Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sådan undgår du julestress i december

December er på mange måder en hyggelig måned, men der er desværre også mange, som oplever december som en af de mere stressende måneder. Men det er ærgerligt når det går fra at være hyggeligt til at blive stressende, fordi der er meget at nå, og vi har derfor samlet 3 tips til hvordan du kan undgå julestress i december.

Start tidligt på julegaverne

En af de ting, som der tager mest tid i december er at gå rundt og købe julegaver. For at undgå julestress, er det derfor en klar fordel, hvis du begynder på julegaverne i god tid – men det er selvfølge lettere sagt end gjort.

For at komme i gang med gaverne i god tid, kan du overveje at lave en liste, med alle de julegaver som du skal købe. Når du har en liste, får du et bedre overskud og derfor bliver det også nemmere at komme i gang i god tid.

Du kan også overveje at købe et par af julegaverne online, hvis du synes det er svært at få tid til at tage ud til gågaden og kigge der. Ved at købe ind online, er der nemlig meget tid at spare. Og så kan du samtidig købe alt det du skal bruge online. Om du så gerne vil give et par lækre håndklæder eller noget ny elektronik i gave.

Lav en kalender med alle aktiviteter

Tip nummer to, til hvordan du kommer godt igennem december er at lave en kalender med alle aktiviteter i løbet af december. I december er der lidt ekstra aktiviteter i form af julefrokoster, gaveindkøb og andre julearrangementer, og derfor er der også lidt mere at se til.

En kalender er derfor uundværligt for at beholde et godt overblik over, hvornår du fx har tid til at få købt julegaverne eller pynte huset op til jul.

Du kan både lave en kalender på din mobil, så du altid har den med dig. Men du kan også lave en fysisk kalender og hænge op på køleskabet. Det er lige meget hvilken kalender du har, bare du får et bedre overskud over julemåneden er det perfekt.

Husk at slappe af!

Vores sidste råd til at komme godt igennem december er at du skal huske at bruge tid på at slappe af og hygge med familien. I december kan det hele godt komme til at handle om forberedelser til juleaften og indkøb af julegaver, men det er bestemt ikke meningen.

Derfor er det vigtigt, at du prioriteret tid til at slappe af med familien, så du ikke får en mere stresset december end nødvendigt.

Og hvis du har en kalender, kan du hurtigt få et overblik over hvornår du har tid til at slappe af. Derfor er en kalender endnu vigtigere, så du får tid til at slappe af og hygge med familien.

Det er specielt vigtigt, at du husker at bruge tid på noget som du gerne vil. Det kan fx være du gerne vil have tid til at dyrke motion og det er vigtigt at huske det også, så du har tid til de aktiviteter, som du plejer at bruge tid på.

For at opretholde en god sundhed i december, kan du også overveje at gøre brug af holdningskorrigerende tøj, der kan være med til at give dig en bedre holdning og dermed også en sundere hverdag.

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan undgår du julestress i december