Kursusferie DK Marianne Dümen

Rejsearrangør med bred praktisk erfaring

Blog forfatter

Rejsearrangør med mange års erfaring og stort lokalkendskab.

Jeg hedder Marianne Dümen, er dansk og fast bosiddende i Marmaris, Tyrkiet. Jeg har boet og arbejdet her siden januar 2003, og arbejder indenfor turisme branchen med kursusferier og yogaretreats. Med min uddannelsesbagrund som både rejseleder og psykoterapeut, har jeg masser af praktisk erfaring med kombinationen af rejserarrangering og personlig udvikling.

Mine specialer er bl.a. den praktiske rejseledelse for udviklingsferier, professionel rejsearrangør for kursusudbydere, og rejseledelse på yogaretreats.

Kerneområdet hos Kursusferie DK er sejlads i naturskønne kystnære områder på roligt vand, om bord på luksustræskibe med plads til mellem 12 og 16 gæster. Efter min mening er det optimale opholds forhold, for en kursusferie med meditation og personlig udvikling, eller et yoga retreat med vandgymnastik og massage. Skibet sejler fra mellem øer og bugte, besætningen sørger for alt om bord, herunder servering af helt unik og veltillavet mad, med de bedste råvarer. Der kan vælges mellem flere sejladsruter, der hver især tilgodeser netop den kursusferie eller det yogaretreat, som du gerne vil stå for. Der sejles med udgangspunkt fra Fethiye eller Marmaris i den tyrkiske skærgård, eller græske øer med udgangspunkt fra Rhodos.

Alternativt har jeg indgående kendskab til de smukkeste steder med små familie drevne hoteller eller pensionater, både på den tyrkiske sydvestkyst eller på Rhodos eller Symi. Steder, som har netop de faciliteter og den rummelig der kræves, for afholdelse af kursus med personlig udvikling, yogasessioner eller kreative kursusferie med akvarel eller akrylmaling, sund ferie med skøn mad og dejlige vandreture.

Egentligt behøver du blot at vælge, hvad du har lyst til, og så kontakte mig. Jeg kan rådgive dig omkring de mest optimale muligheder, for netop din kursusferie/retreat/wellness ophold. Jeg taler udover dansk og svensk også engelsk, tysk og tyrkisk, samt har rigtig mange lokale kontakter.

Som rejsearrangør kan jeg tilbyde at arrangere din kursusferie eller dit retreat enten med fuld program, delvis arrangering og med eller uden dansk-tyrkisk talende rejseleder med lokalkendskab. Hos Kursusferie DK er du i de bedste professionelle hænder, og kan koncentrere dig fuld ud om dit program og dine deltagere. Det praktiske tager vi os af, også det med økonomien og bookingerne.

Kærlig hilsen

Marianne Dümen

marianne@kursusferie.dk

+45 2388 2780

 

 

__________________________

Mange venlige hilsner

Kursusferie DK
v/Marianne Dümen
www.kursusferie.dk
Rejsearrangør og EFT psykoterapeut

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
rejsearrangør, kursusrejser, kursusferie, kursusudbyder