Reikimester - Healer og Coach

Reikimester uddannelse i Greve - Lær at undervise og indvie andre til Reiki

Blog forfatter

Reikimester Uddannelse hos Reikimester Esther Økær 

Undervisning i den traditionelle originale Usui metode. Jeg er initieret i direkte linie fra Mikao Usui. Læs mere her om Reiki-linien

Pris Reikimester:                         kr. 15.300,-
Pris Reikimesterlærer:                kr. 22.000,-
Ved betaling af begge samtidig: kr. 33.390,-

Depositum 1000,- (returneres ved afbud indtil 10 dage før uddannelsesstart)
(betaling af det fulde beløb senest 1 uge før uddannelsesstart, hvorefter du er bundet til aftalen)

Læs her om Reikimesteruddannelsen

Har du lyst til at indvie og undervise andre i Reikis magiske verden?

Jeg blev selv indviet til Reikimester og Reikimesterlærer i 2000, og det er et valg, som jeg er meget taknemmelig og lykkelig for. Jeg har efterhånden indviet rigtig mange mennesker til Reiki, og jeg er hvergang dybt ydmyg og ærbødig efter mine reikikurser, når mine kursister går glade hjem og kan heale både dem selv og andre. 

Hvis du har gennemgået hele Reikis grunduddannelse (Reiki 1, 2 og 3) hos mig eller en anden Reikimester og kan mærke, at du har lyst til at gå hele vejen, er du velkommen hos mig.

Adgangskrav til Reikimester 
Du har Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3* (se nedenfor vedr. Reiki 3)
Du har healet med Reiki i mindst 1 år 
Du er fuldt fortroligt med alle de 4 Reikisymboler

Forsamtale: Det er et stort skridt at vælge at blive Reikimester. Med den "titel" følger et stort ansvar. Når du har indbetalt depositum, blive du derfor inviteret til en forsamtale, hvor vi i fællesskab vurderer, om du er parat til at starte. Hvis vi kommer frem til den beslutning, at du det ikke er tid for dig at starte lige nu, får du halvdelen af dit depositum tilbage. I modsat fald indgår depositummet som en del af det fulde uddannelsesforløb. Forsamtalen varer op til 1,5 time.

Reikimester
Uddannelsen er delt op i flere trin, som er detaljeret beskrevet på min hjemmeside (se link længere nede). Du vil komme på et længere forløb, hvor du deltager som assistent på mine kurser og modtager grundig oplæring.

Hvad kan du efter uddannelsen?
Efter Reikimestergraden kan du indvie til Reiki 1, 2 og 3. Efter Reikimestergraden kan du holde kurser og indvie i alle Reikigrader inkl. Reikimester og mesterlærer.

For begge grader gælder, at din egne healingspower vil være forstærket efter mesterindvielserne.

Hvor længe varer uddannelsen?
For de fleste elever vil udddannelsen vare 6 måneder. Det kan dog være individuelt fra person til person, hvor længe en Reikimesteruddannelse tager. Jeg slipper dig først, når vi begge er helt enige om, at du er klar til selv at have kursister. Dette er særdeles vigtigt for mig. Dog er det et krav, at du har deltaget på mindst to Reiki 1 kurser, to Reiki 2 kurser og to Reiki 3 kurser. Der vil være prøvekaniner under forløbet. Der vil endvidere blive givet supervision i løbet af uddannelsen på en-en-basis enten fysisk eller pr. telefon.

Forplejning
På alle kursusdage vil du få tilbudt snacks, frugt, vand, the og kaffe.

*Har du ikke Reiki 3 i forvejen?

For at gå videre på Reikimesteruddannelsen, skal du have gennemgået Reiki 3. Det er ikke alle Reiki-netværk, der afholder Reiki 3 kurser. Derfor tilbyder jeg naturligvis at indvie dig til Reiki 3 lige inden Reikimesterudddannelsen. Læs mere om hele min Reikiuddannelse her

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær 

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reikimester uddannelse hos erfaren Reikimesterlærer