Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Ryd op i dit hjem og liv, og oplev ro og større overskud

I det forbrugssamfund, vi lever i, er vi blevet lidt for gode til hele tiden at købe nye ting. Vi er blevet vant til, at vi blot kan købe noget, hvis vi føler, at vi mangler det, i stedet for at bruge de ting, vi rent faktisk har i gemmerne. Derfor kan vores skabe og skuffer hurtigt blive overfyldte, og får vi ikke ryddet op i det løbende, kan det skabe uro i hjemmet. Her får du nogle gode fif til, hvordan du griber det an at rydde op i dit hjem og liv, så du kan få større overskud samt ro omkring dig.

Hvad har du egentlig behov for at gemme?

Gennemgå alle dine skabe og skuffer, og også de eventuelle kasser, bokse og poser, du kan have stående på loftet eller i kælderrummet. Sorter dine ting i forskellige grupper – de ting, du absolut ikke kan undvære, de ting, du helt sikkert godt kan undvære, og de ting, du er i tvivl om du kan undvære. De ting, du godt kan undvære, skal ud med det samme – sælg noget af dit brugte tøj og møbler over internettet eller giv det til en genbrugsforretning, og smid ellers resten ud. De ting, du er i tvivl om, kan du gemme et par måneder – hvis du stadig ikke bruger dem, skal de ud.

Gem minderne i et depotrum

Der kan være minder, som du egentlig ikke har brug for, men som du alligevel gerne vil gemme. Det kan være skolebøger fra barndommen, dine børns første tegninger, barnets bog, gamle fotoalbums og så videre. Disse ting kan fylde meget i et hjem, hvor de stort set aldrig bliver brugte, og derfor kan det være en idé at opmagasinere dem i et depotrum. Depotrummene hos BOXIT er både tørre og tempererede, og gør dem til et godt sted til opbevaring og opmagasinering.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Ryd op i dit hjem og liv, og oplev ro og større overskud