Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sådan skaber du et badeværelse, der emmer af velvære

Dette indhold er sponsoreret

Badeværelset er et af de rum, du tilbringer mindst tid i til dagligt, men indretningen har stadig stor betydning for dit velvære. Du kan få en lille bid af luksus ved at have et badeværelse, der bringer dig glæde, når du træder ind i rummet. I denne guide får du en række gode råd til, hvordan du kan skabe dit drømmebadeværelse, hvor luksus, afslapning og velvære er i højsædet.

Få en bruseafskærmning der er skræddersyet dine ønsker

Trænger dit badeværelse til fornyelse, kan du skabe et stilrent udtryk på badeværelset med en bruseafskærmning i glas. Det er blevet meget moderne, så hvis du vil være med på tidens trends, kan du få skræddersyet en løsning, der passer til lige netop dit badeværelse. 

Her er et par fordele ved en bruseafskærmning i glas:

  • Det åbner rummet op, så afskærmningen ikke er så markant.

  • Det bringer mere lys ind i brusekabinen.

  • Det bidrager til et let og luftigt udtryk.

Smarte opbevaringsmuligheder skaber rene linjer

Ude af øje, ude af sind – den talemåde har du formegentlig hørt før. Det gør sig også gældende på badeværelset. Hvis du har en masse ting og sager stående rundt omkring på badeværelset, kan det få rummet til at fremstå rodet og forstyrre din indre ro. Du kan bringe rodet væk fra dit syn ved at investere i smarte opbevaringsmuligheder til badeværelset.

Sådan skaber du den rette atmosfære på badeværelset

Kunne du godt tænke dig, at dit badeværelse emmer af ro og velvære? Så kan du placere et par duftpinde på dit badeværelse. Udover at det er med til at skabe en god stemning på badeværelset, så opfrisker det også atmosfæren og hjælper dig med at slappe af. Du kan også placere et par stearinlys i vindueskarmen eller placere et blødt gulvtæppe for at bløde rummets hårde linjer op.

 

Relaterede artikler efter områdeSådan skaber du et badeværelse, der emmer af velvære