvalitet, vi mener er meget vigtig!

Michael Jakobsen

People & Organisation
People Development Consultant
Novozymes A/S


Jeg har lyst til at dele min begejstring over et kursus, som jeg netop har deltaget i, med jer. Torsdag og fredag i sidste uge deltog jeg på Roxana Kia's PERFORMANCEKURSUS i Valby. Min tanke var at styrke min mundtlige præsentation, da jeg bl.a. laver flere og flere foredrag. Jeg elsker at tale – også til store grupper, men har ofte følt at jeg måske "burde" (!) være lidt mere "Lotte Heise-agtig" eller i hvert fald lidt mere gestikulerende og "bevægelig". 

Den store unikke styrke i netop dette kursus var, at vi ikke blevet presset ned i en one-size-fits-all model og kom hjem med med tips og teknikker til, hvordan man kommunikerer bedst. Det, jeg derimod har lært, er hvordan JEG kommunikerer med mest integritet og autoritet. Det vil sige, at jeg blev set og anerkendt for mine individuelle styrker som formidler og fik brugbar feedback på, hvordan jeg bruger og styrker mit unikke utryk – dvs. essensen af mig. 

Det var skønt at blive set i sit højeste potentiale og give slip på "burde" for altid. Og for dem, der måske allerede gyser ved tanken om at præsentere foran en gruppe med-kursister: Det var 100% trygt og 500% sjovt. 

Det er et af de bedste kurser, jeg har taget i årevis, og kan virkelig varmt anbefale det!

Pernille Melsted
Forfatter og coach


Roxana Kia gjorde stort indtryk på mig. Hun udstrålede en stærk karismatisk personlighed, der straks fangede min interesse, nysgerrighed og fordybelse. Roxana taler meget direkte til een, har et dejligt tillidsvækkende fast blik og stor følsom åbenhed. Tilmed oplevede jeg en smittende, sprudlende indføring i målgruppens konkrete situation vedr. skolesekretærer, lægesekretærer, tandkliniksekretærer.

Roxana finder hurtigt kernen af vores virke og indre motivation samt medvirker til at styrke vores menneskelige ressourcer, skaber overskud og får os til at føle arbejdsglæde. Meget dygtig og inspirerende konsulent, som fanger målgruppens opmærksomhed ved grundig teori vekslende med praktiske øvelser og skønne lege. Ved legen kommer team-work ånden op i samtlige deltagere og lysten til at samarbejde seriøst med hinanden samt mærke efter sin egen styrke - evt. svage sider. 

Roxana er anderledes fra alle andre konsulenter, som jeg har mødt, og jeg kan varmt anbefale hendes ekspertise i coaching, kommunikation og forandringsprocesser.

Karin Otzen
Nordkystens Ungdomsskole
Formand for skolesekretærudvalget for HK/Kommunal Hillerød, Nordsjællands Afd. 


Roxana Kia er en fantastisk underviser, som formidler sit budskab på en levende og inspirerende måde. Hun inddrager ofte øvelser i sin undervisning, som gør, at deltagerne får hands on erfaring på stedet og giver en masse brugbare værktøjer. 

Roxanas nærvær og engagement gør, at hun hurtigt får tillid blandt deltagerne, hvilket betyder at der hurtigt bliver skabt et samspil med deltagerne.

Marie Rohrsted 

Projektleder 
Confex Danmark A/S 
www.confex.dk 


Som konsulent for vores afdeling stod Roxana Kia for et seminar om samarbejde og kommunikation, hvor vi havde behov for noget, som var skræddersyet til vores særlige situation. Roxanas evner for indlevelse og imponerende kompetencer som katalysator for forandring gav stort udbytte for gruppen og for de enkelte deltagere hver især. 

Vi vil særligt fremhæve formidlingen af en fælles forståelse af samarbejdsrelationer, og den skarpe og konstruktive feedback på personlig kommunikation.

Claes Frier
Sustainability Development Center
NOVOZYMES


Sjældent har jeg følt mig så inspireret og beriget. Roxana spænder over hele registret. Hun er skøn at skue i aktion med sit levende kropssprog, varierede stemmebrug og en skarp iagttagelsesevne og intuition, der lynhurtigt fik sporet sig ind på, hvad vi hver især havde brug for at udvikle. 

Jeg gik derfra med gode personlige udviklingsområder og adskillige konkrete modeller og redskaber, som jeg selv kan anvende i mit daglige virke. Jeg kan varmt anbefale Roxana som proceskonsulent, fordi hun både har de faglige kompetencer og sit menneskekendskab i top.

Marianne Koldby
HR Coach & NLP og Enneagram Master


ArbejdsmarkedsCenter Ringkøbing Fjord gennemførte en rigtig god og virkningsfuld medarbejderdag, hvor der deltog 50 medarbejdere. Formålet med medarbejderdagen var kort: At finde fælles synergi mod en fælles vision mod 2007, at lære hinanden bedre at kende og praktisere nogle, konkrete dialog- og samarbejdsværktøjer og at tage medansvar for udviklingsprocessen.

Til at styre og skabe sammenhæng mellem alle processer effektiv gennem hele dagen havde vi Roxana Kia. Tilbagemeldingen fra alle, der deltog, var, at Roxana Kia med stor myndighed evnede at styre en kompleks proces, så den blev både oplevelsesorienteret og lærerig. 
Det, der kendetegner Roxana, er hendes klarhed og store karisma.

Niels Jørgen H Madsen
Centerchef
Arbejdesmarkedcenter Ringkøbing Fjord


Roxana Kia er i følge min erfaring en procesleder, der mestrer sit håndværk. Hun evner at arbejde med det, der sker i rummet, og forløser andres potentialer. Hun faciliteter en proces, der efterlader et stærkt indtryk hos den enkelte, og skaber reel dynamik i grupper.

Rosa Lind 

Kaosmanagement

__________________________

Roxana Kia, kommunikation og formidling
Læs mere på: http://www.roxanakia.com/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Anbefalinger Roxana Kia