Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Saboterer dit indre barn dit kærlighedsliv? Gratis FB-webinar

03/05/2021 - 19:00

Gratis webinar der kan hjælpe dig til at få øje på, hvordan dit indre barn står i vejen for, at du har et sundt kærlighedsliv.

Deltag via min FB-side her

Kærlighed, parforhold, familieliv og nære relationer er udfordrende for de fleste af os, da det er her alle vores roller, mønstre, forventninger, usikkerheder, længsler og håb dukker op.

Vi længes efter intimitet, glæde og nærvær og alligevel oplever rigtig mange, at det ikke altid er helt let at skabe det kærlighedsliv og de relationer, vi dybest set ønsker os og drømmer om.

Hvad vi ikke altid er bevidste om er, at vores indre barn saboterer vores evne til at være os selv i (kærligheds)relationer.

På dette webinar fortæller jeg om, hvordan du kan frisætte og forløse de følelser, tanker og selvbilleder, som stadig har en negativ eller begrænsende indflydelse på dig og dit liv.

Indre barn arbejde kan være nøglen til at forløse flere af de udfordringer og følelser, du har svært ved at håndtere som voksen. Jeg kan hjælpe dig ind til kernen af dine problemer med metoder, jeg har specialiseret mig i gennem de sidste 35 år.

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Saboterer dit indre barn dit kærlighedsliv?