Sådan skaber DU en FANTASTISK Nytårsaften!

Kender du det at du har uendelig mange forventninger til nytåret? Hvor tit lever det op til forventningerne? Er du træt af at Nytårsaften aldrig bliver alt det du gerne vil have det skal være og kunne du tænke dig værktøjerne til at ændre det?

 

***************************************

Sådan Skaber DU en FANTASTISK Nytårsaften!

***************************************

 

Jeg vil dele jer op i to kategorier:

 1. Dig, der har de højeste forventninger og alt skal være perfekt på denne ene aften
 2. Dig, der har opgivet på forhånd

 

Okay, så er der også dig, der allerede følger nogle af værktøjerne bevidst eller ubevidst. Lige meget hvem af de tre du har valgt at være i år, så vil jeg vove at påstå, at der er et lille værktøj eller to du kan drage nytte af her.

 

Kender du det, at når du rigtig gerne vil have noget, en kæreste for eksempel, og fungerer ud fra en mangel af at have en kæreste, så bliver du lidt desperat og kan på ingen måde tiltrække en kæreste? Og når du så giver slip på behovet for en kæreste, så kommer han/hun pludselig til dig, som ved magi? Ja ikk!?

 

Det er sjovt som det rigtig gerne at ville have noget og det at ville undgå noget for alt i verden har samme effekt, nemlig at det modsatte af det vi gerne vil have sker. Det er lidt som 2 magneter, der tiltrækkes eller modstødes af hinanden – der er intet valg i det. Hvis vi på den anden side ingen holdning har, hvis vi ingen ladning har, så har vi pludselig et valg! Tænk hvis du INGEN HOLDNING havde til hvordan nytårsaften skulle se ud og være, hvordan kunne du så tænke dig at skabe den? Kan du se hvordan det åbner op for helt nye muligheder af hvad du kan lave på den aften? At det tillader dig at vælge noget, der faktisk fungerer for dig i stedet for det du har besluttet er de eneste mulighed?

 

Og vi har rigtig mange holdninger om hvordan lige præcis nytårsaften skal være og hvad der skal ske og hvem vi skal være sammen med eller møde og tænk en gang hvis det at give slip på alle de holdninger ville åbne op for at der skete noget endnu bedre end du overhovedet kan forestille dig!? For når du allerede har besluttet dig for hvordan nytårsaften skal se ud, giver du så dig selv eller universet noget valg? Eller nogen muligheder for at det kan blive bedre end du har fantasi til? Nej vel?

 

*********************************

Så det 1. værktøj jeg vil give dig det er et værktøj, der vil hjælpe dig med at give slip på ALLE dine holdninger om nytåret, og det lyder: Interessant holdning, jeg har den holdning, at ...

 

Her kommer et par eksempler:

Interessant holdning, jeg har den holdning, at ...

 •  ... jeg skal se super godt ud til nytår
 • ... maden skal være helt fantastisk
 • ... jeg skal tilbringe aftenen med folk, der kender og elsker mig (og hvis ikke er jeg en fiasko)
 • ... det ikke er tilladt at holde nytår alene
 • ... jeg skal møde ”the one” på denne aften
 • ... det skal være årets fest!
 • ... hvis jeg ikke har det sjovt denne aften vil hele næste år blive kedeligt
 • ... aftenen lever alligevel aldrig op til mine forventninger
 • ... det er for sent at ændre noget nu

Osv. Osv. Osv.

 

Kan du se at det at sige ”interessant holdning, jeg har den holdning” viser dig at det kun er en holdning og ikke den ultimative sandhed? Og at det, at du indser det tillader dig at give slip på den holdning og vælge noget, der fungerer for dig? Og når du giver slip på alle disse holdninger, så tillader du også at der sker ting, der kan være endnu bedre?

 

Så kan det være du siger: jamen, mine holdninger er jo bygget på mine erfaringer, så de er jo RIGTIGE!

Og til det kan jeg kun svare: Jamen [indsæt selv dit navn], vil du bygge din fremtid og nutid på din fortid, eller på uendelig muligheder? Jeg ved godt hvad jeg vil vælge!

 

Så hvis du kunne tænke dig at prøve noget nyt i år, så sig til ALLE de holdninger, meninger og konklusioner du møder, hører og tænker fra nu af om nytår: interessant holdning, jeg har den holdning at [indsæt selv din holdning].

 

********************************

Er du klar til det næste værktøj?

