Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sådan indretter du en praktisk og funktionel entré

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du kender det sikkert. I en travl hverdag kan det være uoverskueligt at skulle gå og rydde op og fjerne tøj og lignende, som hurtigt kan komme til at flyde, men det kan næsten ikke undgås i entréen. Det er nemlig et rum, der hurtigt kommer til at rode – især i vinterperioden. Hvis du har børn, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at entréen ofte er fyldt med tøj og støvler, og ønsker du at indrette din entré, så den både er praktisk og funktionel, så kan du få inspiration til netop det her. 

Det kan være en fordel at have et spejl i entréen

Kan du godt lide at klæde dig pænt, når du skal ud ad døren, så kan det være en stor fordel at have et spejl i entréen. På den måde kan du altid være sikker på, at du er tilfreds med din påklædning, inden du går ud. Derudover kan det også være en god idé at sikre, at man har nogle gode knager, så man har muligheden for at hænge noget af det store overtøj på, når vinteren kommer til Danmark. Leder du efter knager, kan du se alt fra By Wirth på nettet, og er du på udkig efter et smart og funktionelt spejl til entréen, så kan det være, at af de mange AYTM spejle er noget for dig. 

Sørg for at der er masser af opbevaringsplads

Når vinteren bliver afløst af forår, skal det store overtøj fjernes fra knagerne, og det kan fylde meget, når det skal pakkes væk. Har du ikke plads andre steder, kan det også være en god idé at sikre, at du har masser af opbevaringsplads i entréen. Se mulighederne på Roomformore.dk så du kan vide dig sikker på, at du har gode forudsætninger for at indrette en praktisk og funktionel entré. 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan indretter du en praktisk og funktionel entré