Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sådan skaber du et hyggeligt hjem – simpelt

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Hvis du er ramt af sygdom, kan det være en udfordring og virke uoverskueligt at vedligeholde og skabe et hjem, du har det godt i. Dog skal du ikke sidde med tanken om, at det er umuligt, da det er nemt at få hjælp udefra til at skabe et rart hjem. Denne artikel sætter fokus på, hvordan du kan gøre dagligdagen derhjemme lettere, og hvordan du kan skabe hyggelige rammer, så du føler dig veltilpas.

Kom trygt op og ned ad trappen

Har du det meste af dit liv boet i den samme bolig, men er det efterhånden problematisk, at der er trapper enten indendørs eller udendørs? Det kan også være, at din bolig er indrettet på en måde, der gør det besværligt at komme ordentligt rundt. Det kan være svært at forholde sig til, at en flytning kan være den eneste løsning – men det er det ikke nødvendigvis. Hvis du er ramt af sclerose eller en anden sygdom med eksempelvis balanceforstyrrelser, er der løsninger, som gør hverdagen væsentligt lettere. Der findes både elevatorer, lifte og stolelifte, som hver især løser et givent behov. Den ideelle løsning for dig afhænger både af, hvilken type hjælp du har brug for, hvordan din bolig er indrettet, og hvordan du er ramt af sygdom.

Find en brugertilpasset løsning og læs mere om sclerose her, hvor du også kan blive bevidst om, at din diagnose ikke er ensbetydende med, at du er nødsaget til at flytte fra din trygge, vante bolig. Der er hjælp at hente til en mere problemfri dagligdag.

Forny hjemmet med gardiner

Trænger du til at friske dit hjem lidt op, kan nye gardiner gøre en væsentlig forskel. Gardiner kan være med til at skabe en atmosfære, så det bliver rart at være derhjemme, og er samtidig forholdsvist nemme at udskifte. Gardiner findes i flere afskygninger og typer, i forskellige farver og med forskellige funktioner, så du kan finde dem, der passer nøjagtigt til dine vinduer og din personlige stil. Det betyder også, at det kan være en vanskelig opgave at finde frem til de gardiner, du vil få glæde af. Derudover har du ikke nødvendigvis behov for de samme gardiner i hele huset. Måske har du behov for lamelgardiner i køkkenet, men et rullegardin med mørklægning i soveværelset. Dette gør næppe valget nemmere. Hvis det er en udfordring for dig selv at tage ned i den nærmeste gardinforhandler, er der forretninger, der tilbyder at komme hjem til dig i stedet. Eksempelvis har Botex en gardinbus, hvor deres konsulenter medbringer vareprøver, når de besøger dig. En fordel ved denne service er, at du kan fornemme, hvordan farver, mønstre, teksturer og længder ser ud i din bolig – det kan være svært at vurdere nede i en butik. Du kan bestille en gardinbus her og få inspiration til og professionel vejledning i, hvordan du træffer den rette beslutning. Du kan udfylde en kontaktformular og få et uforpligtende og gratis besøg af gardinbussen, når det passer ind i din kalender.

 

 

Relaterede artikler efter områdeSådan skaber du et hyggeligt hjem – simpelt