Rolig og stærk - online-kursus med 8 møder - venteliste

07/04/2020 - 18:00

Online-kursus for sensitive med 8 møder af 2 timers varighed ved martin August, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening og forfatter til bøgerne 'Sensitive børn og voksne' og 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke'. 

Søger du dybe og enkle redskaber, der styrker dig i svære situationer? Vil du gerne bevare fatningen og den positive energi, når du er udfordret?

Under de 8 møder i gruppen lærer du effektive "værktøjer", som du kan bruge i alle tænkelige situationer, der sætter dig på prøve. 

Eksempler kan være: manglende evne til at regulere følelser, frustration over din partner, ensomhed, utålmodighed med dine børn, bekymringer om verdens tilstand, grublerier om arbejdslivet osv. 

Under kurset træner du hjertekohærens, compassionate mind-teknikker og flow-strategier. Disse dybe og virksomme metoder har talrige muligheder for at blive anvendt i dit kærlighedsliv, i dit familieliv, i joblivet og i dit personlige indre liv. Frem for alt lærer du at ruste dit sensitive nervesystem bedst muligt til at møde pres, forandring, uvished og modgang - på en kontruktiv måde. 

Pris: 2900 kr. for 8 x 2 timers møder. Nedsat pris til studerende, ledige og pensionister: 2400 kr. 

Udbytte af gruppe forløbet:

- Konkrete metoder til at aktivere de bedste områder i din hjerne, når det gælder om at håndtere stress, pres, uvished og krævende situationer. 

- Enkle og dybe øvelser til at bringe tanker, følelser og krop i en dyb tilstand af ro, som gør dig konstruktiv, stærk og i stand til at skabe resultater. 

- Værktøjer til at hæve dig over negative følelser, f.eks. uro, vrede, frygt, rastløshed, irritation og ensomhed - og sætte positive indre tilstande i stedet. 

- Inspitarion og praktisk vejledning i at bruge styrkende øvelser i dine daglie rutiner, så du gar flere resurser til årdighed i vanskelige øjeblikke. 

- Træning i effektive strategier, som hjælper dig til at skabe og bevare et godt flow, selvom du møder modgang. 

Gruppen henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med effektive "værktøjer" til stressreduktion, følelsesregulering og øget modstandskraft. 

Efter din tilmelding modtager du link, som hjælper dig til at blive koblet til online-møderne. Inden første møde i gruppen får du - ved individuelt aftale tidspunkt - hjælp til at logge på online.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside: https://sensitiv.dk/rolig-og-staerk-redskaber/

 

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Rolig og Stærk: online kursus med 8 møder for sensitive. Læs mere