Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reikikursus 1 - Traditionel Usui-metode - Reduceret særpris - spar 400 kr

Blog forfatter

OBS:  På grund den økonomiske situation, har jeg valgt at nedsætte min pris for mit Reiki 1 kursus fra marts til juli 2023. Det vil sige, at prisen i den periode vil være kr. 1800 pr. deltager (normalpris kr. 2200,- pr deltager)

Generelt om Reikiuddannelsen til Reikihealer, Reikiterapeut og Reikimester

Jeg er uddannet og indviet til Reikimester og Reikimesterlærer efter den traditionelle Usui-metode i 2000 (og Reikihealer i 1997) som 10. led fra Dr. Mikao Usui.Reiki 1 Kursus
Her uddannes du til Reikihealer og kan have klienter umiddelbart efter kurset

Særpris:  kr. 1800,- pr. deltager for hele kurset
Sted: Greve i et dejligt kursushus på strandsiden
Næste Reiki 1 kursus: se mere under arrangementer

Læs meget mere om Reiki 1 kursus ved at klikke her 

Reiki 1 er det grundlæggende Reikikursus. Du modtager i alt 4 indvielser fordelt over 2 dage.

Nøglesymbol
Det særlige på mine Reiki 1 kurser er, at deltagerne allerede på Reiki 1 lærer det yderst vigtige nøglesymbol, som i større netværk først læres på Reiki 2. Symbolet bruges bl.a. til at åbne mere effektivt for for din reikihealing og gør din healing mere intensiv, forfinet og fokuseret.

Hvad kan du efter et Reiki 1 kursus?
Efter et Reiki 1 kursus er du allerede i stand til at heale dig selv og andre ved hjælp af nogle enkle håndpositioner, der bl. a. følger kroppens meridianbaner.

Samtidig med, at du bliver Reikihealer, bliver din selvudviklingen boostet. Mange føler, at der åbner sig en ny verden med tidligere ukendte muligheder.

Små hold
Jeg kører med små hold. (Deltagerantal på max. 6)

Deltagerantallet giver mulighed for et større fokus på den enkelte kursist og holde kurset på to dage.

Hvad får du ellers på kurset?
Udover fire Reiki-indvielser, får du en masse viden om og baggrundsstof om Reiki, og du lærer nogle enkle renselsesteknikker fra Inkatraditionen og en nem beskyttelsesmeditiation.

Hvad hvis du allerede er healer?
Reiki harmonerer sammen med alle andre healingsformer. Jeg har en hel del kursister, der kommer fra andre healingsuddannelser, fordi Reiki intensiverer, forfiner healingen. Desuden er der den store fordel ved Reikihealing, at det er så nemt og alligevel effektivt. Du skal bare aktivere din healingskanal med selve nøglesymbolet, lægge dine hænder på de lærte håndpositioner. Herefter kan du heale uden at skulle foretage noget som helst andet. 

Klik og læs mere her om hele min Reikiuddannelse

Reiki er for alle - måske også for dig?

 Andre fordele udover små hold:

- Jeg kan sætte mine priser lavere end i større Reiki-netværk kræver
- Du modtager udførligt skriftligt kursusmateriale med instruktioner og fotos og meget mere

Det er vigtigt for mig at holde mine Reikikurser med fokus på kvalitet, så alle går fra kurset med en følelse af at være klædt ordentligt på til at gå i gang med at udøve Reiki på sig selv og andre.

Jeg underviser i samtlige 4 reikigrader: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 og Reikimester. (Reikimester er en særskilt uddannelse - læs mere her)

At jeg underviser i den traditionelle Usui-metode, betyder at mine kursister har mulighed for at lære i alt 4 symboler på de første 3 Reikigrader samt Mestersymbolet på Reikimester 2 (Reikimesterlærer). 

Undervisning og indvielser efter den originale Usui metode betyder, at du modtager individuelle fysiske indvielser. Disse indvielser åbner og forsegler dig som Reiki-kanal og gøre dig i stand til at heale. De består bl.a. i,  at jeg "tapper" (banker) ganske let på dine håndflader og på dit kronechakra (issen), hvorved symbolerne integreres i dig.

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær - kontakt: esther@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki-kursus 1 - Lær at heale dig selv og andre