Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sådan får du penge tilbage på sunde indkøb

Her kommer et simpelt fif til alle os, der gerne vil holde os sunde og raske gennem hele det smukke efterår, men helst uden at bruge en formue. Kender du danske Eovendo?

Sommeren er ved at spille på sit sidste vers, og for de fleste af os betyder det, at vi skal tilbage til en dejlig travl hverdag, det ventende efterår og ikke mindst de mange forkølelser. Derfor kigger vi os omkring efter sunde alternativer (til de daglige sommer-is) og de gode vitaminer til vores immunforsvar, hvilket kan være en dyr fornøjelse. Mange af os oplever dog, at det giver en usammenlignelig øget livskvalitet, og derfor elsker vi at opdage et sted, hvor vi kan få lidt ekstra penge tilbage, hver gang vi køber sundt ind på nettet. Det er et simpelt fif, vi selvfølgelig gerne vil dele med dig.

Hos danske Eovendo.com har de nemlig lavet et koncept, hvor du, som medlem, optjener penge og gavekort, hver gang du shopper i en af de mange tilknyttede netbutikker - og så er det endda helt og aldeles gratis at være medlem.

Jo mere du køber ind, jo flere penge får du tilbage

Tro det eller ej, men hver eneste gang du handler på nettet, via din Eovendo-profil, modtager du automatisk en kontant bonus for alle dine køb. Du klikker dig blot ind på en af de mange tilknyttede netbutikker på Eovendo.com.

Her kan du f.eks. bestille økologisk mad til din dør, aktive kosttilskud, vitaminpiller tilpasset dig, vegetariske ansigtsmasker, sportstøj, fitness-medlemsskaber og meget mere til en øget livskvalitet. Der er hundredvis af netbutikker at vælge imellem, samt butikker indenfor mode, boligartikler og oplevelser.

Det virker! Og der er allerede over 270.000 medlemmer, der får penge tilbage, via sitet, når de køber ind på nettet.

Sådan gør du:

  • Klik ind lige her: Eovendo.com

  • Opret en gratis brugerprofil

  • Shop rundt via kategorierne ”Mode & Skønhed”, Nemt & Gratis” og ”Bolig & Økonomi”

Kort om Eovendo

Eovendo er en gratis medlemsportal, der gennem aftaler med en lang række netbutikker, modtager annoncepenge, som deles med medlemmerne. Du kan også finde rabatkuponer og gratis vareprøver, samt optjene penge ved at besvare spørgeskemaer og meget mere.

Eovendo er en del af Lars Larsen Group.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan får du penge tilbage på sunde indkøb