Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sådan gør du dine børn til skolestart

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Når ens barn skal have første skoledag, kan der mange praktiske ting, som skal gå op i en højere enhed. Det kan tage lang tid at forberede sig, hvis ikke man får gjort alt rigtigt fra start. Hvis det første gang du skal have dit barn i skole, så kan det være svært at bevare overblikket over, hvad der er første skridt og hvilke ting, som du skal huske. Læs med her og få inspiration til at komme godt i gang med at gøre dit barns første skoledag så god, som overhovedet mulig. 

Skrivebord, Skriveredskaber, Skriveartikler, Kontor

Planlægning løser meget

Stemningen som summer på første skoledag kan være fyldt med højtidelighed, hvor både børn og forældre er spændte. Mange forældre deltager på første skoledag og sørger for at deres barn kommer godt fra start. Med planlægning kan du komme langt, hvis du forbereder dit barn godt på hvad der er i vente og snakke om mulige problemstillinger, der kan opstå, når man skal starte et nyt sted.

For det første kan du forberede dit barn på, at det skal indgå i et fællesskab. I fællesskab gælder andre regler, hvor alt ikke længere kan diskuteres. Og man skal vente på hinanden.

For det andet kan det være en god idé at snakke med dit barn om, hvordan I tager afsked med hinanden på første dag. Her kan det være en god idé at lave et fast farvel ritual, så dit barn ved præcis hvad han eller hun kan forvente, når du tager væk. Et ritual kunne blandt andet være, at I aftaler at der gives maksimalt tre kram inden du tager videre.

For det tredje kan I med fordel pakke skoletasken aftenen inden, så slipper I for at det forsinker jer på den store dag. Det er også værd at huske på, at du bør afsætte tid til slut på dagen, når dit barn har første skoledag. Dit barn vil nok glæde sig til at fortælle om sin første dag, så du kan med fordel sætte tid af til at hygge jer sammen efter den første skoledag. 

Køb det rigtige udstyr

En skoledag kan være lang for dit barn, hvis ikke han eller hun har det rigtige udstyr. Der er mange ting, som skal slæbes med i rygsækken og skal bruges i løbet af dagen. Gør det sjovt for dit barn og inddrag ham eller hende, når det rigtige udstyr skal købes. Her kan du inddrage dit barn i de mange købsbeslutninger, som kan være i forbindelse med skolestart og slippe for en række konflikter på sigt.

Med den rette skoletaske kan man passe godt på ens barns ryg, når de små skal slæbe bøger, skolesager, penalhus og madkassen til og fra skole. Det er vigtigt at passe godt på vores ryg i en tidlig alder, da den skal bruge og holde hele livet. Derfor skal du også købe en skoletaske, som har god komfort og passer godt til dit barns ryg. Her kan det være godt at vælge en taske, som har brede stropper.

For at undgå konflikter om morgenen, om hvilket tøj dit barn skal have på, så kan I med fordel købe nyt børnetøj sammen. Det vil også give et bedre udgangspunkt for at komme hurtigt afsted om morgenen. Dit barn skal også klædes godt på i noget lækkert og behageligt børnetøj, som gør deres dag mere rar at komme igennem. På den måde vil I undgå at blive forsinket om morgenen og dit barn kan komme ud af døren på bedste vis.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan gør du dine børn til skolestart