Søges: Kvart kæreste!

Forleden gik en af mine venner og jeg og talte om de mange forskellige parforholdsmodeller man også kunne være i ud over den traditionelle. Nye parforholdsmodeller såsom at bo sammen og have hvert sit soveværelse så man ikke behøver sove sammen hver nat, eller at være to om den samme kæreste fordi hendes eller hans ønske om samvær er langt større end de to andres.

Da vi talte om disse mange forskellige muligheder udbrød min ven pludselig, ”Jamen, Tim, er det ikke lige noget for dig – at have to kærester?”

”Du må da være gal,” grinte jeg, ”jeg har ikke engang plads i mit liv til én kæreste – for slet ikke at tale om to! Nej du, hvis jeg skal have en kæreste så skal jeg bare have en kvart kæreste!”

”En kvart kæreste?” sagde min ven, ”Jamen skal du så ikke bare have dig en elskerinde?”

”Nej,” sagde jeg. ”Det er ikke det samme. For med en elskerinde er man jo kun fælles om at have sex. Det er ikke kun det jeg vil have. Jeg vil gerne være fælles om mange af de gode ting man kan være fælles om med en kæreste – det gode venskab, de gode samtaler, kærligheden og varmen, at man støtter hinanden og nogle gange laver ting sammen, og at sove sammen og have sex. Jeg vil bare kun have det en kvartendedel af tiden. Med andre ord, jeg vil have den samme kvalitet, men meget mindre kvantitet!”

Lyder det som dig? Kunne du også godt tænke dig en partner hvor I kan være fælles om alle eller mange af de gode ting man kan være fælles med en kæreste om – og har du samtidig kun lyst eller plads i dit liv til at have det i små doser? Med andre ord, kunne du tænke dig en kvart kæreste?

For et stykke tid siden så jeg et TV-program der handlede om folk der var sammen i utraditionelle parforholdsmodeller. En af modellerne var et ”par” der bestod af en kvinde og to mænd. Kvinden var det som mine venner og jeg kalder for en ”high-maintenance” kæreste, altså en kæreste som har meget store ønsker og forventninger om samvær, især med hensyn til hvor meget tid man bruger sammen. De to mænd derimod, havde langt mindre ønsker og plads i deres liv til samvær, og de fortalte begge to at hun simpelthen var for udmattende for én mand at klare alene! Derfor havde de tre parter fundet på en løsning som harmonerede med alle tre parters ønsker og behov. De to mænd var fælles om at være kærester med kvinden og var sammen med hende på skift! På den måde kunne kvinden få tilfredsstillet sit store ønske om samvær og de to mænd kunne få tilfredsstillet deres mindre behov for samvær.

Interessant løsning hvad!

Så måske man skulle lave nogle nye kategorier inde på dating-siderne:

Søges: Hel kæreste
Søges: Halv kæreste
Søges: Kvart kæreste!

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Ja, den er go. Jeg håber du finder hende derude. Vi ses

Jeg venter stadig spændt på om der er nogen friske kvinder der byder ind. Men indtil videre har der været meget stille omkring min profil. Havde ellers regnet med at en mand der kun ønsker et kvart parforhold (et 1/8 eller 1/16 parforhold ville jeg også være meget tilfreds med) ville være den rene ønskedrøm for mange af nutidens kvinder... Der må da være en eller anden travl karrierekvinde derude der synes at en mand der kun har tid til at mødes en gang hver tredje uge er perfekt...?!

Jeg kan nu godt se ideen. Som mor til 3 friske drenge og fuldtids job, så har jeg ikke meget tid til en fuldtidskæreste. Jeg er heldig hvis jeg har en alene aften om måneden. Jeg vil dog gerne have glæden af samtaler, nærvær og sengegymnastik sammen med en jeg er tryg ved. Som jeg læser dit indlæg, så skal man kunne acceptere at ens kæreste så har en anden kæreste på ligefod med dig selv. Jeg er ikke helt afvisende overfor tanken. Det er dog en man nok skulle vænne sig til.

Kære Tim

Selvfølgelig er der friske kvinder derude.

Her er det; 1/3,5 kæreste søges!

Karriekvinde, nej overhovedet ikke .. et vågent menneske, der prioriterer tiden på anden måde .. og som glædes over, at andre vågne mennesker derude (ex. karrierekvinder) bidrager på en anden måde end jeg.

Mindre kvantitet uden at give køb på kvaliteten lyder meget interessant. Måske kan det ligefrem være med til at højne kvaliteten, at glæden og taknemmeligheden over den tid man så har sammen, befordrer, at man giver og investerer det bedste af sig selv i relationen.

