Psykoterapeut Lotte Palsteen

RETREAT PÅ TENERIFE I NOVEMBER 2018

25/11/2018 - 15:00

Skal du med på dette skønne retreat i 7 dage på vulkanøen Tenerife, mens der er mørkt og koldt i november i DK?

Det er et retreat, hvor vi arbejder med de kropslige, følelsesmæssige og mentale blokeringer gennem yoga, meditation, mindfulness og bevidsthed og genfinder den dybe kontakt til os selv.

Vi glæder os til at skabe et fantastisk retreat for dig og måske din ven/veninde eller søster eller bror i disse smukke omgivelser. Måske kan disse 7 dage blive et vigtigt vendepunkt i dit liv. 

Det er fra den 25. november – 2. december 2018

Retreatet er for dig, der kan genkende dig selv i nogle af disse udsagn: 

 • Du har det lidt stramt med den danske vinter og savner sol og varme.              
 • Du trænger til at komme helt ned i gear og blive ladet op.
 • Du savner tid til at tænke tankerne til ende og mærke, hvad du vil med dit liv.
 • Du har i mange år haft en drøm, du ikke har fået udlevet.
 • Du trænger til en hel uges selvforkælelse i smukke og fredfyldte omgivelser.
 • Du savner en dybere kontakt til din intuition og spiritualitet.
 • Du vil gerne lære eller udvikle din yoga-praksis.
 • Du vil gerne lære eller videreudvikle din mindfulness- og meditationspraksis.

 

VI HOLDER RETREATET DET SKØNNESTE STED – MANDALA DE MASCA PÅ TENERIFE 

Gennemsnitstemperaturerne er 20-22 grader sidst i november med gode chancer for en del sol. Stedet er smukt indrettet, der er masser af steder at sidde i den dejlige have eller mulighed for at svømme i poolen i pausen. Maden er sund, lækker og vegetarisk. 

Ugen byder på en del undervisning og rummer max 19 deltagere. Vi bliver derfor et eksklusivt hold med intensiv tid sammen. Samtidig er retreatet afstemt sådan, at der er balance mellem undervisning, restitution og plads til refleksion. Der vil også være en del tid til at nyde de smukke omgivelser.

 

Kroppens blokeringer løsnes gennem yoga og meditation

Gennem yogaen arbejder vi med at balancere krop og sind, løsne mentale og kropslige blokeringer gennem fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og meditation.

Yogaen vil være sammensat af øvelser fra Hatha-, Yin- og Kundalini Yogaen med modifikationer så alle kan være med

 

Gennem større bevidsthed slipper frygten, så du kommer i kontakt med dit sande potentiale

Ud over arbejdet med kroppen, vil vi dykke ned i det spændende arbejde med vores skyggesider og overbevisninger, da de kan frigive en masse energi og hjælpe os med at udfolde vores potentiale og leve et liv i større balance og overensstemmelse med vores værdier.

Mange er styret af en dybereliggende frygt, som hæmmer os i at leve det liv, vi længes efter og være det menneske, vi ønsker at være. Det kan være svært at se, hvordan vi kan skabe forandringer, når vi er låst fast i indre negative overbevisninger.

Det handler om at få vores skygger frem i lyset og favne dem alle, hvis vi vil udleve vores fulde potentiale.

 

Vi skaber nye fortællinger om os selv, så vores drømme kan blive til virkelighed

Ofte er vi fanget i gamle usande historier om, hvad vi kan og hvad vi ikke kan. Vi lader os styre af disse overbevisninger, som var de sandheder.

Måske er du uden at vide det fanget i nogle gamle usande overbevisninger, som holder dig tilbage.

På Tenerife vil vi arbejde med vores overbevisninger og formulere nye og mere sande, som støtter dig i at udleve din drøm eller i at leve dit liv i overensstemmelse med den, du er og de værdier, du har.

Vi har selv gået vejen og vil dele gavmildt ud af alle vores erfaringer, redskaber og indsigter. Vi vil gøre vores ypperste for at skabe de bedste rammer, så du føler dig i gode hænder og får mest muligt ud af denne både indre og ydre rejse.

Program

Dagen starter med 1 1/2 time dynamisk morgenyoga og åndedrætsøvelser, som får energien til at flyde i din krop. Herefter serveres der morgenmad og kort efter fortsætter vi med øvelser, der skærper dit nærvær og din inde ro, så du kan mærke, hvad der føles sandt for dig.

Sidst på eftermiddagen mødes vi igen til blid og meditativ yoga med fokus på nærvær og fordybelse og efterfølgende undervisning og arbejde med vores overbevisninger og skyggesider.

Resten af tiden er din egen. Hvad enten du er til en vandretur i området, afslapning ved poolen, en god bog eller massage.

Èn af dagene tager vi på udflugt til vulkanen El Teide, hvor vi mediterer og spiser frokost. Efterfølgende besøger vi en lækker strand.

En dag midt på ugen er helt uden undervisning og fri til at bruge lige som du har lyst.

