Sådan er I lykkelige sammen

Vi lever i en tid, hvor man ofte har fokus på individet, når det kommer til lykke. De fleste af os lever i forhold, så det kan nogle gange føles svært at forene ens egen lykke med en anden persons lykke. Men sådan behøver det ikke være, for man kan selvfølgelig sagtens være lykkelig samtidig og sammen. Det var I også, dengang I fandt sammen.

For mange mennesker kan det blive nødvendigt at gå i parterapi, fordi det er en god måde at snakke om sine problemer på, da man godt kan være låst lidt fast i sin dagligdag.

Det kan her være, at I skal foretage en emotionsfokuseret parterapi, som er en spændende måde at finde lykke sammen på. Det fungerer godt, fordi:

  • I finder ud af, om I vil blive sammen eller gå fra hinanden.

  • I får snakket ud om alle ting.

  • I finder ud af, hvorfor I føler jer låst fast.

Det er vigtigt at påpege, at når det kommer til at være lykkelig sammen, så er det ikke svært, når I har det godt med hinanden. Derfor er det vigtigt, at I tager det mere alvorligt, hvis I ikke længere kan være lykkelige samtidig.

Parterapi øger også den individuelle lykke

Heldigvis fungerer det ikke sådan, at vi kun kan være lykkelige alene eller sammen med vores partner. Ofte vil man opleve at være mere glad, når man har været i parterapi. Det skyldes, at et dårligt forhold fylder ekstrem meget for os.

Hvis I har problemer med jeres forhold eller lykke sammen og bor i hovedstaden, så kan I gå til parterapi i København.

Det er vigtigt, at man altid arbejder både på sin egen lykke og lykken til sin partner. De to ting hænger gerne sammen, men du kan godt være lykkelig uden din partner. Det smukke er, at I vælger at være sammen.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan er I lykkelige sammen