Spirituel lærer Charlotte Inannah Fruergaard

Retreat i Grækenland med Charlotte Fruergaard

14/06/2018 - 17:00

Oplev en uge med omsorg og kærlighed gennem stilhed og nærvær, meditation og yoga.

Retreatet handler om at komme hjem til dig selv og det lægger vægt på tilbagetrækningen fra hverdagen eller fra en specifik livssituation, hvile, afspænding af nervesystemet, genopladningen og rodfæstning i livet. 

Befinder du dig ved begyndelsen af en ny livssituation, et sted i livet hvor det gamle er væk og det nye ikke har indfundet og rodfæstet sig endnu. Befinder du dig i “mellemlandet”, i “ingenmandslandet” i mellem, det du ikke længere har i dit liv, det du har forladt eller det der har forladt dig., så er ugen for dig. 

Trænger du til at lade op og få ny energi, eller trænger du til “at være i fred” og langsom finde din vej? - så er ugen for dig. 

Ugen er også for dig der bare gerne vil forkæle dig selv gennem selvindsigt og kropsarbejde. Tit skal man langt væk for at finde hjem. 

Gennem forelæsninger, kropsarbejde, yoga, afspændinger, meditation, stilhed, finder du ganske langsomt og kærligt dine rødder, mærker din rygsøjle, og lader vingerne folde sig ud. Du mærker, at du lever igen. 

Retreatet ledes af yoga og meditationslærer, grundlægger af Hjerteakadamiet, Charlotte Fruergaard, der i 11 år har afholdt retreats i Grækenland og Danmark. I 2016 mistede hun sin mand, igennem 27 år. Hun har brugt sin indsigt og viden til at bevæge sig igennem sorgen og grænselandet vi alle befinder os i, når vi mister fodfæstet for en stund. Hun videregiver sin læring gennem ugen i disse fredfyldte omgivelser som Milelja Retreat Center tilbyder. 

Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning. Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe, forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil. 

Programmet byder på daglig undervisning, fordelt på formiddage og eftermiddage, nærmere info om tider får du dernede. Vi starter dagen med en dyb meditation, livgivende kropsarbejde samt relevante forelæsninger. 

Derefter nyder vi værts parrets nærende vegetar brunch, med udsøgte lokale produkter, honning fra bjergene, lokale frugter samt velduftende brød direkte fra ovnen. 

I pausen mellem vores sessions kan du blive på Mileljas smukke område, hvor du kan slappe af eller besøge den skønne sandstrand hvorfra du kan vandre ind til den billedskønne havneby Molivos. Er du til terapeutiske bade kan du tage en tur i de 700 år gamle varme kilder, der beriger krop, sind og ånd. 

Aften sessionen inviterer dig ind i et dybere afspændende flow eller andet fordybende kropsarbejde, samt et møde i indre fred. 

Herefter, kan du følges med andre ud at spise i Molivos eller tag på eventyr alene. Vi håber at du vil være med til fælles middag 2 gange i løbet af ugen. 

Det kræver ingen erfaring at deltage, alle kan være med. Se inspirerende video fra Milelja Retreat Center: http://www.milelja.com/video.html 

Praktisk info:

Dato: 14.-21. juni 2018

Sted: Milelja Guesthouse, Molivos Lesbos, Grækenland www.milelja.com

Kursuspris: 2.800,- 

Prisen inkluderer ca. 25 timers undervisning, samt stor lækker vegetar brunch buffet og fri adgang til the/kaffe. Dertil kommer flybillet og ophold. Vi bor alle på Milelja Retreatcenter. Prisen på dit værelse afhænger af, hvilken kategori, du vælger, og om du ønsker at dele et dobbeltværelse eller ønsker et enkeltværelse. Fordelingen af værelser er “først-til-mølle”. Betaling af værelset opkræves særskilt ved ankomst til Milelja Guesthouse. 

Afbestillingsbetingelser:Depositum refunderes ikke, men kan overføres til andre kurser/retreats. 

Rejsegarantifonden:Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning. 

Booking: info@hjerteakademiet.dk 

Website: www.hjerteakademiet.com

Velkommen til en uforglemmelig uge!
Charlotte Fruergaard

__________________________

Charlotte Fruergaard, spirituel lærer, forfatter, yoga instruktør
founder Hjerteakademiet
Se mere på http://www.hjerteakademiet.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
retreat, yoga, meditation, nærvær, kærlighed, omsorg, selvkærlighed