Trivsel foredrag og kurser Helen Eriksen

Retreat Mindfulness og Yoga 12.-17. august, Ebeltoft

12/08/2018 - 00:00

Retreat med Mindfulness og Yoga - få et sundere liv med mere ro og overskud

Fra d. 12. - 17. august 2018

Giv dig selv en gave. Oplev på en uge hvad mindfulness meditation, blid yoga og sund kost kan gøre for dig. Kom helt ned i gear og genfind balancen mellem hoved og krop, og giv dig selv muligheden for et liv med større indre ro og overskud.

Så benyt dig af denne mulighed for ”at trække stikket ud” på dette Mindfulness og Yoga Retreat i naturskønne omgivelser lige ned til stranden nær Ebeltoft.

Hver dag får du serveret sunde delikate måltider der opbygger din energi og giver dig velbefindende.

Du vil lære at praktisere mindfulness gennem øvelser som let lader sig integrere i din hverdag, så du får mere ro, overblik og overskud i dit liv.

Gennem enkle yogaøvelser, afspændingsøvelser, udstrækningsøvelser vil du opleve at din energi bliver ladet op. Hver dag får du inspirerende foredrag der giver dig vigtig indsigt i hvordan din krop, kost og psyke bedst spiller sammen.   

Om Helen Eriksen, Kursusleder
Helen Eriksen vil være din kursusleder og vært. Helen er uddannet psykolog med mere end 30 års erfaring med at holde kurser, også internationalt. Dertil er hun også ernæringsvejleder og kropsterapeut, og har skrevet flere bøger. Siden hun var helt ung har hun praktiseret både meditation og yoga. Helen fokuserer i det hele taget på at fremme menneskers trivsel gennem en helhedsorienteret tilgang, som også inkluderer forebyggelse af stress, selvmotivation, coaching, supervision og rådgivning både til private og til ledere og medarbejdere i den private og offentlige sektor. 

Læs mere om Helen Eriksens sommerretreat ved at klikke her: Retreat med Mindfulness og Yoga 

Mindfulnessretreat med yoga nær Ebeltoft, læs mere

 

__________________________

Erhvervspsykolog Helen Eriksen
Stress, arbejdsglæde og trivsel foredrag og kurser.
Se mere på http://www.heleneriksen.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Retreat Mindfulness og Yoga – få indre ro og overskud. Se mere