INTRO-PRIS: 8013,- KR

EARLY-BIRD-PRIS: KUN 7513,-KR HVIS DU BETALER DEPOSITUM INDEN DEN 11.JULI.

Prisen for dette eksklusive retreat med et maximum på 19 deltagere inkluderer syv nætter på Mandela De Masca i delt dobbeltværelse inklusiv helpension samt yoga, meditation og undervisning i vores skyggesider, overbevisninger og drømme. Inkluderet i prisen er også udflugten til El Teide og strand.

7 nætter med helpension samt tur til El Teide og strand: 4613,- kr.

6 dages undervisning i yoga, meditation og skyggesider, drømme og overbevisninger : 3400,- kr

I alt: 8013 kr.

OBS:

Priserne er ekskl. fly, samt individuel afbestillings og- rejseforsikring. Transport til og fra lufthavnen kan arrangeres af Mandala De Masca og er ikke inklusiv i prisen.

Vi påtager os intet ansvar for eventuelle personlige, ejendele- eller ejendomsskader på stedet. Rejseforsikring anbefales!

Betaling     

Depositum på 3000 kr betales hurtigst muligt, da du dermed er sikret en plads på retreatet.
Det resterende beløb på 5013 kr. skal være indbetalt senest den 1. september 2018 

Fly

Der findes direkte fly fra både Billund og København til Tenerife på de pågældende datoer 25. november – 2. december 2018.  Prisen varierer alt efter hvornår man bestiller, men jo før desto billigere.

Retreatet gennemføres med et minimum antal deltagere på 12 personer. Skulle det ske, at vi må aflyse, refunderes dine penge naturligvis- også depositum.

Der er åbent for tilmeldinger nu. Meld dig endelig til med det samme – måske sammen med en god ven, veninde, søster, bror eller partner. Det bliver uden tvivl en fantastisk oplevelse.

 

TILMELDING

KAN SKE TIL ENTEN LIV TRONHJEM ELLER LOTTE PALSTEEN

For spørgsmål vedr. yoga-delen kontakt Liv på livtronhjem@live.dk eller på mobil: 31700260

For spørgsmål vedr. undervisningen i vores skyggesider, drømme og overbevisninger kontakt Lotte: info@lottepalsteen.dk  eller på mobil: 51763133 

 

Om Lotte Palsteen 

At turde udleve sin store passion

Psykoterapeut Lotte Palsteen har selv været igennem et dybdegående terapeutisk forløb gennem sin uddannelse. Hun har afdækket et væld af mørke skygger, blevet fri af negative overbevisninger og falske selvbilleder, før hun turde tage springet og udleve sin store passion og drøm om at starte sit eget firma som psykoterapeut.

Nu arbejder hun med mennesker i følelsesforløsende terapi og holder forandringsskabende foredrag og workshops, hvor hun guider andre i at afdække og acceptere gamle skyggesider og erstatte hæmmende overbevisninger med nye og mere sande. Hun brænder for at hjælpe mennesker med at finde ind til deres unikke potentiale og støtte dem i at udleve deres passion. Læs mere om hende på: www.lottepalsteen.dk

Om Liv Tronhjem

Yogalærer Liv Tronhjem har dyrket yoga i mange år- både Hatha, Yin og Kundalini. Igennem yogaen har hun oplevet, hvordan arbejdet med kroppen og meditation giver ro, løsner op for spændinger, giver velvære, mere overskud og et velafbalanceret sind. Hun har mærket på egen krop, hvordan bekymringer og negative mønstre sætter sig i kroppen som blokeringer og smerte, og hvordan yogaen og meditationen kan hjælpe krop og sind til bevægelighed og større bevidsthed.

I yogaundervisningen arbejder hun med vejrtækningen i fokus på at afspænde kroppen og berolige sindet gennem styrke, balance, smidighed og dybe stræk. Hun henter sin inspiration fra både Hatha-yoga, Yin-yoga og Kundalini-Yoga og har meditationen med som en fast del af undervisningen. Hun ønsker at hjælpe andre med at finde vej gennem kroppen til velvære, kropsbevidsthed, indre ro og balance.

Vi glæder os til at skabe et fantastisk retreat for dig og måske din ven/veninde eller søster eller bror i disse smukke omgivelser. Måske kan disse 7 dage blive et vigtigt vendepunkt i dit liv.

Se mere om det dejlige Retreat Center her:

https://business.facebook.com/1571807826465972/photos/rpp.15718078264659...

http://www.mandalademasca.com/yoga-retreat-tenerife/

Og mærk efter, om du kan forestille dig at tilbringe 7 dage her i november. Vi håber at du vil med!

Kærligst

Liv Tronhjem & Lotte Palsteen

 

TILMELDING 

Sker til Liv eller Lotte

Liv: livtronhjem@live.dk eller mobil: 31700260
Lotte: info@lottepalsteen.dk eller på mobil: 51763133 

__________________________
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
RETREAT PÅ TENERIFE I NOVEMBER 2018. Læs mere