 

Måske er du allerede bevidst om hvor helt utrolig opmærksom du er på andre (nogle kalder det sensitiv), måske ikke. Hvis ikke, kender du så det at du allerede kender humøret på dine nærmeste inden du ser dem eller de åbner munden? Eller når du kommer ind i et rum, hvor nogen hat grædt eller skændtes, så kan du fornemme de inden du ser det? Det er fordi du er opmærksom på alt og alle omkring dig, og nogle gange tænker du slet ikke over at alt det du opfanger slet ikke er dit. Vi har jo lært at det vi fornemmer, mærker eller tænker det er vores – men hvad hvis det ikke er sandt? Og hvor mange holdninger, meninger og forventninger til Nytårsaften er du opmærksom på, som slet ikke er dine?

 

Nogle gange kan de også være udtalte. Det kan være du fortæller nogle om dine planer og deres kommentar er: Det kan du da ikke gøre på Nytårsaften! Og så tror du det er rigtigt, at det er ikke tilladt at vælge det, men hvad har du lyst til at vælge? Hvad ville være dejligt, sjovt, og skønt for dig at lave den aften? Hvis du slet ikke skulle tænke på hvad alle andre synes du BURDE lave, hvad ville du så vælge?

 

Så det næste værktøj handler om at blive opmærksom på hvor mange af alle de her forventninger, der slet ikke tilhører dig og returnere dem til afsenderen.

Så til hver en tanke og holdning kan du spørge: Hvem tilhører det? Og hvis du bliver let, udvidet, smiler eller den forsvinder, så er det ikke din! Lad den være, smid den væk, returner den eller hvad der nu fungerer bedst for dig.

Så kan det være du siger: Jamen, jeg kan ikke fornemme om det er min eller ej!

Og til det svarer jeg: Ca. 98% af det du før troede var dit er ikke dit, så sandsynligheden for at det ikke er dit er rimelig stor, så smid du det bare væk eller tillbage for en sikkerhedsskyld, og øv dig i at fornemme det. Det tog også mig lidt tid at få en fornemmelse for det, så vent med at fordømme dig selv lidt endnu, så er du sød.

 

**********************************

Så er vi nået til det 3. og sidste værktøj jeg vil give dig i dag (du skulle jo helst som minimum bruge et af dem og ikke forkaste det fordi du synes det er ”besværligt”).

 

Det kan være du har fået den tanke, at du jo gerne vil glæde dig til nytår og have forventninger og at spændingen næsten er det bedste, så hvorfor skulle du give slip på det? Og det skal du heller ikke. I hvert fald ikke i den forstand at du ikke kan glæde dig. Først: Interessant holdning, jeg har den holdning, at forventningerne er de bedste, SÅ: Hvem tilhører den tanke? Den vil jeg gerne sende tilbage til afsenderen! Og så mit svar: Kan du se at der er forskel på at glæde sig til en aften du allerede har besluttet hvordan skal se ud og allerede har besluttet at hvis det og det og det ikke sker, så bliver det ikke en god aften? Og så på at være i spørgsmålet: Gad vide, hvad der sker i aften? Hvordan kan jeg skabe en aften, der er helt fantastisk for mig? Helt forskellige energier ikke!?

 

Så giver det mening, hvis jeg fortæller dig at en konklusion lukker af for mulighederne og et spørgsmål åbner op for mulighederne? Ja ikk! Så i stedet for at lave en konklusion om hvordan Nytårsaften skal se ud, så begynd at stille spørgsmål.

 

Her er et par spørgsmål du kan stille:

 • Hvad skal det til for at min aften bliver vildere/sjovere/hyggeligere/… end jeg kan forestille mig?
 • Hvad kan jeg gøre eller være for at skabe en fantastisk aften?
 • Hvordan kan jeg åbne op for de uendelige muligheder for aftenen?
 • Hvad er ellers muligt, som jeg endnu ikke har tænkt på?
 • Hvordan kan aftenen blive bedre end mine vildeste fantasier?

 

Og du behøver ikke sætte dig ned og finde svarerne på spørgsmålene. Blot det at stille spørgsmålet vil åbne op for at universet kan bidrage til at det sker. Ingen konklusioner, kun spørgsmål. Hvis du pludselig får en skøn idé betyder det heller ikke at du bare skal ignorere den, følg din bevidsthed og vælg det der gør dig glad!

Og hvis du har nogle spørgsmål til mig om nogle af værktøjerne må du endelig sige til!

 

***********************************

GODT NYTÅR!

 

 

 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Nytårsaften! Slip forventningerne og få et fantastisk Nytår.