Relationer & Teams: Forstå typernes samspil, eliminer konflikter og løft samarbejdet - Mindjuice Enneagram Workshop

07/06/2018 - 09:00

Et af de vigtigste elementer i samarbejdet med andre er vores relationer. Vil du forstå typernes samspil? Kom med på Mindjuice Enneagram Workshop om relationer og teams. 

På denne workshop arbejder vi med typernes relationer, og hvordan typerne går i samspil med hinanden. Vi kigger både på arbejdsrelationer men også på andre aspekter af livet som f.eks. personlige relationer og parforhold, hvor de samme dynamikker for Enneagram-typerne gør sig gældende.

 

Typernes samspil i relationer og teams

Du får nøglen til at gennemskue, hvilke energier hver type bringer til teamet, og hvordan de forskellige teams reagerer på typernes individuelle energi. Du vil også lære hvilke fordele og ulemper, der er ved bestemte sammensætninger af teams, således at du kan sammensætte de mest optimale teams og tage højde for udfordringer på forhånd.

 

Fundamentet for workshoppen hos Mindjuice

Evnen til at skabe og vedligeholde sunde relationer er den vigtigste faktor i personlig og professionel succes.

Enneagrammet er et af de mest effektive redskaber til at opbygge og udvikle relationer og  teams. Når du forstår hvad der motiverer og demotiverer den enkelte type og hvordan typernes særlige energi påvirker de andre teammedlemmer i positiv eller negativ retning, får du en unik mulighed for at skabe optimale teams, der støtter hinandens udvikling.

Flere og flere både danske og udenlandske virksomheder anvender i dag Enneagrammet som fundament til at sammensætte effektive teams og som et unikt redskab til at øge motivation og forståelse både for den enkelte og teamet som helhed.

På workshoppen får du inspiration til, hvordan du optimerer teamarbejdet og sikrer bedre resultater og en øget udvikling – både på det forretningsmæssige og det menneskelige plan.

 

Din garanti for kvalitet hos Mindjuice

  • Mindjuice’s Enneagram undervisere har gennem mange år udviklet og uddannet sig hos internationalt anerkendte undervisere, såsom Don Riso og Russ Hudson på Enneagraminstituttet i New York.
  • Tusindvis af mennesker har gennem de sidste 10 år taget rejsen gennem vores uddannelser, som hviler på vores viden om Enneagrammet. Systemet er med sit præcise menneskekendskab et grundlæggende fundament i vores arbejde.
  • Mindjuice har på basis af mangeårig erfaring og dybdegående viden, udviklet Danmarks suverænt bedste Enneagram test.

 

Danmarks bedste undervisere

Enneagram workshoppen ledes af Pernille W. Lauritsen eller Nina Frank, der har arbejdet som undervisere og coaches på et ekstraordinært niveau gennem de sidste 10 år. De er begge trænet hos to af verdens mest anerkendte Enneagramlærere Don Riso og Russ Hudson, der også er forfattere til bestselleren Enneagrammets Visdom.

 

Pris og deltagelse

7.-8. juni 2018 kl. 9-17 i Mindjuice Academy

Prisen er 5.995,- for to dages undervisning, forplejning og kursusmateriale.

Deltagelse kræver forudgående kendskab til Enneagrammet fra Enneagram Essentials eller lignende workshop.

Læs mere og tilmeld dig her: www.mindjuice.com/enneagram-relationer-teams/

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på https//www.mindjuice.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Relationer & Teams: Forstå typernes samspil, eliminer konflikter og løft samarbejdet - Mindjuice Enneagram Workshop