Parterapeut Hypnoseterapeut Psykoterapeut Anders Aagaard

Rygestop med Hypnose og Hypnoterapi i København

Blog forfatter

Rygestop - bliv røgfri med Hypnoterapi og Hypnose

Ønsker du at stoppe med at ryge, kan du med hypnosebehandling hos Anders Smith Aagaard,  'Psykoterapi, Hypnose og Regressionsterapi', let, effektivt og hutigt få hjælp med at blive røgfri.
Behandlingen for rygestop foregår i Brønshøj, København og det er typisk tilstrækkeligt med bare én gang.

Har du besluttet dig for at blive smøgerne kvit, er behandlingen ganske kortvarig, ofte er én behandling på 1-1,5 time tilstrækkeligt for et effektivt resultat. Prisen for en behandling er 1800 kr.

"Hej Anders: Lige en opdatering. For MAAANGE år siden var jeg hos dig og fik et hypnose behandling for at stoppe med at ryge: Nu over mere end 7 år siden kan jeg kun anbefale dig IGEN IGEN da jeg ALDRIG har røget en smøg siden og du har sparet mig dels for en masse penge, kan smage maden igen, og have et liv uden at føle mig skyldig over at være ryger. Mange tak af hjertet, Michael E."

Jo mere du ryger, des mere vil jeg anbefale at du nedtrapper forbruget op til behandlingen, da dette nedsætter de fysiske abstinenser efter nikotin, som vil være ude af din krop 1 uge efter rygestoppet.

Rygestop kan være meget vanskeligt for mange, hvis man bruger viljestyrke-metoden. Som regel ligger der dybe følelsesmæssige årsager som baggrund for rygningen, der ofte fungerer som en strategi til at holde ubehagelige følelser nede og væk. Røgen giver dig følelsen af en kortvarig ro, men det er den mere dybe ro, der kommer indefra, som vi med hypnosen skal have frem i dig.

Med Hypnoterapi og Hypnose kan man via underbevidsheden gå bagom forsvarsværkerne og det analytiske sind, og få direkte adgang til de stressede følelser, som ofte grundlægges i barndommen. I behandlingen forløses de stressede følelser og erstattes med mere sunde og robuste følelser, der giver en langt dybere og holdbar ro. Du får samtidig typisk frigivet en masse god energi, der løfter dig mærkbart i tiden efter.

Ligesom rygning er en afhængighed, kan flere andre former for afhængigheder og misbrug med fordel afhjælpes med Hypnoterapi og Hypnose: Det kan være hashmisbrug, stofmisbrug, alkoholmisbrug, ludomani, overspisning, sexafhængighed med flere.

Læs mere om hypnoterapeut Anders Smith Aagards hjælp til rygestop og kontakt ham her: http://aagaard-psykoterapi.dk/rygestop-koebenhavn/

Om Hypnose og Hypnoterapeut Anders Smith Aagaard

Anders Smith Aagaard er både Psykoterapeut, Hypnoterapeut og Regressionsterapeut MPF (Medlem af Psykoterapeut Foreningen). Anders har tidligere arbejdet som Psykoterapeut, Gruppeleder og Coach på Blå Kors med hash -, pille- og alkoholafhængighed. Og han har arbejdet indenfor områderne gruppeterapi, individuel terapi, parterapi, familieterapi, terapi med pårørende og supervision.

Anders Smith Aagaard har haft klienter og grupper i over 30 år med over 12.000 sessioner. 

Dertil kommer, at Anders før har arbejdet i femten år som plejer indenfor psykiatrien, som har givet store erfaringer med depressioner, misbrug, angst. Anders underviser også i kommunikation, psykologiske emner, drømme, guidede fantasirejser og afspænding.

Kontakt og sted
Konsultationer foregår i Brønshøj i København.
Kontakt Anders Smith Aagards her: https://aagaard-psykoterapi.dk/

__________________________

Hypnose, Hypnoterapi, Parterapi og Psykoterapi ved Anders Aagaard
www.aagaard-psykoterapi.dk

 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Rygestop med Hypnose og Hypnoterapi i København. Læs mere