Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sådan vælger du den rigtige seng til soveværelset

En god nats søn er alfa omega for at kunne fungere optimalt på din arbejdsplads, og uanset hvad du arbejder med, så har vi alle brug for at genoplade batterierne i en komfortabel seng. Men hvilke egenskaber skal man kigge efter, når det kommer til madraskvalitet, størelse og blødhed? Alle de spørgsmål bliver besvaret her, så du kan træffe et klogt valg, når du tager ud på sengejagt.

3 egenskaber enhver god seng bør indeholde

Det er ikke raketvidenskab at vælge en god seng, men det kan alligevel være svært, hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Det første tip er ikke at købe for billigt, og i så fald kan du optage et lån, inden du tager på madrasshopping. Klik her for at lære mere om dine online lånemuligheder.

Madrasstørrelse

Madrassen skal selvfølgelig passe til rammen af den seng, du har. Men hvis du er ude og købe en helt ny seng, så kan du gå med disse tommelfingerregler. Madrassen skal være mindst 90 cm, hvis det er en enkeltseng. Derimod bliver du glad for 180 cm, hvis I skal sove to sammen. Hvad længden angår, så kan du altid regne med 20 cm længere end din højde.

Blødhed

Madrassens blødhed kommer an på, hvor meget du vejer. Du skal ikke vælge en for blød madras, da det ikke er godt for din rygrad, men du skal derimod heller ikke sove på en flad sten. Du kan bedst mærke dette, når du prøver at ligge dig ned i sengen. Føler du, at madrassen støtter hele bagsiden af kroppen? Hvis ja, så er det et godt tegn.

Køb altid kvalitet

Kvalitet og pris går hånd i hånd, når det kommer til at investere i en ny seng. Du får, hvad du betaler for, og derfor kan det sagtens betale sig at købe en kvalitetsrig seng, hvis du leder efter en god nats søvn. Faktisk skifter vi ikke seng ret ofte i løbet af vores liv, så hvorfor ikke købe en, som du kan bruge i mange år?

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan vælger du den rigtige seng til soveværelset