Profil

Navn
Roxana Kia
Titel
Ekspert i personligt lederskab og personlig formidling. Foredragsholder, underviser og udviklingskonsulent.
Hjemmeside
Roxana Kia
E-mail
mail@roxanakia.dk
Telefon
+45 23 24 20 30
Adresse
Krudtløbsvej 25 Z, 1439 København K

Introduktion

Kommunikationskurser, der styrker din personlige formidling

Roxana Kia holder kommunikationskurser, både åbne og interne kurser for virksomheder. Dertil personlige træningsforløb for topledere og professionelle formidlere

 

Roxana Kia er ekspert i personlig formidling og personligt  lederskab.

Hun er bl.a. kendt for at arbejde med erhvervsledere for at udvikle deres personlige kommunikation og gennemslagskraft, samt for at vække det ekstraordinære lederskab hos sine deltagere. Roxana er mentor, foredragsholder, udviklingskonsulent og personlig træner. Hun leverer dynamiske og relevante foredrag og workshops om temaer som bl.a. personlig formidling, præsentationsteknikker, arbejdsglæde, lederskab, trivsel, energi, nærvær, indre ro og kulturdannelse. Hun er kendt for at skabe varig forandring hos deltagerne, og for at skabe engagement og begejstring.

 

”Jeg har tidligere gennemgået kurser i præsentationsteknik og kommunikation og i sammenligning med disse er Roxana's kursus det rene Formel 1 race i forhold til det udbytte, jeg fik med hjem.”

Klaus Stahl Rasmussen
Head of OSS Integration Practice
Nokia Siemens Networks A/S

Roxana afvikler både åbne kurser for alle og  interne kurser for virksomheder, derudover tilbyder hun træning indivduelt og for grupper. Hvis du har brug for personlig træning, eller gerne vil have Roxana ud til din virksomhed så kontakt os, så vi kan finde den løsning, der passer til lige præcis jer. Roxana tilbyder også skræddersyede udviklings-, process- og træningsforløb, til både private, virksomheder og offentlige organisationer og for enkeltpersoner.

 Eksempler på kurser og foredrag:

 • "Impact Communicator 1" – er Roxana’s signatur kursus som sætter fokus på gennemslagskraften i din kommunikation og personlige formidling. Igennem arbejdet med kropssprog, energi og nærvær sætter kurset fokus på intens udvikling af dit personlige lederskab og på udvikling af din helt særlige udstråling.
 • Personligt lederskab - en vej til arbejdsglæde” – et foredrag som udfordrer dig til at tage dit personlige lederskab til dig med fuld kraft, så du kan opleve, hvilken effekt det har på din og andres trivsel og samarbejdsevne. Foredraget sætter fokus på effektivitet, motivation og evnen til at få skabt succes og optimale resultater. Derudover vil et foredrag som dette inspirere og give konkrete værktøjer, der let kan implementeres i din hverdag.
 • Boost” – kunne I bruge som et energifyldt indspark til jeres næste workshop, seminar eller konference. Et ”boost” er et overraskende, inspirerende, provokerende eller forstyrrende og sjovt indslag, der på den gode måde får sat gang i tankerne.

Roxana Kia har mere end 20 års erfaring og  hendes baggrund som professionel skuespiller, instruktør, kaospilot og procesleder gør at Roxana har udviklet en unik metodologi, der med fokus på indlevelse, oplevelse og udlevelse styrker potentiale og det ekstraordinære. Roxana besidder en unik evne til at se lederes barrierer og til at bryde igennem til den indre kerne. Roxana har transformeret hundredevis af ledere og tusindevis af mennesker, både i Danmark og internationalt. Hendes erfaringsbaserede arbejdsmetoder og indsigt i transformative praksisser stammer fra både vestlige- og østlige traditioner, og dette er med til at skabe helt særlig og nærværende energi der gør at hver enkelt deltager bliver møde lige præcis dér hvor personen er.

 

”Det er simpelthen imponerende hvor personligt og knivskarpt Roxanna rammer hver enkelt  deltager – med en skræddersyet redskabskasse til sin personlige præsentation. Jeg gik fuldstændigt paf fra kurset – opløftet og enormt beriget.”

Ida Elisabeth Kongsø
Marketingskoordinator

Gyldendal Uddannelse

Roxana Kia har skrevet en række artikler og har samarbejdet med mange større virksomheder som fx Novo Nordisk, Nordea, Novozymes, Lego, KMD, LeoPharma og mange flere. For referencer og udtalelser fra tidligere kursister se her.

For mere; se Roxana Kias hjemmeside her.

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Stresskonsulent
 • Supervision
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Spiritualitet
 • Rejser og Retreats
 • coaching
 • Foredrag
 • Formidling
 • formidlingskurser
 • Gennemslagskraft
 • kommunikation
 • Kommunikationskurser
 • Kurser

Hjemmesider

Kort


Kommunikation kurser - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt