Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reiki kursus 1 - Traditionel Reiki - Usui-metode - Reduceret særpris

Blog forfatter

Generelt om min Reiki uddannelse til Reikihealer, Reikiterapeut og Reikimester

Jeg er uddannet og indviet til Reikimester og Reikimesterlærer efter den traditionelle Usui-metode i 2000 (og Reikihealer i 1997) som 10. led fra Dr. Mikao Usui.

Reiki 1 Kursus
Her uddannes du til Reikihealer og kan have klienter umiddelbart efter kurset

Særpris:  kr. 1925,- pr. deltager for hele kurset eller kr 1825, hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev
Sted: Greve i et dejligt kursushus på strandsiden

Tilmelding til nyhedsbrev her

Find næste Reiki 1 kursus her

Læs meget mere om Reiki 1 kursus ved at klikke her 

Reiki 1 er det grundlæggende Reikikursus. Du modtager i alt 4 indvielser fordelt over 2 dage.

Nøglesymbol
Det særlige på mine Reiki 1 kurser er, at deltagerne allerede på Reiki 1 lærer det yderst vigtige nøglesymbol, som i større netværk først læres på Reiki 2. Symbolet bruges bl.a. til at aktivere din healingskanal og forstærke din reikihealing. Din din healing mere intensiv, forfinet og fokuseret.

Hvad kan du efter et første del af min healer uddannelse?
Efter et Reiki 1 kursus er du allerede i stand til at heale dig selv og andre ved hjælp af nogle enkle håndpositioner, der bl. a. følger kroppens meridianbaner.

Samtidig med, at du bliver Reikihealer, bliver din selvudviklingen boostet. Mange føler, at der åbner sig en ny verden med tidligere ukendte muligheder.

Hvad får du ellers på kurset?
Udover fire Reiki-indvielser, får du en masse viden om og baggrundsstof om Reiki, og du lærer nogle enkle renselsesteknikker fra Inkatraditionen og en nem beskyttelsesmeditiation.

Hvad hvis du allerede er healer?
Reiki harmonerer sammen med alle andre healingsformer. Jeg har en hel del kursister, der kommer fra andre healingsuddannelser, fordi Reiki intensiverer, forfiner healingen. Desuden er der den store fordel ved Reikihealing, at det er så nemt og alligevel effektivt. Du skal bare aktivere din healingskanal med selve nøglesymbolet, lægge dine hænder på de lærte håndpositioner. Herefter kan du heale uden at skulle foretage noget som helst andet. 

Klik og læs mere her om hele min healer uddannelse

Reiki er for alle - måske også for dig?

Det er vigtigt for mig at holde mine Reikikurser med fokus på kvalitet, så alle går fra kurset med en følelse af at være klædt ordentligt på til at gå i gang med at udøve Reiki på sig selv og andre.

Jeg underviser i samtlige 4 reikigrader: Reiki kursus 1, Reiki kursus 2, Reiki kursus 3 og Reikimester. (Reikimester er en særskilt uddannelse - læs mere her)

At jeg underviser i den traditionelle Usui-metode, betyder at mine kursister har mulighed for at lære i alt 4 symboler på de første 3 Reikigrader samt Mestersymbolet på Reikimester 2 (Reikimesterlærer). 

Undervisning og indvielser efter den traditionelle Usui metode betyder, at du modtager individuelle fysiske indvielser. Disse indvielser aktiverer og forsegler din Reiki-kanal og gøre dig i stand til at heale. De består bl.a. i,  at jeg "tapper" (banker) ganske let på dine håndflader og på dit kronechakra (issen), hvorved symbolerne integreres i dig.

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær - kontakt: esther@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki kursus 1 - Lær at heale dig selv og andre