Håber du sender mange flere spændende og berigende tanker ud over os omkring ny tids parforhold. Det glæder mig virkelig, at en mand byder ind her ;-) .... og lad os så få nogle flere mænd på banen!

Kærlig hilsen
Lene B.C.

Tak Tim

Jeg ved, at det er længe siden du skrev denne blog, men den fik mig til at tænke.

Min første tanke var "Fedt - det er lige det jeg har kigget efter". Egentlig havde jeg kigget efter en der var til åbne forhold, for så kunne det være nemt for mig at sige fra. - jeg arbjeder lige længe iaften, nej jeg kan du ikke tage en anden med til den familiefest etc.

Og det kunne være nemt at bede om præcist det jeg ville have, for jeg ville være sikker på at han ikke "gjorde det for min skyld" - hvis han virkelig ikke ville med ud at stå på rulleskøjter, så havde han nok valgt at bruge dagen med en anden.

Så derfor: en kvart kæreste, det måtte da være sagen. Jeg havde alligevel ikke tænkt mig at benytte mig af muligheden for flere kærester, da jeg har venner der dækker en stor del af mine behov (bortset fra de sexuelle). Jeg har tit været tiltrukket af long-distance kærester, men en kvart kæreste er muligvis mere flexibel fordi der ikke behøves så meget planlægning og transport for at mødes. Så en kæreste på deltid som var en jeg kunne være knyttet til, dele oplevelser og intimitet med, og som ikke behøvede at være med i alt hvad jeg gør og laver.

Men helt ærligt: det er da ikke en kvart kæreste! det er da en fuld kæreste - en rigtig kæreste. Det er muligvis en kæreste med en anden adresse - men først og fremmest en kæreste hvor der er gensidig respekt og forståelse for forskelligeheden af behov.

Jo mere jeg tænkte over det, jo mindre behøvede jeg de forskellige adresser. Ofte er det jo både rart og praktisk at bo sammen, at vågne op sammen og at følge med i den andens liv uden at skulle have en lang historie om siden sidst. Problemet kommer med forventninger om arbejdsdelinger og deling af døgnets 24 timer. - men det er jo det der adskiller en fuld og en halv kæreste: den halve kæreste elsker dig kun når du husker at bære skraldespanden ned - den fulde kæreste elsker dig også når du har brug for 1 uge helt for dig selv.

Joy

 

Hej kære kvinder, Hvor er det fedt at høre at der er nogen kvinder derude som er åbne for den kvarte kæreste version! Og jo, en vågen kvinde er klart at foretrække fremfor en karrierekvinde - anytime :-) Og jo, det er også en god pointe at selv om man er meget sammen kvantitetsmæssigt, så kan man stadig være meget "kvart" eller ikke tilstede. Og omvendt, selv om man ikke er særlig meget sammen kvantitetsmæssigt, så kan man stadig være en "fuld" kæreste eller fuldt ud til stede når man er der. Det var faktisk lige det jeg mente. Tak for kommentarerne de dejlige damer Tim

Hej Tim

Tak for din åbenlyse begejstring :-)

Det larmende fravær af (mange) indlæg under dette interessante emne med (mange) 1594 visninger pt., satte gang i reflektioner og tankevirksomheden, igen.

Hvorfor så lidt larm på dette område? Når jeg kigger mig rundt, der hvor jeg færdes, ser jeg heller ikke "samlivet" praktiseret ud fra tanken om mindre kvantitet .... hvorfor mon det, med så indlysende fordele? Og når jeg fra tid til anden lufter tanker herom, mødes jeg meget sjældent af lutter begejstring, men snarere skepsis.

Jeg ved godt, at der flere steder er skrevet mange vise ord om, at vi skal finde kærligheden inde i os selv, men som det er med alle gode indsigter, kan de tåle at blive hørt mange gange, og skal måske høres mange gange, før vi kommer forståelsen et skridt nærmere.

Så kunne en af grundene være, at så længe vi ikke formår at forstå og praktisere, at kærligheden findes inden i hver enkelt af os, så vil vi uvilkårligt knytte kærligheden og opfyldelsen af denne an til en person uden for os, og ikke evne at se, at kærligheden stadig er til stede, også når vi ikke lige navigerer rundt i tosomhedens komplekse og vidunderlige energi?

Så det at søge 1/8, 1/4 eller 1/2 kæreste må siges at have trange kår og levner meget lidt space til at nytænke "parforholds-konstruktionen".

Konklusionen her er nu; Søgningen indstillet! I stedet vil jeg så lade mig finde!

For kærligheden den har jeg jo allerede inde i mig selv :-D

Med hjerte & styrke
Lene

Søges: Kvart kæreste!